Villa i Lajatico i Toscana

Villa Ludovica

Plantegning Villa Ludovica - stueetage Plantegning Villa Ludovica - første sal
 
Villa Ludovica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Ludovica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lajatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I midten af de tre skønne byer Pisa, Firenze og Siena, ligger Villa Ludovica. Villaen er omgivet af inspirerende bløde bakker, hvis farver og beplantning skifter med årstiderne.

Villaen er en del af Borgo del Silenzio

Silenzio betyder stilhed på italiensk; og her i villaen finder du - og din medrejsende – netop den stilhed, der kan give fuldstændig ro i kroppen. Kun lyden af den omkringliggende natur er at høre. Små fugle kvidrer, vinden ryster grenene på træerne og skaber bølger på markerne, der her og der er dækket med korn, solsikker eller lucerne.
På Borgo del Silenzio, ved siden af Villa Ludovica, ligger endnu en villa (Villa Marina) og 5 yderligere lejligheder i den sidste bygning i rækken. Villa Ludovica råder over en privat pool, hvorfra der er en panoramisk udsigt over landskabet og et indbygget børnebassin (2 x 5 meter).

Et veludstyret feriehus er vigtigt for en vellykket ferie

Villaen er udstyret med alle dagligdagens bekvemmeligheder. Udover de seks soveværelser samt seks badeværelser, er der et veludstyret køkken med opvaskemaskine, en bred ovn, mikrobølgeovn og kaffemaskine. I huset er der desuden Wi-Fi, A/C og udendørs terrasse med havebord, -stole og grill. Ved poolen er der liggestole til alle gæster. Der er desuden fem parkeringspladser tilhørende Villa Ludovica.

Et børnevenligt feriehus

Rejser du med små børn, er dette hus blandt de få, der findes i Toscana, som har et (ret stort) børnebassin. Desuden er der en lille legeplads foruden de 1200 kvadratmeters have, som omgiver huset. Her kan de små løbe i frihed uden at skulle tænke på biler.

Læs mere om Villa Ludovica

Villaerne på Villa Ludovica

Villa m. privat pool

Villaen er ca. 300 m² og fordelt på to etager. I stueetagen er der et stor opholdsrum med køkken og spisebord, et soveværelse med eget badeværelse, to soveværelser med fælles bad på gangen og endnu et badeværelse med indgang fra opholdsstuen. Opholdsrummet har to udgange til den private og overdækkede udendørs terrasse foran huset og en til den overdækkede terrasse på siden af huset. En trappe fører op til første etage, hvor du vil finde tre soveværelser, hvert med eget badeværelse. I alt er der plads til 12 gæster.

Skjul teksten
 
 
search map