Anmeldelser af Borgo Santa Maria in Valle

 
Borgo Santa Maria in Valle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Santa Maria in Valle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Laterina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo Santa Maria in Valle

Læs personlige anmeldelser af Borgo Santa Maria in Valle som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Santa Maria in Valle. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Palle og familie fra Lejre boede på Borgo Santa Maria in Valle i Laterina fra d. 22. juli til d. 3. august 2012.

Vi havde en dejlig tur til Laterina, som virkelig er et fantastisk sted. Ferielejligheden havde alt, hvad hjertet kan begære.
Det lille supermarked i Laterina lige ved tankstationen havde faktisk alt undtaget frisk kød, så det er ikke nødvendigt at tage så langt for at handle. Samtidig ligger der også en slagter - kun 100 meter længere nede ad vejen. Her ligger også London Bar, som hovedsageligt er for de lokale, men de havde den lækreste gelato, hvorfor vi var nødt til at komme der dagligt.
Vi besøgte en dejlig restaurant - Le Cantina, som ligger på toppen af en bakke kun 10 minutters kørsel fra lejligheden (mod Pergine). Dejlig mad og fin udsigt. Også restauranten La Romania 5 minutter fra Laterina (mod Montalto) lige ved Arno-floden er et besøg værd, ligesom Arezzo og markedet i Montevarchi.
Og tag toget til Firenze. Parker i Montalto - lige ved stationen.
Eneste ulempe ved turen - og den var ikke helt lille - var, at feriegæsterne i 2. uge udelukkende var franskmænd, hvoraf flere familier havde teenage-drenge. I dobbeltlejligheden med plads til 7 var der endda gjort plads til 2 familier på ialt 4 voksne og 5 børn (heraf 3 teenagere). Værtsparret burde nok være lidt mere opmærksomme på den kulturkløft, der er mellem nordboere, der mest søger fred og ro i deres sommerferie, og sydlændinge, der efter få timer opfører sig som om de ejer stedet uden hensyntagen til andre. Det kunne f.eks. være ved at være mere opmærksomme i bookingen, så en dansk familie ikke placeres med 4 franske, eller om nødvendigt på stedet at henstille til lidt mere ro og hensynstagen omkring poolen og ved værelserne om aftenen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Helene og familie fra Vanløse boede på Borgo Santa Maria in Valle i Laterina fra d. 13. til d. 25. september 2010.

Vi - en familie med 3 børn i alderen 5, 8 og 12 - har haft en forrygende ferie med 12 overnatninger på Borgo Santa Maria in Valle. Værtsparret var ualmindelig imødekommende - havde tænkt på alt lige fra sæbe, shampoo, opvaskemiddel over olivenolie og en velkomstrødvin...vi havde stor glæde af deres råd undervejs om alt ligefra gode vinsmagningssteder, lån af områdekort samt til børnevenlige restauranter. Der ligger adskillige restauranter indenfor en kørseltid på 10-15 minutter og priserne er absolut rimelige i området.

Landsbyen Laterina er en smuk middelalderby, og vi var endda så heldige at opleve en byfest med optog mv. Selve stedet var smukt beliggende og yderst velholdt med rosmarin og timianbuske overalt. Swimmingpoolen havde 3 niveauer, hvilket var suverænt, når børnene har forskellig højde, ligesom længden (12 m) er nok til at man kan få reel svømmetræning. Dog synes enkelte familiemedlemmer at vandet var lidt koldt ! - det tilsvarede vesterhavet om sommeren, dvs ca 18-20 grader. Vi boede i et fritliggende hus med egen terrasse og have, og der var rigelig plads til os alle. Udflugter kan man sagtens tage på - vi var i Siena, Firenze, Arezzo, Greve in Chianti samt en heldagstur til Rom. Sidstnævnte tager ca 2 timer hver vej, men man skal være klar over at det er stærkt problematisk at komme ud af Rom sidst på dagen !!

Vi kan kun anbefale stedet og er stensikre på at vi skal tilbage til netop dette sted så snart det kan lade sig gøre !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Amelia, Frants og Lone fra København Ø boede på Borgo Santa Maria in Valle i Laterina fra d. 28. august til d. 1. september 2010.

