Hotel i Lido di Camaiore i Toscana

Grand Hotel Riviera

 
Grand Hotel Riviera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Riviera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Camaiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det bedste ved hotellet er, at det ligger nær stranden, hvilket betyder, at du kun behøver at krydse en vej. Dette er ekstra bekvemt for dig, som rejser med børn, og som gerne hurtigt og nemt vil kunne bevæge dig mellem stranden og hotellet.

Her kan du få en skøn kombinationsferie

Toscana er en fantastisk region, som har meget at tilbyde sine gæster. Herlige strande og badebyer, hvor livet går for sig i et behageligt tempo, interessante kulturbyer, hvor de historiske vingeslag kan mærkes, og et smukt indland fyldt med bakker, oliventræer og vinranker. Fra Grand Hotel Riviera har du alle muligheder for at opleve alt, hvad området har at byde på. Du kan tilbringe morgenen på stranden og eftermiddagen på en vingård, hvor du selv bestemmer, hvordan dagen skal se ud.

Da du bor så tæt på stranden kan du, efter middagen, tage dig en aftengåtur langs med havet og på strandpromenaden. Foran hotellet strækker Pontile di Lido di Carnaiore sig ud, og især i løbet af sommerhalvåret er dette et naturligt samlingssted.

Læs mere om Grand Hotel Riviera

Sommerfølelsen ligger i luften

Lido di Carnaiore ligger mellem de kendte byer Forte dei Marmi og Viareggio, hvor pulsen er noget højere. Men takket være sine fine sandstrande er dette et meget populært feriemål, og til trods for, at der er tale om en mindre by, findes her det meste, du har brug for, for at din ferie skal blive så behagelig som muligt. Eksempelvis butikker, restauranter, pizzeriaer og caféer.

Fra hotellet har du flere restauranter at vælge imellem inden for et par hundrede meter, men skulle du savne noget, kan du altid begive dig til nærliggende Viareggio, ca. 9 km. væk, som har et større udvalg.

Lidt flere bekvemmeligheder

Trods at hotellet ligger nær havet, har det et poolområde, som er udstyret med liggestole og parasoller. Hotellet har desuden et lille wellness-center (mod betaling) som er udstyret med sauna, hydromassage og relax-afdeling. Du kan også bestille massage. Her er også en bar, som forsyner dig med noget godt at drikke i løbet af dagen, samt en restaurant, som serverer et traditionelt, toskansk køkken.

For dig, som kommer med bil, kan det være godt at vide, at her findes en offentlig parkeringsplads (mod betaling) langs med stranden. Hotellet kan mod gebyr tilbyde garage, men kun på forespørgsel efter ankomst, da antallet af pladser er begrænset.

Et klassisk italiensk badehotel

Grand Hotel Riviera er et klassisk hotel, hvor stil og indretning er typisk for mange badehoteller. Her er 70 værelser i alt, og vi kan tilbyde dig dem, der hedder Classic og Comfort. Samtlige værelser er udstyret med aircondition, Wi-Fi, telefon, satellit-tv, minibar, pengeboks og hårtørrer. En del er blevet renoveret, men ikke alle.

Skjul teksten
 
 
search map