Ferieboliger og hoteller i Laterina

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er gået små 500 år, siden den franske filosof Montaigne udråbte osteriaet i Laterina til at være Italiens bedste. Dette spisested eksisterer desværre ikke længere, og selvom man da spiser godt i byen, så ville de færreste gourmeter af i dag nok hæve byen til samme ære.

Men Laterina er alligevel et besøg værd, for det er en hyggelig lille by, som tilmed ligger glimrende for udflugter til resten af Toscana (og Umbrien samt Lazio for den sags skyld).

Få kilometer fra byen passerer nemlig den store motorvej A1, som forbinder Milano med Rom, så skønt her er 65 km til Firenze, tager turen ikke mere end 45 minutter. Vil man i stedet til Arezzo, hvor der kommer langt færre turister, er der 20 sølle kilometer. I Laterina er der desuden en togstation.

Kort over Laterina i Toscana

Få styr på byens placering i Italien og et overblik over ferieboligerne og hotelelrne, vi tilbyder i området i den østlige del af Toscana ved hjælp af kortet herunder (klik). 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Find indlogering i Laterina 

Laterina hører ikke til blandt Toscanas mest kendte byer, langtfra, og man finder da heller ikke et væld af ferieboliger i byen. Hos In-Italia Rejser er vi dog eksperter i at finde hyggelige hoteller, ferielejligheder, B&B og villaer i mindre byer som Laterina. Du finder dem alle i søgemaskinen øverst her på siden. 

Er det den fredelige idyl på landet, du søger i ferien? Så kan vi også anbefale dig at overveje en ferie på et agriturismo i Toscana

Læs mere om Laterina

Skjul teksten
 
 
search map