Feriebolig i Lari i Toscana

Castello di San Ruffino

Poggio di San Ruffino Poggio di San Ruffino Poggio di San Ruffino Poggio di San Ruffino Poggio di San Ruffino Poggio di San Ruffino Poggio di San Ruffino Poggio di San Ruffino Poggio di San Ruffino Poggio il San Ruffino Castello di San Ruffino Castello di San Ruffino Castello di San Ruffino
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Castello di San Ruffino er en imponerende og stilren borg fra 1700-tallet, som er blevet gennemrenoveret fra top til tå og med nænsom hånd for at imødekomme vore dages krav til komfort og faciliteter - og for at få en vellykket ferie. Stedet er yderst velholdt og den rolige og behagelige stemning på stedet gør, at du kommer helt ned i gear.

En beliggenhed som skaber muligheder

Med Castello di San Ruffino som dit udgangspunkt har du de bedst mulige forudsætninger for en god ferie. Borgen ligger lige uden for byen Lari (ca. 4 km) mens den hyggelige by Casciana Terme ligger ca. 7 km væk. Nærmeste supermarked ligger ca. 2 km herfra. Beliggenheden giver også gode udflugtsmuligheder - både til kysten og strandene er der ca. 42 km mens det toscanske bagland med alle sine middelalderbyer og vindistrikter ligger og venter lige rundt om hjørnet.

Fra 1700-tallet til i dag

San Ruffino blev bygget i 1700-tallet som en adelsbolig, der sidenhen er blevet udvidet med tilhørende tilbygninger til en imponerende borg. I slutningen af 1900-tallet blev hele borgen totalrenoveret med den kendte italienske arkitekt Bellincioni som bygherre. Og i dag har du altså mulighed for at holde ferie i disse smagfulde omgivelser, hvor du mærker historiens vingesus og det velholdte parkanlæg som ramme omkring borgen.

Moderne faciliteter

Når du ankommer til stedet, møder du først den rummelige parkeringsplads. En grusvej leder dig gennem slotshaven, hvor du passerer den bønneformede pool i en lille landskabsfordybning. Her finder du både liggestole, parasoller og udendørsbruser. I forbindelse med den lille reception findes et stemningsfuldt gårdmiljø med morgenmadssal og en trappe, der fører op til den store fællesterrasse med havemøbler. Det findes også wi-fi på stedet - den bedste dækning er på fællesterrassen og i nærheden af receptionen.

Store rummelige lejligheder

Der findes i alt 25 lejligheder på slottet. Fælles for lejlighederne er, at de er rummelige. Indretningen er smagfuld med moderne kvalitetsmøbler, som går godt i spænd med de historiske bygninger. Lejlighederne i stueplan har adgang til en et udeområde med havemøbler mens lejlighederne på de andre etager kan benytte den store fællesterrasse, hvor udsigten er flottest. Bemærk, at lejlighederne ikke har aircondition, som her på stedet ikke anses for nødvendig, da de tykke stenmure holder varmen ude om sommeren.

Il Poggio di San Ruffino

Il Poggio di San Ruffino ligger som sagt ca. 50 meter fra slottets porte. Denne ejendom, som tidligere var et gårdhus, har et landligt udseende, og her er også en pool samt to hektar ejendom. Også her har du hyggelige lejligheder (5 stk.), men til forskel fra slottets lejligheder er disse mere landlige og hyggelige. Lejlighederne er udstyret med tekøkken, og en del af dem har en indvendig trappe op til en hems. I lejligheden med to soveværelser har det ene soveværelse køjeseng. Ekstrasenge kan være i sovesofa. Hårtørrer findes.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Castello di San Ruffino

Læs personlige anmeldelser af Castello di San Ruffino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castello di San Ruffino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Castello di San Ruffino

Dejligt ophold

Vi (2 voksne og to børn 12 og 14 år) boede i lejlighed 11 i 5 dage. Vi fik en meget fin modtagelse med oplysninger om oplevelser, spisesteder og indkøbsmuligheder i området.
Lejligheden var særdeles rummelig og ved ankomsten fint rengjort. Der var ikke egen terrasse, men på stedet var der mange udeområder, så det manglede ikke. Poolen var ikke stor, men heller ikke overbefolket, selvom der var mange gæster på stedet.
Vi fik ikke prøvet spisestedet, men gik forbi et par gange og maden så rigtig god ud.

Læs mere

En lille skuffelse

Ikke helt vellykket, billederne stemte ikke overens med virkeligheden.Vi kom til at bo i et anneks, desværre med en meget stærk skimmellugt.Vi byttede til en mindre etværelses lejlighed, som i det mindste ikke lugtede af skimmel. Hele stedet virkede lidt nedslidt. Morgenmaden var rigtig dårlig, så den kan man godt afstå fra. Området er fint, og vi vender gerne tilbage, men det bliver nok ikke til castello di San Ruffino..

Læs mere

Fantastisk sted!

Castello di San Ruffino var helt fantastisk, vi blev mødt af meget venligt personale, som fortalte os om alle "godt at vide ting" om indkvartering og omgivelser, de bad os om at tale med dem, hvis vi ville tage på udflugt til nogle byer som Pisa, Lucca eller lignende, så de kunne anbefale gode parker, restauranter, etc.
Slottet er meget rart, lejligheden vi boede i var meget rummelig og smagfuldt renoveret. Restauranten eller "tavernen" i området var helt ok. Morgenmaden var også helt ok for at være Italien, der var et par forskellige slags brød og pålæg, samt det obligatoriske bagværk.
Slottet ligger i smukke omgivelser, det eneste negative skulle være at de sidste kilometer på vejen til slottet var omgivelserne lidt kedelige og nedslidte, men det var ikke noget, man tænkte på vel ankommet.

Læs mere

Hyggeligt slot

Vi blev imponeret over hvor dejligt hotellet var. Vi havde set billeder på hjemmesiden og oftest er billederne "pænere" end i virkeligheden. Det er før sket at man er blevet skuffet når man kom frem til et hotel. Men her var det bare WOW! Leder man efter et roligt sted, væk fra storbyens stres, så er det her et perfekt sted. Herligt at vågne om morgenen til fuglesang.

Personalet var meget venligt og man følte sig virkelig velkommen

Læs mere

Rolig by

Boede i lejlighed 3, som var stor, moderne, komfortable og pæn. Selve hotellet er en smule afsides, men det er let at komme til nærliggende landsbyer og restauranter i bil (cykel anbefales ikke på grund af de smalle veje). For os, der var på bryllupsrejse passede hotellet perfekt, men jeg ville ikke anbefale det til en familie med børn, fordi det var meget stille og ikke meget andet at gøre end at bade i poolene.
Der savnes desværre restauranter inden for gåafstand, men i selve hotellet vil de bygge dette i det kommende år, så det kan blive rigtig godt. Hotellet er ideelt for dem, der ønsker at komme væk og nyde fred og ro uden forstyrrende elementer :-)

Læs mere

Top-personale!

Tilstedeværende og imødekommende!

Læs mere
 
search map