Agriturismo i Laterina i Toscana

Borgo Santa Maria in Valle

 
Borgo Santa Maria in Valle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Santa Maria in Valle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Laterina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Borgo Santa Maria in Valle ligger fredeligt tre kilometer uden for den lille, charmerende by Laterina med et malerisk historisk centrum.

Gården hvis oprindelse går mange hundrede år tilbage, var oprindelig en religiøs stiftelse, hvilket også antydes af kirken der ligger ved siden af. Gården er stadig kirkens ejendom, men da trangen til det tilbagetrukne, religiøse liv ikke længere er så stor, har kirken forpagtet ejendommen til det energiske ægtepar Anna og Giorgio som med liv og sjæl går op i at modtage deres gæster.

Læs mere om Borgo Santa Maria in Valle

De søger konstant at forbedre kvaliteten og at imødekomme gæsternes ønsker. Siden de overtog driften, har alle lejligheder således fået en nordeuropæisk kaffemaskine, elkedel, stavblender og masser af service (der er altid tre gange så mange tallerkner, glas osv., som lejlighederne er beregnet til). Som et særsyn kan fremhæves at kommunikationen nok ikke vil være et problem, for Anna har studeret flere år i Oxford (Giorgio er til gengæld bedst til fagter og smil...). De hjælper gerne med at formidle leje af cykler og tips til udflugter.

Landskabet omkring gården er frodigt, og grønne marker veksler med bakkeforløb. Kort herfra løber floden Arno der senere strømmer gennem Firenze og Pisa. I floden er der mulighed for at fiske. Alle lejlighederne har en privat udeplads i den store have, og de deles om svømmebassinet på 12 x 7 meter med en afdeling på 3 x 3 meter til børn. Som noget ganske usædvanligt er badehåndklæder til brug ved svømmebassinet også inkluderet i prisen. På stedet er der desuden et fælles vaskerum med strygejern og -bræt.

Lejlighederne på Borgo Santa Maria in Valle

Toværelseslejlighed La Fontanina (73 m²)

ligger i en høj stueetage og har egen loggia med havemøbler. Lejligheden består af stue med sovesofa til to, lille køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Lejligheden har satellitfjernsyn.

Toværelseslejlighed Il Carpano (61 m²)

ligger i stueetagen og består af lille køkken, stue med sovesofa til to og soveværelse (med dobbeltseng) fra hvilket man har adgang til værelse med enkeltseng og badeværelse. Lejligheden har satellitfjernsyn.

Treværelseslejlighed Il Soppalco (61 m²)

ligger i to plan med indgang på første sal. På indgangsniveauet finder man stue med køkkenhjørne, og ad en trætrappe kommer man op på hemsen hvor man finder tre enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet. Lejligheden har satellitfjernsyn.

Treværelseshus La Baita (77 m²)

et lyst, lille, selvstændigt hus i to plan med egen have, så man kan spise i det fri. I stueetagen finder vi stue med sovesofa til to og store panoramavinduer, køkken/alrum med ovn samt badeværelse/toilet. På første sal ligger et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Lejligheden har satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map