Anmeldelser af Il Pinzale

 
Il Pinzale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Pinzale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Pinzale

Læs personlige anmeldelser af Il Pinzale som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Pinzale. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lyn og familien fra Skævinge boede på Il Pinzale i Latignano fra d. 15. til d. 22. marts 2008.

Vi havde en god tur, det er nok ikke sidste gang vi har været på ferie i det område, for vi kunne godt lide Latignano og området, der var dejligt fredeligt, men alligevel centralt i forhold til vores planer, ca. 5 min kørsel til indkøbsmuligheder, Pisa 20 min, Livorno 30 min, Firenze 60 min. Opholdstedet passede godt til os, der var masser af plads i lejligheden og huset ligger fredeligt med græsmarker på alle sider, hvor børnene kunne kaste bold med hunden, som vi havde med. Vi har ikke nogen tips, vi synes at de generelle tips I har på jeres hjemmeside er dækkende. De lokale som var ved huset var flinke og hjælpsomme, ikke fordi der var brug for deres hjælpsomhed, da alt fungerede uden problemer, Køreturen til Italien tog længere tid, end vi havde planlagt, så vi ankom meget sent, men alligevel var der en, som åbnede og hjalp os på plads.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Anette og rejsefællerne fra Holstebro boede på Il Pinzale i Latignano fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Det er tredje gang, at vi er i Toscana. Vi har bl.a været i Voltera og i en by tæt på Gambasi Terme. Så vi kender godt til området. Har både besøgt Pisa Lucca Firrence Siena. Det er smukt og flot.

Vi syntes ikke at der var gjort rent i lejligheden. Vi brugte et par timer på at gøre lidt rent. Der var rigtig mange små fluer på væggene i køkkenet, det var lidt klamt, når vi jo står og tilbereder maden… Air conditionen virkede ikke. Vi nævnte dog ikke noget over for ejerne, da hun jo næsten ingen engelsk kunne, og det var svært at føre en samtale, når vi ikke kan italiensk, men de var meget flinke og venlige, og vi ville bare få det bedste ud af opholdet. Selve stedet var dejligt, og okay, og lejligheden var pæn stor, poolen var også okay.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Helle og rejsefællerne fra Herning boede på Il Pinzale i Latignano fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Vi havde allertiders dejlig tur. Værtsfolkene var utrolige søde og venlige . Selvom vi kom lidt senere derned end vi havde givet besked om stod de smilende og ventede på os. Vi var så heldige at have svømmebassinet næsten for os selv, da de andre beboer var meget væk og det var dejligt, da der var meget varmt. Vi fandt ud af, at de selv bagte pizzaer, som de solgte til os for rimelig pris. Vi er meget godt tilfredse med hele turen og tog gerne samme sted hen igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Lars og familie fra Højbjerg boede på Il Pinzale i Latignano fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Vi havde en god tur til Toscana, og vi boede hos nogle meget venlige mennesker. Poolområdet og haven var meget flot vedligeholdt. Lejligheden havde en god størrelse, men den var ikke rengjort på et acceptabelt niveau, der manglede service, f.eks. ikke kaffekopper nok, ingen knive og gafler, ingen elkedel eller kaffemaskine, næsten ingen møbler i lejligheden.
Håndklæder blev ikke skiftet i løbet af ugen, og der var ikke håndklæder til alle 5. (Vi kunne måske have bedt om det) Der var gode senge, god plads, og gode indkøbsmuligheder forholdsvis tæt på huset. Måske burde man gøre opmærksom på at det er næsten umuligt at gøre indkøb om søndagen. Alt er lukket!

Alt i alt burde lejligheden ikke koste mere end DKK 5.500 - max. DKK 6.000 baseret på det niveau den repræsenterer. Den ligger in the middle of 'no - where', der er ingen balkon og standarden er så som så!

Vi klagede til In- Italia, og fik derefter leveret nyt bestik. Der var skilt med rygeforbud i lejligheden da vi ankom. Min kone måtte de første dage gå ned og ryge på terrassen, og først da vi fik kontakt med jeres medarbejder om mandagen blev forbudet ophævet.

Vi var ydermere uheldige ved at de øvrige to lejligheder var udlejet til 18- 20 tyskere, som fyldte MEGET når de var hjemme ved poolen. Ensbetydende med meget støj meget længe om aftenen/ natten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map