Agriturismo i Lajatico i Toscana

Il Ragoncino

 
Il Ragoncino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Ragoncino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lajatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Ragoncino ligger på en bakketop i de smukke bakker omkring Volterra (15 km), hvis konturer ses i sydøstlig retning. Nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder ligger ca. 5 km væk i selve Lajatico. Du finder et større supermarked ca. 15 væk. Ønsker du en dag ved havet, ligger sandstrandene ved Cecina Mare 45 km væk.

Nyrenoveret gård

Gården som stammer fra 1700-tallet, er blevet restaureret i 2004 og byder i dag på ti ferielejligheder samt en flot pool (12 x 6 meter) med liggestole på soldækket. På stedet findes desuden bord og stole til alle, parkeringsplads, have med grillområde og vaskerum med vaskemaskine.

Læs mere om Il Ragoncino

Produktion af olivenolie og vine

Her produceres en glimrende koldpresset olivenolie. På stedet finder du også rød- og hvidvin fra Villa Opera som har samme ejere.

Klassisk toscansk indrettede lejligheder

Lejlighederne er alle flot møblerede med indbo i den traditionelle arte povera stil. Detaljer i træværk, cotto og mursten pynter lejlighederne som desuden er udstyret med aircondition (bortset fra Delta) og satellitfjernsyn. Der er gratis trådløs internetforbindelse i alle lejligheder.

Læs om lejlighederne på Il Ragoncino

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Il Ragoncino

Læs personlige anmeldelser af Il Ragoncino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Ragoncino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 27 anmeldelser fra Il Ragoncino

Dejlig base for en rejse til Toscana

Il Ragoncino ligger dejligt højt med en skøn udsigt til alle sider.
Lejligheden havde hvad den skulle have og der var rent og pænt.
Poolen ligger højere end huset og det giver en skøn brise selv på meget varme dage.
De ansatte og ejeren selv er nogle skønne glade mennesker som handler med det samme når man har et problem eller et spørgsmål.
Eneste irritations moment var at vi kom på et tidspunkt med mange insekter, men det må jo forventes når man bor på landet.

Læs mere

Roligt og dejligt.

Vi boede to familier i lejligheden, 4 voksne og 4 børn, der var god med plads. Superfin grillplads med gasgrille er tilgængeligt og som vi benyttede flere aftner. Poolen var fin og vi havde den for os selv flere dage da de fleste som bor her tager på udflugt i løbet af dagen. Vi tog selv til Volterra, havet, Firenze og Pisa.

Læs mere

Lækket sted

Dejligt ophold:
+venlig personale som var forbi 1 til 2 gange om dagen
+rent og fint
+flotte omgivelser
+god pool

-Wi-Fi fungerede ikke optimalt
-air con var dyr og kunne ikke nedkøle lejligheden på 2-3 timer

Men alt i alt et godt ophold, som godt kan anbefales

Læs mere

Bedømmelse af Il Ragoncino

DEJLIGT OPHOLD PÅ ROLIGT STED
MEGET VARMT VEJR, VI KUNNE IKKE KØLE NED TIL UNDER 29 GRADER I LEJLIGHEDEN, SÅ DET VAR LIDT VARMT OG SOVE DER.
PERSONALET VAR SØDE OG FLINKE MEN KUNNE IKKE ENGELSK, MEN DET GIK MED FAGTER OG GOD VILJE.

Læs mere

Bedømmelse af Il Ragoncino

Meget toscansk ?? fin velholdt lejlighed og fantastisk beliggenhed tæt på byen (4 km) gåafstand til lokal restaurant (il vallagio) med skøn mad og god lokal vin - masser af det i store glas. Det trækker en stjerne ned at der ikke var nogen pizzaaften med pizza fra egen stenovn (ovnen var der) som lovet i infoskrivelse ligesom der mangler mulighed for morgenmad mv. Der er ingen restaurant el lign på stedet. Dejligt og roligt sted - kan anbefales.

Læs mere

Bedømmelse af Il Ragoncino

Læs mere
 
search map