Vi havde det mest fantastiske ophold i Borgo Santa Maria in Valle. Ved ankomsten stod værtsparret Giorgio og Anna og tog varmt imod os. De var meget entusiastiske i deres fremvisning af lejligheden og forklarede os alt hvad vi havde brug for at vide. Alt var lagt frem til os og barnesengen til vores datter var ikke bare stillet frem, men redt op med ekstra madras og tæppe, så hun kunne ligge godt. I køleskabet var stillet vand på køl og på bordet var en flaske rødvin og en flaske olivenolie til os samt et personligt velkomstbrev. I det hele taget følte vi os med det samme hjemme i lejligheden og kunne tydeligt mærke at vi var velkomne og ventede.
Vi boede i La Fontanina, som var en helt vidunderlig lejlighed fuldt udstyret med alt hvad vi kunne få brug for. Her er virkelig tænkt på alt mht. indretning, udstyr og sågar de mest basale køkken ingredienser, så vi ikke på forhånd havde behøvet at købe salt, peber, te, opvaskemiddel osv., men havde lidt at starte på.
Vi havde fire overnatninger og i den periode havde vi hele området for os selv med værtsparret boende lige ovenpå, så vi nemt kunne få fat i dem, hvis vi havde behov for hjælp eller informationer. Ugen før og ugen efter var der fuldt optaget.
Borgo Santa Maria in Valle ligger helt for sig selv og lidt afsides. Området var helt fantastisk grønt og med den dejligste swimmingpool, hvor der også var et mindre område hvor vores datter (2½) lige akkurat kunne stå på bunden og have hagen i vandkanten. Der var forskelligt udstyr til swimmingpoolen og da vi ikke havde svømmevinger med til vores datter, fandt Giorgio fluks et par, som vi kunne låne. Desuden er der grønne områder at spille bold på og mange udendørs møbler.
Vi har ofte før besøgt Toscana og har også før været i området omkring Arezzo, så for os var det denne gang dejligt at slappe af ved swimmingpoolen. Vi var en tur i Arezzo, som er en fantastisk by, hvor der ikke går for meget turist-industri i den, men hvor man kan mærke at italienerne selv bor og arbejder, samtidig med at der er meget at se på. Desuden var vi en tur i sko-outlet i Ambra (farligt sted at shoppe).
Før afrejsen gav Anna os en stor rundvisning i stedets andre lejligheder som alle er lige fantastisk indrettede og beliggende. Desuden gav hun os en aflægger af en plante fra haven med hjem og både Anna og Giorgio stod og vinkede farvel, da vi kørte fra stedet.
Vi kan varmt anbefale Borgo Santa Maria in Valle til alle og sender mange varme tanker til Anna og Giorgio som er det mest fantastiske værtspar, der virkelig brænder for stedet og for at deres gæster skal have en god oplevelse. Vi vil selv meget gerne tilbage til Borgo Santa Maria in Valle en anden gang.
Vi har rejst med In-Italia flere gange og haft nogle skønne ferier i nogle meget dejlige lejligheder, men denne overgår de andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lennart og familien fra Kirke Såby boede på Borgo Santa Maria in Valle i Laterina fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi har haft en super god tur, den var bare for kort :) Området var fint med god beliggenhed i forhold til Arezzo, Siena og Firenze. Selve opholdet var upåklageligt. Stedet var utrolig velholdt og hyggeligt. Anna og Georgio var de sødeste mennesker og deres venlighed og begejstring for stedet smittede af. Vores forventninger er dermed fuldt indfriet. Tips til andre: Medbring badevinger til børnene, da børnepoolen ikke er ret stor og de mindste (0-2 år) ikke kan bunde. Køb ind i supermarkedet ved tankstationen i Laterina inden ankomst, så I er fri for at skulle ud at køre efter ankomst lørdag aften. Butikken lukker 19.30. Siena og Montepulciano ligger ca. 1 times kørsel væk, men de er absolut et besøg værd. Som I kan fornemme har vi være rigtig glade for stedet og det er vist ikke sidste gang vi har været der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Henrik og familie fra Birkerød boede på Borgo Santa Maria in Valle i Laterina fra d. 1. til d. 8. september 2007.

Super lejlighed + super service fra Anna. Her var vinglas + olivenolie som blev fyldt op til alle nye lejere. Håndklæder til poolen. Top-dollar!! Skulle vi ønske forbedringer: Havemøbler i andre materialer end plast. Vandet i poolen var ISkold!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Lone og hendes familie fra Søndersø boede på Borgo Santa Maria in Valle i Laterina fra d. 14. til d. 28. juli 2007.

Vi har været rigtig godt tilfredse med vores ophold i Laterina. Hyggelig lille by og et naturskønt område. Vi blev vel modtaget, og lejligheden var virkelig ren og indbydende. Det er gode indtryk at starte med. Der var et godt informationsmateriale lavet af værtsparret, som gjorde mange af ens planlagte ture nemmere. Vi har i det hele taget haft en utrolig vellykket ferie og har gode minder fra boligen, området og i det hele taget Italien, som vi gerne vender tilbage til. Og ikke mindst jer In-Italia har vi også været godt tilfredse med, og vender også her gerne tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Peter og hele 21 andre fra Odense SV boede på Borgo Santa Maria in Valle i Laterina fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Dejlig lille by i rolige omgivelser. Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Meget positivt. Stedet var rigtig godt og bedre end forventet. Perfekt hvis man er flere familier samlet. Man kan have det hele for sig selv. Vi arrangerede at en kok skulle komme ud og lave mad for os. Det kan vi ikke anbefale idet det var alt for dyrt i forhold til madens kvalitet. Godt område hvis man er glad for cykling! Pool området rigtig godt. Alt lækkert rent og ordentligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 17 voksne
Navn
Alice og familie fra Fredericia boede på Borgo Santa Maria in Valle i Laterina fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Hvis man vil møde et dejligt og smilende værtspar, skal man tage til Borgo Santa Maria in Valle i Laterina! Anna og Giorgio stod parate og bød os velkommen helt ude ved porten, og de forklarede om alt, hvad vi havde brug for at vide omkring vores ophold i huset. De havde oven i købet lavet en lille kurv med vel-komstvin og –kager!

