Agriturismo i Lari i Toscana

Il Frutteto

 
Il Frutteto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Frutteto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lari og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Frutteto nyder en rolig beliggenhed lige uden for middelalderbyen Lari (ca. 800 meter). Den nærmeste restaurant "Il Gallo" ligger kun 200 meter herfra og er velrenommeret blandt de lokale. Il Frutteto ligger for enden af en sidevej til landevejen fra Lari til Casciana Alta, så man bliver ikke forstyrret af trafikken.

Stedets navn stemmer med virkelighed – "Il Frutteto" betyder frugtplantage og her finder du flere træer, hvis frugter frit kan plukkes af gæsterne. Lari er især kendt for de søde kirsebær, der dækker hele bakken fra slutningen af maj til begyndelsen af juni, hvor den store byfest finder sted.

Læs mere om Il Frutteto

Fra huset og dens have nyder man en flot udsigt over Laris borgo, et flot eksempel på en befæstet middelalderby, der endnu er beboet af ca. 1.000 mennesker. I haven finder vi grill og en fælles dækket terrasse. Få meter længere ned af bakken er der et opstammet svømmebassin omgivet af frugt- og oliventræer.

Il Frutteto råder over fire lejligheder, tre i stueetagen og en på første sal, udover den som ejerne selv bebor. Lejlighederne er pænt møblerede og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og terrasse med havemøbler.

Skjul teksten
 
 
search map