Agriturismo i Lamporecchio i Toscana

La Bàghera

 
La Bàghera er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Bàghera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lamporecchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er pudsigt nok de færreste, som kender bakkerne mellem Empoli og Pistoia, og var det ikke for en lille by ved Vinci (hvorfra en mand ved navn Leonardo kom engang i 1400-tallet), så ville endnu færre have nogen anelse om, hvad området bød på. Det er ellers ikke så lidt: et særdeles smukt og betagende landskab, adskillige gamle storslåede godser, mange gode vingårde og et righoldigt udvalg af gode spisesteder.

Midt i alt dette ligger La Bàghera, lidt over en kilometer uden for den lille landsby Porciano, hvor der er bar og et lille udsalg af købmandsvarer. Huset ligger yderst fredeligt, for der er 800 meter til landevejen, og den lille vej det ligger ved slutter et par hundrede meter længere op. Udsigten er virkelig betagende: bakker, dale, skove og en yndig lille middelalderlandsby møder øjet. En vandrerute går lige forbi huset, så om ønsket kan du gå fra få minutter til hele dagsture fra gården.

Læs mere om La Bàghera

Som noget ganske usædvanligt har alle lejlighederne egen have (naturligvis med bord og stole), hvilket sammen med den fredfyldte beliggenhed og den rimelige pris er stedets styrke. Svaghederne er hurtigt fortalt: svømmebassinet er forholdsvis lille, og lejlighederne er tydeligvis indrettet i midten af 1990'erne, uden at der er sket nogen fornyelser siden; de er med andre ord temmelig spartanske og ikke henrivende, men funktionelle er de da. De har for resten alle, ud over de føromtalte haver, satellitfjernsyn og pejs i stuen.

Lejlighederne på La Bàghera

Toværelseslejligheden Barco Reale med 2/5 sovepladser

ligger i på første sal og er ca. 50 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, gang mellem stue og værelse med en enkeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har egen have på ca. 70 m².

Toværelseslejligheden Gorgole med 2/5 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 50 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, gang mellem stue og værelse med en enkeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har egen have på ca. 90 m².

Treværelseslejligheden Leporaia med 4/6 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 65 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, gang mellem stue og værelse med en enkeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har to haver på hver ca. 20 m² samt en overdækket terrasse.

Fireværelseslejligheden Palaia med 5/7 sovepladser

ligger i to plan med indgang på første sal og er ca. 85 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med bruser og toilet, altsammen på første sal. På kvisten er der et lille soveværelse under taget med udgang til terrasse. Lejligheden egen have på ca. 60 m².

Skjul teksten
 
 
search map