Feriebolig i Lari i Toscana

Castello di San Ruffino

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Castello di San Ruffino er en imponerende og stilren borg fra 1700-tallet, som er blevet gennemrenoveret fra top til tå og med nænsom hånd for at imødekomme vore dages krav til komfort og faciliteter - og for at få en vellykket ferie. Stedet er yderst velholdt og den rolige og behagelige stemning på stedet gør, at du kommer helt ned i gear.

En beliggenhed som skaber muligheder

Med Castello di San Ruffino som dit udgangspunkt har du de bedst mulige forudsætninger for en god ferie. Borgen ligger lige uden for byen Lari (ca. 4 km) mens den hyggelige by Casciana Terme ligger ca. 7 km væk. Nærmeste supermarked ligger ca. 2 km herfra. Beliggenheden giver også gode udflugtsmuligheder - både til kysten og strandene er der ca. 42 km mens det toscanske bagland med alle sine middelalderbyer og vindistrikter ligger og venter lige rundt om hjørnet.

Fra 1700-tallet til i dag

San Ruffino blev bygget i 1700-tallet som en adelsbolig, der sidenhen er blevet udvidet med tilhørende tilbygninger til en imponerende borg. I slutningen af 1900-tallet blev hele borgen totalrenoveret med den kendte italienske arkitekt Bellincioni som bygherre. Og i dag har du altså mulighed for at holde ferie i disse smagfulde omgivelser, hvor du mærker historiens vingesus og det velholdte parkanlæg som ramme omkring borgen.

Moderne faciliteter

Når du ankommer til stedet, møder du først den rummelige parkeringsplads. En grusvej leder dig gennem slotshaven, hvor du passerer den bønneformede pool i en lille landskabsfordybning. Her finder du både liggestole, parasoller og udendørsbruser. I forbindelse med den lille reception findes et stemningsfuldt gårdmiljø med morgenmadssal og en trappe, der fører op til den store fællesterrasse med havemøbler. Det findes også wi-fi på stedet - den bedste dækning er på fællesterrassen og i nærheden af receptionen.

Store rummelige lejligheder

Der findes i alt 18 lejligheder (og 8 hotelværelser) på slottet. Fælles for lejlighederne er, at de er rummelige. Indretningen er smagfuld med moderne kvalitetsmøbler, som går godt i spænd med de historiske bygninger. Lejlighederne i stueplan har adgang til en et udeområde med havemøbler mens lejlighederne på de andre etager kan benytte den store fællesterrasse.

Lejlighederne på Castello di San Ruffino

Treværelseslejlighed n. 3 med 4/6 sovepladser (stueetage med privat udeområde)

Lejligheden er på ca. 85 m² og ligger i stueplan. Den består af et rummeligt opholdsrum med dobbeltsovesofa og et fuldt udstyret køkken med spiseplads. Desuden er der to soveværelser med dobbeltsenge og to badeværelser (det ene med toilet og bruser og det andet med toilet og jacuzzi-karbad). Lejligheden har en privat udeområde med havemøbler. Bemærk, at lejligheden ikke har aircondition, som her på stedet ikke anses for nødvendig, da de tykke stenmure holder varmen ude om sommeren.

Treværelseslejlighed n. 9 med 4/6 sovepladser (1. sal med jacuzzi badekar)

Lejligheden er på ca. 90 m² og ligger på 1. sal. Den består af et rummeligt opholdsrum med dobbeltsovesofa og et fuldt udstyret køkken med spiseplads. Desuden er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og jacuzzi-karbad. Lejligheden har intet privat udeområde, men man bor tæt på den store fællesterrasse med landskabsudsigt, hvor der er borde, stole og parasoller, så man kan nyde sine måltider her. Bemærk, at lejligheden ikke har aircondition, som her på stedet ikke anses for nødvendig, da de tykke stenmure holder varmen ude om sommeren.

Treværelseslejlighed n. 10 med 5 sovepladser (1. sal med jacuzzi)

Lejligheden er på ca. 95 m² og ligger på 1. sal. Den består af et stort og rummeligt opholdsrum med et fuldt udstyret køkken med spiseplads. Desuden er der et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og jacuzzi-badekar, et stort soveværelse med tre enkeltsenge samt et separat badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har intet privat udeområde, men man bor tæt på den store fællesterrasse med landskabsudsigt, hvor der er borde, stole og parasoller, så man kan nyde sine måltider her. Bemærk, at lejligheden ikke har aircondition, som her på stedet ikke anses for nødvendig, da de tykke stenmure holder varmen ude om sommeren.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Podere Il Selvino

Terricciola, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært i Toscana

search map