Lejligheden, som vi boede i – La Fontanina – var meget stor, dejlig og velforsynet med masser af service (15 personer!!), gryder, pander, fade/skåle, ny ovn og mikroovn. Tilmed havde Anna og Giorgio sørget for, at der var småfornødenheder som kaffe, sukker, salt, olie m.m. til gæsterne til at starte ferien på. Til lejligheden hører en dejlig overdækket terrasse med møbler, ekstra lille bord og tørrestativer. Terrassen ligger ugenert i forhold til de andre lejligheder. Selv om lejligheden står angivet til 4 personer, var der i det meget store sove-værelse både dobbeltseng, ekstra seng og barneseng – i stuen var der en dobbelt sovesofa. Fra den store stue er der udgang til både pool og terrasse, og fra soveværelset er der ligeledes udgang til haven med poo-len. Badeværelset er også dejligt stort, og køkkenet er lihge tilpas med alle mulige fornødenheder. Der hører til ejendommen en fælles vaskemaskine, som står i et særskilt rum.

Anna og Giorgio, som ikke bor på stedet, kom hver morgen og rengjorde poolen og havemøblerne (som der var mange af) rundt om den. Ligeledes fjernede de affaldet fra skraldespandene. Alt på ejendommen er utro-ligt pænt, rent og velholdt. Der var også altid tid til lidt snak og forslag til, hvad vi kunne se – og hvordan. Hvis man vil til Firenze, kan man køre til Montevarchi og tage toget derfra. Det anbefalede Anna os, og det gode råd fulgte vi.

I Laterina, som ligger højt oppe nogle km fra ejendommen, kan man parkere sin bil neden for trapperne og gå op til byen. Der ligger en god restaurant, Le Grotte nel Castello – gå til venstre ”helt” hen i enden af byen. Der er også en anden god restaurant i nærheden - Il Romito, som ligger på venstre side af vejen mod Mon-tevarchi ca. 5 km fra Laterina. Den ligger utroligt smukt lige ned til floden Arno. Et ganske lille skilt med kniv og gaffel (ved et sving) viser derned, men restauranten kan faktisk godt ses fra vejen.

Indkøb kan med stor fordel foretages i Ipercoop, et kæmpestort supermarked, som har simpelthen alt. Det findes både i Arezzo (nærmest) og Montevarchi.

Vi kan meget varmt anbefale andre at besøge stedet. Og vores i forvejen vældig gode lejlighed havde uden sammenligning den bedste terrasse!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Niels og familie fra Charlottenlund boede på Borgo Santa Maria in Valle i Laterina fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Vi boede på "Borgo Santa Maria in Valle" i Laterina den første uge af Juli. Det er et dejligt roligt sted langt fra alt. De sidste 3 km. er grusveje. Vi blev modtaget af stedets ejere og det var en meget hjertelig modtagelse. Lejligheden vi boede i - La Fontanina - er stedets bedste og største med egen terrasse. Indretning og udstyret i køkken er helt perfekt - det bedste vi nogensinde har set i Italien. Pølen er tilpas stor og derfor et perfekt sted for børn.

Laterina og de andre små byer i området er meget interessante og bestemt ikke overrendt af turister. Der er relativt kort afstand til Firenze, Sienna m.m. Eneste lille minus er at det tager ca. 30 min. eller mere til ordentlige indkøbsmuligheder.

In-Italia's kommentar

Der er nu kun ca. 14 km til det meget store indkøbscenter "Sette Ponti", hvor man blant andet finder en såkaldt IperCoop, der svarer til en dansk Bilka.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jonna og hendes familie fra Fredericia boede på Borgo Santa Maria in Valle i Laterina fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Vi er hjemvendt efter en fin tur til Laterina og omegn. Selve området er let kuperet landbrugsland.
Adressen var beliggende på landet og derudover med ca 2 km ad grusvej. Der var fredeligt, venligt og rart at være. Stedet var meget velholdt og rent. Lejligheden vi boede i var særdeles rummelig. Værtsparret var hjælpsomme og flinke. Svømmebassinet var indrettet med et hjørne med lav dybde forbeholdt mindre børn -derfra var der dog direkte adgang til det resterende bassin.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map