Agriturismo i Lari i Toscana

Agriturismo I Girasoli

 
Agriturismo I Girasoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo I Girasoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lari og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gården er blevet restaureret af en familie fra Veneto, der har etableret sig her og producerer olivenolie og vin. Huset er blevet opdelt i fem rummelige og velmøblerede lejligheder, så de også kan modtage gæster, som ønsker at besøge området og smage deres produkter.

Her er en stor have, en flot pool og komfortable have pavilloner med borde og stole samt fælles vaskemaskine. Lejlighederne er udstyret med satellit-tv.

Læs mere om Agriturismo I Girasoli

Fra huset er der udsigt mod Cevoli på den ene side og mod Santo Pietro Belvedere på den anden. På begge sider er der vinmarker og olivenplantager. Ca. 300 meter fra huset løber vejen, der forbinder Ponsacco med Casciana Terme. Trafikken derfra kan høres afhængigt af vinden og trafikforhold, men vejen er som regel kun befærdet af de lokale, når de kører til og fra arbejdspladsen.

I Girasoli ligger ca. en kilometer uden for den lille hyggelige landsby Cevoli i Laris kommune. I Cevoli finder du indkøbsmuligheder for dagligvarer og en lille bar. Ca. 1 km fra gården - i retning mod Casciana Terme - ligger Ristorante I Due Laghi. Tager du vejen mod Ponsacco (ca. 5 km), finder du endnu flere spisesteder, og i byen er der to større supermarkeder at vælge imellem.

Læs om lejlighederne på Agriturismo I Girasoli

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo I Girasoli

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo I Girasoli som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo I Girasoli. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Sted og atmosfære helt i top

Rigtig dejligt sted med super beliggenhed i forhold til områdets attraktioner og indkøbsmuligheder, ro og fred med dejlig udsigt over det toscanske landskab, skøn pool med rigeligt med stole og parasoller, udendørs grill, fin lejlighed (6-pers) med store værelser og velfungerende myggenet. Venlig og diskret vært. Alt i alt en meget positiv oplevelse, hvor vi gerne vender tilbage!

Læs mere

Kirsten og familie fra Hadsten boede på Agriturismo I Girasoli i Lari fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Vores familie kan trygt give Girasoli, 6 solsikker for vores ophold - (højeste placering)!!
Gennem de sidste 10 år, har vores sommerferie været i eller omkring Lari. Girasoli var et nyt og meget berigende kendskab, vi kommer meget gerne igen. Jeres mand på stedet, altid parat med en hjælpende hånd, et smil og i den grad service minded. Alting er pænt og rent.
- Turen til Baren i Cevoli, af stierne, for vi lidt ældre - tilpas hård og pragtfuld!!
- De unge mennesker kunne køre i Conard og handle ind, i lokal lånt Panda - I kan tro de befandt sig godt, og hyggede sig med Kongespil, medbragt fra DK (gammelt træspil). I og ved Poolen, bl.med Olympiade i forskellige discipliner, så som "vandkunst på luftmadrasser og boldspil".
Vores fornemmelse var, at de øvrige lejere fandt det hyggeligt med alt den ungdom - tilfældigvis var vi to familier der kender hinanden, som havde valgt at feriere på Girasoli.
Hører selvfølgelig gerne, hvis det modsatte har været tilfældet.
Vi kommer meget gerne igen :-)))

Læs mere

Bente og rejsefællerne fra Søborg boede på Balcone Panorama i Manarola fra d. 3. til d. 10. september 2011 og på Agriturismo I Girasoli i Lari fra d. 10. til d. 17. september 2011.

Begge ophold har været rigtig gode. I Manarola brugte vi tiden på vandreture i Cinque Terre. Dejligt område, jeg har været der før, men det var dejligt at komme tilbage. Ophold i Agriturismo I Girasoli var også dejligt. Vi kørte rundt i Toscana. Der er lige en ting, I Girasoli skulle vi ved ankomst betale 200 euro i depositum, kontant, det var ikke noget problem, og vi fik pengene retur ved afrejsen. Måske kunne I nævne det i jeres materiale.
Jeres hjemmeside og behandling af bestillinger har været helt i top. Tak for det.

Læs mere

Lone og rejsefølget fra Aalborg SV boede på Agriturismo I Girasoli i Lari fra d. 2. til d. 9. juli 2011 og på Santa Croce in Fossabanda i Pisa fra d. 9. til d. 10. juli 2011.

Med hensyn til lejligheden og omgivelserne omkring huset så var det rigtig godt. Der var rent og pænt over det hele. Poolområdet var dejligt, vandet var rent, der var rigelig med solvogne, parasoller og små borde så et hyggeligt område at boltre sig i. Valerio kunne med fordel lave lidt mere skabsplads i køkkenet - da indkøb til 6 mennesker fylder godt op på den lille skænk der er i køkkenet. Derudover kunne der være godt service til lidt mere end 6 - for vi bruger jo også remedier (skeer og gafler) til forberedning af mad og så var det lige lidt nok. Ikke noget større problem - bare et hint til fremtidige lejere.

