Villa i Lari i Toscana

Il Colle

 
Il Colle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Colle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lari og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Colle ligger i de pisanske bakker ved Casciana Terme. Der er 500 meter til nærmeste restaurant og ca. 1½ km til indkøbsmuligheder.

Villaen er omgivet af en dejlig stor have med havemøbler og grill med brændeovn. Fra haven nydes en flot udsigt over bakkerne. Ved huset er der et stort svømmebassin (15 m x 7,5 m), som er mellem 120 og 240 cm dybt.

Læs mere om Il Colle

Dens centrale beliggenhed i Toscana gør det til det optimale opholdssted for at se de mest berømte seværdigheder i dette smukke område. Afstande: 5,5 km til Casciana Terme, 30 km til Pisa, 40 km til Lucca, 35 km til Volterra, 63 km til Firenze, 78 km til Siena og 37 km til Tirrenias sandstrande.

Villa med 12 sovepladser:
- Huset er fordelt på to etager.
I den nederste etage findes der soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, værelse med dobbeltseng, værelse med to enkeltsenge og direkte udgang til have samt badeværelse med toilet og badekar.
På den øverste etage er der opholdsstue med dobbeltsovesofa og fjernsyn, spisekøkken udstyret med ovn, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map