Hotel i Lajatico i Toscana

Borgo del Silenzio

Borgo del Silenzio set fra luften  - ved siden af den ligger der de to selvstændige villaer: Villa Ludovica og Villa Marina Terrassen til lejlighed Papavero Stuen i lejlighed Papavero Terrassen til lejlighed Gelsomino Stue i lejlighed Gelsomino Udsigt fra lejlighed Olivo Lejlighed Olivo Borgo del Silenzio - plantegning stueetage Borgo del Silenzio - plantegning første sal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du og din familie vil her holde ferie ude på landet og dog midt i Toscana, hvilket vil give jer mulighed for mange spændende udflugter inden for en times kørsel. Vi er ikke helt oppe ved Volterra smukke centrum men ret tæt på, i Lajatico kommune hvor, tenoren Andrea Bocelli holder sin årlige koncert på Stilhedens teater ("Teatro del Silenzio" på italiensk). Du har udsigt til teateret i det fjerne og du er nødt til at komme tættere på, hvis du vil være med på den.

Pool med flot udsigt og børneområde

Du kommer helt klart til at tilbringe en del af din ferietid ved poolen, hvor de små har deres egen afdeling og de voksne god plads til et dukkert. Ved gården vil der nemlig bo højst fem familier og der er god plads til alle. Udsigten mod landskabet er smukt med farver der ændrer sig fra årstid til årstid. Først grønt og bølgende som et hav, så intens guld som kornmarkerne kan være under solen og til sidst brun, som bladene, der falder fra træerne om efteråret. Under alle årstiderne er der fugle, der synger på tværs af markerne og kalder på deres mage eller deres unger. Sjældent vil du høre biler, da kun de boende - og de ansatte - på stedet vil køre hertil.

Læs mere om Borgo del Silenzio

Privat terrasse og grill til hver familie

Alle lejligheder er fordelt på stueetagen og første sal. Du kommer ikke til at været helt isoleret fra omverdenen, på trods at du bor helt ude på landet, da der er wi-fi overalt (du kan ikke regne med streaming i HD format men du kan sagtens følge med i nyhederne). Alle lejligheder råder desuden over aircondition, køkken med ovn og/eller mikroovn og egen overdækket terrasse med egen grill, haveborde og -stole eller bænk ved indgangen. Ved indkørselen til ejendommen er der en stor parkeringsplads med god plads. Og ja, bilen er en nødvendighed for dem der vil holde ferie på Borgo del Silenzio.

Hvem vil bo bedst på Borgo del Silenzio?

Borgo del Silenzio er til poetiske sjæle, der godt vil køre for at spise ude og som helst selv vil ordne sine måltider - i kort køreafstand vil du finde indkøbs muligheder, hvor du kan købe friske råvarer, som vil være ingredienser til din madkunst og kreativitet sammen med et glas vin ved køkkenet eller ved grillen. I skolens sommerferie er det det perfekte sted til familier med børn, der her kan løbe på græsplanen og på markerne uden at forældrene skal bekymre sig hele tiden for den forbikørende trafik. I de øvrige perioder, altså når skolerne er i fuld gang med at undervise eleverne, lever Borgo del Silenzio helt op til sit navn, som betyder "stilhedens landsted. Her kan du koble fuldstændig af og nyde tilværelsen på din terrasse med en komfortabel feriebolig ved siden af, hvor du kan krybe i ly, hvis vejret bliver vådt eller blæsende.

De mange udflugter i kort køreafstand, sikrer dig og dine medrejsende at I også kan træne jeres nysgerrighed og opleve mere end fuglene synge og områdets maleriske landskab.

Værelserne på Borgo del Silenzio

Toværelseslejlighed Olivo med 2/4 sovepladser (m/ privat terrasse)

Lejligheden Olivo ligger fordelt mellem stueetage og første sal. Stueplan byder på et opholdsrum med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa. Fra stuen har du udgang til lejlighedens private terrasse med grill, spisebord og to bænke. På første sal finder du et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine og wi-fi internetopkobling.

Treværelseslejlighed Ginepro med 2/5 sovepladser (m/ privat terrasse)

Lejligheden Ginepro ligger fordelt mellem stueetage og første sal. I stueetage finder du en opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsstuen kommer du ud til lejlighedens private terrasse med grill, spisebord og to bænk. En trappe fører op til første sal, som indeholder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine og wi-fi internetopkobling.

Treværelseslejlighed Papavero med 4/6 sovepladser (m/ privat terrasse)

Foran indgangen finder du lejligheds private terrasse med grill, spisebord og to bænk. Lejligheden Papavero ligger fordelt mellem stueetage og første sal. Stueplan byder på opholdsrum med køkkenhjørne og to opredninger i sovesofa. På første sal finder du to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine og wi-fi internetopkobling.

Treværelseslejlighed Gelsomino med 4/6 sovepladser (m/ privat terrasse)

Lejligheden Gelsomino ligger fordelt mellem stueetage og første sal. Stueplan byder på opholdsrum med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa. Fra stuen har du udgang til lejligheds private terrasse med grill, spisebord og to bænk. På første sal finder du soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine og wi-fi internetopkobling.

Treværelseslejlighed Ciliegio med 6/8 sovepladser (m/ privat terrasse)

Lejligheden Ciliegio ligger fordelt mellem stueetage og første sal og er ca. 85 m². Stueplan byder på spisekøkken en-suite med opholdsrum, hvor der er installeret to sovepladser i sovesofa. Fra stuen har du udgang til lejligheds private terrasse med grill, spisebord og to bænk. På første sal finder du to soveværelser med dobbeltseng og enkeltseng. Lejligheden råder desuden over to badeværelser med toilet og bruser samt aircondition, vaskemaskine og wi-fi internetopkobling.

Hele gården med privat pool

Du kan leje hele gården sammen med din familie eller dit rejsehold. I dette tilfælde vil pool være til jeres eksklusive brug og fælles regler om samvær under ferien vil være efter jeres egne beslutninger. Hvad angår måltiderne kan I selv bestemme om I deles om at tilberede jeres mad på de fem køkkener, som I vil have til rådighed, eller om I ønsker, at der kommer tjenestefolk, med deres opskrifter, for at dække bord og sætte måltiderne sammen efter jeres ønske. Det kan også være, at I vil synes mest om en blanding af de to løsninger.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map