Hotel i Lajatico i Toscana

Borgo del Silenzio

Eksempel på Papavero Eksempel på Gelsomino Eksempel på Papavero Eksempel på Ciliegio Eksempel på Papavero Eksempel på Gelsomino Eksempel på Gelsomino Eksempel på Ciliegio Eksempel på Olivo Borgo del Silenzio set fra luften  - ved siden af den ligger der de to selvstændige villaer: Villa Ludovica og Villa Marina Eksempel på terrassen til lejlighed Papavero Eksempel på stuen i lejlighed Papavero Eksempel på terrassen til lejlighed Gelsomino Eksempel på stue i lejlighed Gelsomino Eksempel på udsigt fra lejlighed Olivo Eksempel på lejlighed Olivo Eksempel på Gelsomino Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica Eksempel på Villa Ludovica plantegning Eksempel på Villa Ludovica plantegning Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina Eksempel på Villa Marina plantegning Eksempel på Villa Marina plantegning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du og din familie vil her holde ferie ude på landet og dog midt i Toscana, hvilket vil give jer mulighed for mange spændende udflugter inden for en times kørsel. Vi er ikke helt oppe ved Volterra smukke centrum men ret tæt på, i Lajatico kommune hvor, tenoren Andrea Bocelli holder sin årlige koncert på Stilhedens teater ("Teatro del Silenzio" på italiensk). Du har udsigt til teateret i det fjerne og du er nødt til at komme tættere på, hvis du vil være med på den.

Pool med flot udsigt og børneområde

Du kommer helt klart til at tilbringe en del af din ferietid ved poolen, hvor de små har deres egen afdeling og de voksne god plads til et dukkert. Ved gården vil der nemlig bo højst fem familier og der er god plads til alle. Udsigten mod landskabet er smukt med farver der ændrer sig fra årstid til årstid. Først grønt og bølgende som et hav, så intens guld som kornmarkerne kan være under solen og til sidst brun, som bladene, der falder fra træerne om efteråret. Under alle årstiderne er der fugle, der synger på tværs af markerne og kalder på deres mage eller deres unger. Sjældent vil du høre biler, da kun de boende - og de ansatte - på stedet vil køre hertil.

Læs mere om Borgo del Silenzio

Privat terrasse og grill til hver familie

Alle lejligheder er fordelt på stueetagen og første sal. Du kommer ikke til at været helt isoleret fra omverdenen, på trods at du bor helt ude på landet, da der er wi-fi overalt (du kan ikke regne med streaming i HD format men du kan sagtens følge med i nyhederne). Alle lejligheder råder desuden over aircondition, køkken med ovn og/eller mikroovn og egen overdækket terrasse med egen grill, haveborde og -stole eller bænk ved indgangen. Ved indkørselen til ejendommen er der en stor parkeringsplads med god plads. Og ja, bilen er en nødvendighed for dem der vil holde ferie på Borgo del Silenzio. Du kan leje hele gården, det vil sige samtlige lejligheder og dermed få en privat pool (dette gælder dog ikke de 2 separate villaer).

Bo i luksus villa

Borgo del Silenzio har også 2 separate villaer, der ligger på området; Ludovica og Marina. Disse har privat swimmingpools, en til de voksne og en til de små. Her er privat parkering og masser af plads. Indretningen er både stilfuld og komfortabel.

Villa Luduvica er ca. 300 m². Her har du et stort køkken med køleskab og fryser, mikrobølgeovn, komfur, bord og stole, stue, 6 soveværelser og 6 badeværelser. Her er terrasse med bord, stole og grill. Villaen har egen parkering til 5 biler og swimmingpools, en til de voksne og en til de små.

Villa Marina er ca. 250 m². Her har du et stort køkken med køleskab og fryser, mikrobølgeovn, komfur, bord og stole, stue, 3 soveværelser, 2 enkeltværelser og 1 værelse med køjeseng. Der er 5 badeværelser. Her er terrasse med bord, stole og grill. Villaen har egen parkering til 4 biler og swimmingpools, en til de voksne og en til de små.

Hvem vil bo bedst på Borgo del Silenzio?

Borgo del Silenzio er til poetiske sjæle, der godt vil køre for at spise ude og som helst selv vil ordne sine måltider - i kort køreafstand vil du finde indkøbs muligheder, hvor du kan købe friske råvarer, som vil være ingredienser til din madkunst og kreativitet sammen med et glas vin ved køkkenet eller ved grillen. I skolens sommerferie er det det perfekte sted til familier med børn, der her kan løbe på græsplanen og på markerne uden at forældrene skal bekymre sig hele tiden for den forbikørende trafik. I de øvrige perioder, altså når skolerne er i fuld gang med at undervise eleverne, lever Borgo del Silenzio helt op til sit navn, som betyder "stilhedens landsted. Her kan du koble fuldstændig af og nyde tilværelsen på din terrasse med en komfortabel feriebolig ved siden af, hvor du kan krybe i ly, hvis vejret bliver vådt eller blæsende.

De mange udflugter i kort køreafstand, sikrer dig og dine medrejsende at I også kan træne jeres nysgerrighed og opleve mere end fuglene synge og områdets maleriske landskab.

Læs om værelserne på Borgo del Silenzio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo del Silenzio

Læs personlige anmeldelser af Borgo del Silenzio som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo del Silenzio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Borgo del Silenzio

ro og smuk natur

Dejlig ferielejlighed, med gode faciliteter, dog langt fra alt. Smuk natur/udsigt, men man skal køre min 25 min for nærmeste supermarked og 10-15 min for nærmeste spisested.

Læs mere

Dejligt afslappet sted

Stedet ligger lidt øde - cirka 5 km fra den lille by Lajatico men der er så fredeligt og smukt at man glemmer alt om ikke at være ved by og shopping. Vi handlede ind i byen La Rosa hvor der ligger et stort supermarked og selvom vi egentlig planlagde at lave aftensmad på stedet, valgte vi pga de meget lave priser at køre rundt til de omkringliggende små byer for at spise. Stedet er virkelig et besøg værd - man kommer HELT ned i gear og får slappet af. Swimmingpoolen er skøn og der er liggestole og parasoller til alle gæster.

Læs mere

Dejlig ferie

Borgo del Silenzio er et dejligt stad at holde ferie. Rent og pænt, et meget roligt sted.

Læs mere

Fantastisk

Borgo del Silenzio er helt fantastisk. Flot, nyt byggeri, lige midt i det Toscana, vi alle drømmer om. Lejligheden er virkelig fin og hyggelig og der er både vaskemaskine og opvaskemaskine. Der er rent og pænt overalt og værten meget venlig. Vi kan ikke italiensk og han kan kun italiensk, men vi kommunikerede fint alligevel. Vores kontakperson på stedet taler godt engelsk, så der altid hjælp at hente. Stedet kan varmt anbefales. Vi havde lidt svært ved at finde stedet, for det ligger virkelig langt ude på landet, men vores kontaktperson kom og hentede os, så det problem blev hurtigt løst.

Læs mere

Super lækkert og idyllisk sted.

Læs mere
 
search map