Agriturismo i Lari i Toscana

Agriturismo I Girasoli

 
Agriturismo I Girasoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo I Girasoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lari og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gården er blevet restaureret af en familie fra Veneto, der har etableret sig her og producerer olivenolie og vin. Huset er blevet opdelt i fem rummelige og velmøblerede lejligheder, så de også kan modtage gæster, som ønsker at besøge området og smage deres produkter.

Her er en stor have, en flot pool og komfortable have pavilloner med borde og stole samt fælles vaskemaskine. Lejlighederne er udstyret med satellit-tv.

Læs mere om Agriturismo I Girasoli

Fra huset er der udsigt mod Cevoli på den ene side og mod Santo Pietro Belvedere på den anden. På begge sider er der vinmarker og olivenplantager. Ca. 300 meter fra huset løber vejen, der forbinder Ponsacco med Casciana Terme. Trafikken derfra kan høres afhængigt af vinden og trafikforhold, men vejen er som regel kun befærdet af de lokale, når de kører til og fra arbejdspladsen.

I Girasoli ligger ca. en kilometer uden for den lille hyggelige landsby Cevoli i Laris kommune. I Cevoli finder du indkøbsmuligheder for dagligvarer og en lille bar. Ca. 1 km fra gården - i retning mod Casciana Terme - ligger Ristorante I Due Laghi. Tager du vejen mod Ponsacco (ca. 5 km), finder du endnu flere spisesteder, og i byen er der to større supermarkeder at vælge imellem.

Læs om lejlighederne på Agriturismo I Girasoli

Skjul teksten
 
 
search map