Feriebolig i Lajatico i Toscana

Vinsmagning på Azienda Agricola Bellavista

 
Vinsmagning på Azienda Agricola Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vinsmagning på Azienda Agricola Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lajatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Azienda Agricola Bellavista har man produceret vin i mere end 70 år. Den sidste generation i familien har fået ny kræfter og et nyt syn på deres produktion fra Sicilien, hvorfra den nuværende kældermester, Maurizio, selv stammer fra.

Vinsmagning arrangeres to gange om ugen: om mandagen med udgangspunktet i gårdens egen produktion, om torsdagen med udgangspunktet i territoriet omkring Lajatico, så du har mulighed for at sammeligne gårdens bedste vine med andre gode vine fra Lajaticos vinkonsortium. Der vil naturligvis være mulighed for at købe vin med hjem, men også for at få det tilsendt til ens hjemmeadresse. Kommer du her til vinsmagning, kan du også blive til senere på aftenen og spise på gårdens lille spisested, hvor familien Fulceris kvinder selv står for tilberedelse af deres specialiteter.

Læs mere om Vinsmagning på Azienda Agricola Bellavista

Mandag kl. 18.30:
- Vinsmagning finder sted på gårdens vinkælder, hvor Maurizio vil gå igennem historien og gårdens vinmarkers karakteristika. Ud over smagning af gårdens egne vine vil der være mulighed for at smage deres oliveolie og honning fulgt af toskanske lækkerier og pålæg. Vinsmagningen varer ca. 1 time.
- Ønsker du at blive til middagen, så er det en god idé at bestille plads. Middagen serveres ved kl. 19.45 og har en særlig pris børn. Husk at angive, hvis nogen af deltagerne lider af allergier.

Torsdag kl. 18.30:
- Denne vinsmagning finder også sted i gårdens vinkælder, men her vil Maurizio tage udgangspunkt i Era-dalen sammenlignet med de øvrige toskanske vinområder. I Lajaticos kommune har vingårdene samlet sig i et konsortium, hvis opgave er at promovere den lokale produktion. Der smages på de mere kraftige vine, af hvilke to er Bellavistas egne og to andre fra nabogårdene. Smagningen ledsages af ost, pålæg og andre stuzzichini
- Denne vinsmagning efterfølges af muligheden for en 4-retters menù kombineret med 4 forskellige vine. De traditionelle retter vil igen tage udgangspunkt i årstidens grønsager fra køkkenhaven. Husk at angive, hvis nogen af deltagerne lider af allergier.

Læs mere om Azienda Agricola Bellavista

Skjul teksten
 
 
search map