Agriturismo i Le Piastre i Toscana

Case Cioni

 
Case Cioni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Case Cioni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Case Cioni ligger i bjergene 800 m.o.h., ca. 15 km fra Pistoia og 40 km fra Firenze. En mindre by med indkøbsmuligheder og restaurant ligger ca. to km herfra.

Det lille bondested er en del af et lille lokalt landsbysamfund, hvor man på hyggeligste vis kommer tæt på de lokale indbyggere. En af bygningerne er for nylig blevet restaureret og opdelt i tre lejligheder. Her er et delvist fritstående svømmebassin på 11 x 5 meter (dybde 120 cm) med omkringliggende terrasse. I haven findes også fælles grill, bordtennisbord samt bord og stole. En vaskemaskine står til rådighed for alle gæster.

Læs mere om Case Cioni

Lejlighederne er møblerede i en rustik stil inspireret af den lokale tradition, men her er dog også satellitfjernsyn. Lejlighederne råder alle over køkken og bad.

Lejlighederne på Case Cioni

Toværelseslejlighed Rustico med 2 sovepladser (stue)

Toværelseslejlighed Rustico ligger i stueetagen og er ca. 35 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne med ovn og spisebord, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Focolare med 4/5 sovepladser

Treværelseslejlighed Focolare (ca. 65 m²) ligger i to plan med indgang i stueetagen. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne, pejs og spisebord, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Det er muligt at sætte en ekstra seng ind i det ene soveværelse.

Treværelseslejlighed Torretta med 4/5 sovepladser (2. sal)

Treværelseslejlighed Torretta (ca. 65 m²) ligger på anden sal og råder over privat haveplads. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne, pejs og spisebord, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Det er muligt at sætte en ekstra seng ind i det ene soveværelse.

Skjul teksten
 
 
search map