Anmeldelser af Case Cioni

 
Case Cioni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Case Cioni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Case Cioni

Læs personlige anmeldelser af Case Cioni som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Case Cioni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Flemming og ægtefælle fra København Ø boede på Case Cioni i Le Piastre fra d. 18. til d. 23. september 2010.

Har I været glade for byen og området ?
Efter 5 dage i Siena med en del menneskemylder men dog utroligt smukt, var det en behagelig oplevelse at komme til en pragtfuld afslappet og lille bjerglandsby – Le Piastre – som ligger i overkommelig afstand til såvel Pisa som Firenze som udflugtsmuligheder, men ellers kunne man også sagtens nyde en uge i Casa Cioni som ren afslapning, og Piastre var en meget hyggelig by med lokal stemning.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger ?
Ja – i den grad. Ud fra selve beskrivelsen – som dog var fristende (ellers havde vi jo ikke lejet huset) – blev vi positivt overrasket. Huset var beliggende i smukt naturområde med forskellige niveauopdelte haver/terrasser med mange blomster, og i selve huset var der kræset for detaljen og alt var meget rent og pænt. Et sted vi varmt kan anbefale.

Har I tips til de næstkommende ?
Vi havde problemer med at finde huset ud fra de angivne GPS koordinater og landede på en lille bjergvej ca. 50 km. fra selve huset, men ud fra den i teksten angivne kørselsvejledning var det nemt at finde.

Øvrige kommentarer om bolig, området, de lokale eller os ?
Lejligheden ”Torretta” er beskrevet som: Opholdstue med køkkenhjørne, pejs og spisebord, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge og 2 badeværelser. Det var nærmere: Spisekøkken i stue-etagen og på 1. sal separat stue med pejs samt 2 pæne soveværelser begge med dobbeltseng og 2 badeværelser (et på hver etage).

Værterne/udlejer gav os en venlig og smilende modtagelse – selvom vi på grund af ovennævnte fejl-kørsel – kom en lille time for sent. Ellers fik vi lov til at passe os selv.

Kontakten med In-Italia har forløbet ganske smidigt, kompetent og hurtigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Laurids og Anne-Sofie fra Haderslev boede på Case Cioni i Le Piastre fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi har haft en rigtig god tur.
Når man har vænnet sig til 10 kilometers bjergkørsel op til Isora Borgo (Case Coni) så er det et sted der kun kan anbefales. Smukt sted hvor der er meget for øjet. Mange blomster, den lille "landsby" kan høres om aftenen, hvor de sidder udenfor for at diskutere dagens begivenheder. Rigtig italiensk stemning.

Værtsfamilien (især Maria) er der hele tiden for at gøre opholdet så godt som muligt. Lejligheden var dejligt stor med et nyt gaskomfur mm. Ikke at vi brugte det. Længere oppe ad bjerget ca. 2,5 km var der to små restauranter - billige og hyggelige.

Pistoia er helt sikkert et besøg værd. Piazza Doma med flere små sidegader og restauranter med rigtig hyggelige stemning.
Helt sikkert et område som kunne bruges hvis man skulle have besluttet at besøge Firenze - som vi når næste gang vi kommer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jesper og Kirsten, Jane og Lars fra Valby boede på Case Cioni i Le Piastre fra d. 16. til d. 23. august 2008.

Vi er nu for længst kommet hjem fra vores sommerferie i Toscana.Vi var 2 ægtepar i halvtredserne, der i hver sin bil fulgtes ad derned. I Toscana brugte vi dog kun den ene. Vi havde 2 overnatninger på nedturen. Det første på en B&B i Tyskland. Det andet på et hotel i Østrig ( regnvejr ). Lørdag ankom vi så til Le Piastre. Da vi skulle hjem,tog vi med Auto-zug lørdag kl.17 fra Verona med ankomst søndag kl 09 i Hamburg. Turen både ud og hjem gik godt, og stemningen var hele tiden god.
Vi var alle meget glade for byen Piastre. Vi handlede der hver dag, i den lille altmulig forretning på hovedgaden, både til vores morgenmad og frokost. Posthuset blev også besøgt. Endvidere spiste vi 1 gang i byen. Området var pragtfuldt, og vi nød det. Vi havde 3 hele dage, hvor vi kørte ud og besøgte byerne Pisa - Lucca - Firenze og Pistoia. De dage spiste vi altid i en af de omkringliggende bjergbyer. En ny by hver gang, og maden var god og billig med fin betjening på alle stederne. De andre dage blev vi hjemme og hyggede med swimmngpool - grill - terninger - læsning osv. Og vi nød det i fulde drag alle fire.
Casa Cione var et dejligt sted,og det levede fuldt op til vores forventninger, jeg taler på alles vegne. Lejligheden var også en af grundene til, at vi bagefter var enige om, at denne ferie var en af de bedste, vi hver især havde haft.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Thomas og familien fra Hadsund boede på Case Cioni i Le Piastre fra d. 7. til d. 14. oktober 2006.

Vi har tidligere været hos Case Cioni og der er altid fuld tilfredshed fra vores side af. De er meget i mød kommende og venlige mennesker der altid er parat til at hjælpe. Området er lækkert, som altid og vi planlægger at flytte til Vinci engang i fremtiden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Erik og Margrethe fra Odense N boede på Case Cioni i Le Piastre fra d. 2. til d. 9. september 2006.

Dejligt sted i praktfulde omgivelser, området omkring lejligheden er simpelthen skønne og meget velplejet. Il Rustica en lille skøn lejlighed dog med det minus at badeværelset var meget lille og at
lejligheden på denne årstid føltes klam, så lidt opvarmning var godt. Områder omkring Pistoia / Montecanti terme er simpelhen pragtfuldt. Værtsparret var meget hjælpsomme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karsten og familie fra Smørum boede på Case Cioni i Le Piastre fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Turen til Le Piastre gik glat og det var en dejlig varm velkomst vi fik. Ferieboligen var rigtig hyggelig og det var beboerne omkring os også. Vi havde ellers taget cykler med (jeg havde læst om vandre- & cykelture) men de blev pænt opbevaret i et skur, det var for meget bjergkørsel. Vi valgte at udforske de spændende byer i området istedet for. Vi var en dag i Firenze hvor vi tog en sight-seeing bus rundt i byen først og derefter slentrede vi bare rundt. Der gik også det meste af en dag med at se Pistoia, som vi synes er en meget hyggelig by. Pisa var også en by vi fik udforsket, og naturligvis var vi en tur i Det skæve Tårn. Sidst men ikke mindst fik vi set Lucca og gik turen på de 4 km på bymuren. Herudover så vi den gamle fæstningsby Vellano, Collopi og naturligvis den pragtfulde natur. Man kan jo så langt fra nå at se alt på en uge, og da vi yderligere havde en hedebølge var tempoet ikke så højt. Det var dejligt når vi vendte hjem sidst på dagen at ligge lidt ved svømmepølen og nyde den lette brise fra bjergene.

Alt i alt havde vi en dejlig ferie, og vi besluttede ret hurtigt at vi også næste år må en tur til Toscana, men det skal så være i området ved Siena.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map