Anmeldelser af Azienda Agricola Bellavista

 
Azienda Agricola Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Azienda Agricola Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lajatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Azienda Agricola Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Azienda Agricola Bellavista som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Azienda Agricola Bellavista. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Addie og familie fra Herning boede på Azienda Agricola Bellavista i Lajatico fra d. 8. til d. 22. juli 2006.

Vi havde en fantastisk tur og vi var meget glade for stedet. Dejlig pool hvor vi satte pris på at området og poolen blev holdt rent og pænt. Det var skønt med den dejlige terasse, hvor vi havde panoramaudsigt. Lejlighederne var fine, men vi manglede dog muligheden for at vaske en maskinfuld vasketøj. Ellers perfekt og det er ikke sidste gang vi kommer der:-)

In-Italia's kommentar

Der er da ellers et rum med vaskemaskine til fælles brug på gården...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Helle og hendes mand fra Luxembourg i Luxembourg boede på Azienda Agricola Bellavista i Lajatico fra d. 24. juni til d. 1. juli 2006.

Turen gik rigtigt godt. Det var vores første tur til Toscana, men det bliver absolut ikke den sidste.

Opholdsstedet/gården levede fuldt op til vores forventninger. Der er rigtig dejligt. Sikken en udsigt og skønne omgivelser i øvrigt. Og en fin velkomst vi fik, da vi ankom lørdag aften. Og sikken en dejlig mad, vi fik serveret på gården.

Vi synes ikke at selve byen har så meget at byde på. Den er meget hyggelig, men den er meget lille med få butikker. Vi måtte køre til andre byer for at finde et bedre supermarkedet og vi fandt kun 1 spisested i nærheden - foruden på gården - og der var i hvert fald 1 km at gå/køre til. I øvrigt har gårdens restaurant "kun" åben fredag/lørdag. Det kunne man måske godt rette til i beskrivelsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6
 
search map