Feriebolig i Lastra a Signa i Toscana

Madlavningskursus med husmor

 
Madlavningskursus med husmor er ikke tilgængelig i øjeblikket
Madlavningskursus med husmor er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lastra a Signa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi tilbyder her en formiddag sammen med en toskansk husmor, Barbara. Madlavningskurset foregår i Barbaras køkken, og frokosten serveres i hendes spisestue. Kurset holdes for minimum to deltagere, men der er plads op til 10 personer. Barbara bor lige uden for i Lastra a Signa, tæt på Firenze.

Du kan glæde dig til at lave mad på den toskanske måde, hvilket betyder størst mulig respekt for de gode råvarer, du finder i køkkenhaverne i dette frodige område. Menuerne skifter derfor med årstiderne, alt afhængigt af hvad der vokser i haven. Er der noget du ikke vil eller må spise, må du gerne oplyse dette på forhånd. Barbara taler engelsk og har en længere erfaring med at lave mad - hun tilbyder faktisk også at komme ud og lave mad, hvor du bor, så længe der er mindre end 50 km kørsel.

Læs mere om Madlavningskursus med husmor

Her kommer nogle eksempler på de måltider - altid bestående af tre retter - som du kan tilberede sammen med Barbara:
- Pappa al pomodoro (tomatsuppe)
- fyldt kalkunbryst
- schiacciata fiorentina (florentinsk karnevalskage)

Eller
. crostini con fegatelli, pomodori e olive Hvidløgsbrød med lever, tomat og oliven)
. le crespelle alla fiorentina (Pandekager på florentinsk manér)
. zuccotto (florentinsk kage opfundet af Caterina de' Medici)

... men der er også mulighed for at lave panzanella (kold brødsalat), tortelli af kartofler med kødsauce, pasta e fagioli (pasta og bønner), kartoffel-gnocchi, risotto med artiskokker, ærter på florentinsk manér, bønner i hvidløgssovs, florentinske polpette (frikadeller), schiacciata con l'uva (druekage) ....

En lille forklaring til prislisten. Minimum antal deltagere er to personer. Børn fra 0 til 6 år spiser med gratis (men betaler for den vin, de drikker). Børn fra 7 til 16 år er velkommen til at deltage og hjælpe med. Voksne, som ikke deltager i kurset, men spiser med, er også velkomne som angivet i prislisten. Prisen inkluderer selve kurset, indkøb, vand og en god lokal vin, rengøring af køkken efter kurset og en lille souvenir.

 

 

 

 

Skjul teksten
 
 
search map