Hotel i Lajatico i Toscana

Villa I Sorbi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er nemt at komme til Villa I Sorbi. Når du forlader den asfalterede vej, skal du kun køre de sidste få hundredemeter op ad bakken mod villaen ad en lille grusvej. Du befinder dig på et udsigtssted i Era dalen med kort afstand (ca. 2,3 km) til Lajatico (Andrea Bocellis hjemby), hvor der er pizzeria. Der findes en folkelig og ret populær restaurant (Da Pasquino) i byen La Sterza, ca. 5 km herfra. I La Sterza finder du også Bocellis butik, hvor han sælger sin egen vin, og så er der et par andre spisesteder, hvis du vil prøve noget andet end Da Pasquino.

Nyd husets panoramiske placering

Villaen ligger tilstrækkeligt højt over landskabet til, at du har en smuk udsigt over dalen og landskabet. På husets mest panoramiske side har ejerne installeret en dejlig pool, hvor børnene kan lege og hygge sig, mens du holder øje over dem (og landskabet) enten fra selve poolen eller fra den store terrasse, som du har adgang til fra husets førstesal.

Dejligt køkken til favoritter af den toskanske madlavning

Huset har langt mere plads end det er nødvendigt til de 7 gæster, som det kan rumme. Køkkenet passer perfekt til den traditionelle toskanske madlavning, hvorfor du finder et åbent ildsted hvor du kan grille dit kød, mens tilbehøret tilberedes på komfuret. Et lille fif. Husk at hvidløgsbrød skal ristes på grillen og smøres med hvidløg og en god, bitter, pikant og frugtsmagende olivenolie. Som noget helt særligt, er køkkenet forsynet med en opvaskemaskine, hvilket de fleste nok vil sætte stor pris på, selv om det ikke er almindeligt hos private familier.
Der er ingen væg mellem køkken, spisestue og opholdsstue, så hele familien kan være samlet, selv om nogen står i køkkenet, mens andre hygger sig med en god bog. Nu kommer du sikkert hertil for at nyde ferien udendørs sammen med børnene ved poolen eller med et godt glas vin på husets terrasse eller i pavillonen, men det er alligevel dejligt, at have god plads inden døre, hvis der mod forventning skulle falde en byge.

Læs mere om Villa I Sorbi

Udflugtsmål i kort køregåafstand

Det er nødvendigt at have bil, når du bor på Villa I Sorbi, så derfor anbefaler vi, at du lejer en eller to biler, så det passer til dig og dine medrejsendes behov (find flere oplysninger her). Du skal ikke regne med at kunne benytte taxa på landet i Toscana, og hvis det lykkes, er det en dyr fornøjelse. På mindre end time kan du køre til Pisa og beundre Det skæve tårn på miraklernes plads, nyde udsigten fra bymuren i middelalderbyen Volterra, eller besøge tårnenes by San Gimignano. Hvis du ikke tidligere har besøgt Firenze, er det naturligvis et must. Vi anbefaler, at du kører ned til Pontedera og stiller din bil ved togstationen, så du slipper for trafikken i Firenzes centrum, og samtidig undgår at få en bøde, fordi du kom til at køre i byens miljøzone.

Passer huset til dine forventninger?

Vælg kun Villa I Sorbi, hvis du har bil til rådighed. Villaens sovepladser ligger alle på første sal, så alle skal være i stand til at gå op ad trappen, for at komme i seng. Villaen har udsigt over den lokale vej; men det er normalt kun den lokale trafik som passerer. Du skal dog være opmærksom på, at trafikken kan høres fra poolområdet, men vejen ligger tilpas langt væk til, at du ikke skal være bekymret for børnene.

Vær opmærksom på det obligatoriske tillæg (slutrengøring og linned), der betales på stedet i Euro.

Værelserne på Villa I Sorbi

Villa m. 7 sovepladser (m/ privat pool)

Villaen er fordelt i to plan og har 7 sovepladser i alt. I stueetagen er der en meget stor stue med hvælvet loft. Her er der en spiseafdeling og opholdsområde med stor fladskærm og i direkte forbindelse med køkkenet, som er udstyret med ovn og grill / ildsted. Fra stueetagen kan du går ud på græsplanen bag huset, hvor der er en pavillon med bord og stole. I stueetagen er der også et badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til første sal, som indeholder tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Fra første dal har du udgang til en stor og panoramisk terrasse, hvorfra der er udsigt mod poolen. Her kan du samle familien og nyde udsigten mens I spiser. Du skal dog være opmærksom på at, at terrassen ikke ligger på samme etage som køkkenet. Fra førte sal fortsætter trappen op mod det lille colombaia (dueslag) under taget. Børnene vil sikkert synes det er sjovt at kravle op ad trappetrinene for at komme herop at lege.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo del Silenzio

Lajatico, Toscana

Casolare di Libbiano

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Le Colombelline

Montepulciano

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map