Indkøbsmuligheder var der rigelig af - både butikken Conad i La Campannina og hvis vi ønskede et større center kunne vil køre til Coop i Pontadera. Et andet hint kunne være at Valerio kunne lave rundvisninger på hans gård og fortælle lidt om driften af både olivenolie og vinproduktionen. Godtnok er hans engelske ikke så godt - men der var en yngre dame der og hun kunne måske lave disse rundvisninger. Evt. sætte to tidspunkter af i løbet af en uge - og så kunne gæsterne tilmelde sig som det nu passede bedst ind i rejseplanen. Vi spurgte ikke - men det kunne have været rigtig hyggeligt og bestemt noget jeg tror andre gæster også ville benytte sig af. Vi købte hans vin og olie - og begge dele var fremragende.

I kan sagtens fremhæve beliggenheden af lejemålet for med lejede biler lå lejligheden i perfekt afstand fra Pisa, Firenze og San Gimignano. Vi kørte til Lucca i forbindelse med vores flytning til hotellet i Pisa. Vi havde nogle skønne ture rundt i landskabet og især turen til San Gimignano er værd at fremhæve. Der ligger så mange små herlige byer i området og hvis det ikke var fordi vi skulle hjem efter en uge - kunne vi have besøgt mange af dem flere gange.

Med hensyn til opholdet i Santa Croce in Fossabanda i Pisa. Så var det et helt specielt sted. Det ser ikke ud af noget særligt udefra men da vi først kom ind i området var der en helt speciel atmosfære. Der var meget stille og lidt som om, at respekten for bygningernes tidligere virke - nemlig et kloster - skinnede godt igennem. Også her var der en god service, værelserne var helt perfekte og så ligger det i rimelig gå-afstand til den gamle bydel af Pisa.

Som du kan læse - så har vi haft en rigtig god ferie. Alt klappede og vi har bestemt været tilfredse med både Jeres service og de to udlejeres service. Vi kan varmt anbefale, at bruge Jer som rejsearrangør og stedet - ja jeg tror ikke der er sidste gang vi besøger Toscana.

Læs mere

Dorte og Lars med familie fra Roskilde boede på Agriturismo I Girasoli i Lari fra d. 23. juli til d. 6. august 2011.

Vi har haft en rigtig god ferie. Vi har været meget tilfreds med stedet vi boede.
Hvis vi skal komme i tanke om noget negativt, skulle det lige være alle de gøende hunde om natten fra naboer. Dette er vi selvfølgelæig klar over ikke kan ændres ved.

Læs mere

Betina og familie fra Brande boede på Agriturismo I Girasoli i Lari fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Hej in-italia.

Vi har været virkelig tilfredse med at rejse med in-italia. Noget vi helt sikkert vil gøre igen. Jeres beskrivelse af I Girasoli er ”spot on”!
Og ”vores” bondemand, som ungerne kaldte værten, han er på stedet, men han holder sig for sig selv og er virkelig venlig.
Engelsk er dog ikke hans stærkeste side, så jeg fik øvet lidt italiensk;-)

Stedet ligger skønt, når man gerne vil til Pisa og Lucca og middelalderbyer som San Gimignano og Volterra. Og når man bare vil dase ved den smukke pool.
Vi var rundt til de nærmeste småbyer og især Chianni må vi fremhæve. Vi fik det dejligste mad hos Le Vecchie Cantine, og byen emmer af italiensk hygge.
På torvet i Pontedera, SKAL man forbi SALZA, Piazza Martiri della liberta’ 56, de laver den skønneste Gelato og især deres mintis er værd at smage. Vi købte en stor bøtte is med hjem, som blev spist i skyggen fra en af pergolaerne. De laver også de sødeste små kager, som vi også købte. En fryd for øje og mund!

I lejligheden lå der en masse brocurer om ting og steder at se, vi tog ud til Dino parken, som ligger ca. 12km væk i Peccioli. Ungerne syntes det var fantastisk at gå rundt blandt life size dino’er. Det er et ældre sted uden så mange besøgende, så der er god plads og det kostede ikke ret meget at komme ind.
En kæmpe oplevelse for vore børn!

Vi boede i den store lejlighed 3½ vær, og der er masser af plads til 2 voksne og 3 små børn. Vores eneste lille minus, er at med temp. over 35 grader, ville en lille vifte eller blæser gøre undeværker for nattesøvnen. Og da myggenettet i et par af vinduerne manglede, kunne vi ikke få kølet huset ned om natten, uden at blive ædt af myg. Vi gjorde Vireggio opmærksom på de defekte net, men han vidste det godt!
Alt i alt har vores familie haft en fantastisk familieferie og vi glæder os allerede til næste gang vi skal afsted og det er absolut ikke udelukket at det bliver hos ”vores bondemand” igen!

Ps. Man skal huske at købe både vin og oliven olie med hjem!!!

Tak for en god ferie;-)

Læs mere
 
search map