Villa i Lajatico i Toscana

Villa Marina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Marina er en del af Borgo del Silenzio, der ligger midt mellem Pisa, Firenze og Siena. Ud over Villa Marina tilhører også en anden villa med pool (Villa Ludovica) samt et bondehus, der er opdelt i fem lejligheder, hvor der også er pool.

Afslapning ved poolen eller på udflugt?

Inden for en kort køreafstand ligger mange af Toscanas mest seværdige byer. Ikke langt er der til den etruskiske by Volterra, hvor man kan opleve romerske teatre og middelalderlige torve. Skønne San Gimignano og dens mange høje tårne, den fascinerende og befæstede by Monteriggioni eller den smukke by Siena, hvor du kan se et af Italiens flotteste rådhuse samt torve, ligger ej heller ikke langt fra villaen. Selve køreturen skal du heller ikke være bange for, at du vil kede dig på. Landskabet omkring Villa Marina både er flot og historisk prydet med klostre og vinslotte.

Når du har brug for en afslappende dag, er du heldig at kunne gøre brug af den store have og den dejlige pool, hvorfra du har en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab. Til de mindste medrejsende er der et børnebassin på 2x5 meter. Med andre ord, er der alt du har brug for til en dejlig ferie på Villa Marina.

Læs mere om Villa Marina

Se frem til en veludstyret ferievilla

Huset er i to etager og er veludstyret. Der er A/C, Wi-Fi, udendørs terrasse med havebord, -stole og grill, et stort køkken med ovn, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine samt fire parkeringspladser. Skulle du have behov for at vaske tøj, findes der også vaskemaskine.

Villaerne på Villa Marina

Villa m. privat pool

Villaen er på ca. 250 m² og er fordelt på to etager. I stueetagen er der et stort opholdsrum med køkken og spisebord, er soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med en enkeltseng og to badeværelser. Fra opholdsrummet er der udgang til den private terrasse, der vender ud mod huset. Oppe ad trappen på første etage er der et soveværelse med en dobbeltseng med eget bad, et soveværelse med køjeseng og eget bad, et soveværelse med dobbeltseng og et værelse med en enkeltseng, der deler et badeværelse, som ligger på gangen. I alt er der plads her til 10 gæster.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map