Anmeldelser af Azienda Agricola Bellavista

 
Azienda Agricola Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Azienda Agricola Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lajatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Azienda Agricola Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Azienda Agricola Bellavista som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Azienda Agricola Bellavista. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Liat og rejsefølget fra Holte boede på Azienda Agricola Bellavista i Lajatico fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi har nydt opholdet i Lajatico, Bellavista.
Stedet er hyggeligt, ligger pragtfuldt med dejlig udsigt til bakkerne i Toscana. Dyrket jord og knap så meget vinmarker.
Udeområderne er fine og poolen ligger med dejlig udsigt.

Køkkenet var ikke så veludstyret med kander til kaffebrygning, skåle glas,kopper, som vi har været vandt til andre steder, f.eks v. Ortasøen.
Der var et minus og det var at 20 belgier havde samlet lejet resten og de fyldte meget både fysisk og larmede en del!!

Det vil vi være opmærksomme på, at spørge ind til næste gang vi lejer, om det er enkelte familier ell. grupper!

Værtinden Elisa, rigtig sød og hjælpsom.
Den lille hyggelige by Lajatico med 2 restauranter og en bar, 2 småbutikker-det var super.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 11 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Birgitte og familien fra Lemvig boede på Azienda Agricola Bellavista i Lajatico fra d. 15. til d. 25. oktober 2010.

Bellavista i Lajatico var vores hjem i 10 dage! Vi havde valgt huset med 7 sovepladser, da vores familie består af to voksne og to teenagere, som så havde mulighed for, at bo sammen eller hver for sig efter lyst og behov. De valgte underetagen og havde på den måde deres egen afdeling med eget bad og egen terrasse. Et dejligt hus med udsigt over hele området og i fin afstand til den lille by, som fint dækker behovet for daglige indkøb: Købmand, bager, slagter. Vi vil dog ikke anbefale, at bo 7 personer i huset, så bliver der godt nok trængsel! Huset ville også være ideelt til to par, som ferierer sammen. Vi så ikke meget til værtsfamilien og havde lidt svært ved, at få anvendelige informationer om området : vandreruter i nærområdet f.eks. Vores indtryk var, at de var mest interesserede, hvis vi ville købe nogle af deres mange tilbud om vinsmagning, madlavningskurser o.s.v.

Bellavistas beliggenhed er rigtig god i forhold til dagsture til Firenze, Sienna, San Gimignano og ikke mindst Volterrra, som ligger tættest på og er en fantastisk by. Vi havde valgt efterårsferien til denne tur, men vi kan anbefale at tage af sted en måned før, hvis man skal have det fulde udbytte af tilbuddene på Bellavista: svimmingpoolen var lukket efter 1.10. ( det var vi orienteret om i forvejen) og det var for koldt til rigtigt at benytte terrasser og grillpladser. Til gengæld var der ikke mange turister og klimaet var perfekt til køreture i området.

Vi havde en god tur og samarbejdet med in-italia har fungeret fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vibeke og medrejsende fra Frederiksberg C boede på Azienda Agricola Bellavista i Lajatico fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Beliggenheden er helt fantastisk og meget smuk - Med forholdsvis kort afstand til Pisa, Lucca, Firenze og Siena. Bellavista er et dejligt intimt sted som oser af afslapning. Fantastisk hjælpsom vært, Elisa som også laver god mad bl.a. hendes tiramisu er helt outstanding. Dejlig rummelig lejlighed med veludstyret køkken. Et lille minus er kyllingefarmen der ligger tæt på og som genererer en del fluer - men det er til at leve med... Vi vender gerne tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anna og familie fra Hillerød boede på Azienda Agricola Bellavista i Lajatico fra d. 9. til d. 21. maj 2009.

Vi har haft en super ferie. Alt er gået problemfrit og stedet og byen var/er helt fantastisk synes vi. Så turen har bestemt levet op til vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 17 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lene og hendes familie fra Horsens boede på Azienda Agricola Bellavista i Lajatico fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Vi har haft en helt fantastisk ferie i Toscana.
Bellavista Toscana er en sand perle, som ligger i de mest fantastiske smukke og rolige omgivelser. Dog passer adressen på stedet ikke med den vi havde fået opgivet, så vi kørte lidt forkert. Personalet på stedet er meget søde, og de forsøger alt for at vi skal føle os hjemme, hvilket vi gjorde. På restauranten spiser man rigtig lækkert, og betjeningen er helt i top. Vi smagte flere af værtens hjemmelavede italienske lækkerier, endog på hans regning. Der ligger en restaurant ca. 1 km nede af vejen, der spiser man også rigtig godt, og rimeligt billigt. Bestemt anbefalelsesværdig. Lajatico er en hyggelig lille by, med en rigtig god bager, som vi dog først stiftede bekendtskab med 4 dage før hjemrejsen. Børnene badede dagen lang i poolen. Hele området omkring poolen, og gården var pænt og rent, og med mange smukke blomster. Vi var bl.a i Siena ,- Pisa,- samt Volterra og S.Gimignano to hyggelige bjergbyer, som absolut er et besøg værdigt. Hvis man vil til stranden er der ca. 30 km til Vada som har en fin offentlig strand, hvis man kører noget længere ca. 100 km til Forte Dei Marmi som dog er betalings strand ca 60 - 80 Euro pr. dag for liggestole, pavillon, bord og stole samt revet sand og livredder.

Forfærdeligt mange fluer er det eneste negative vi kan finde. Vi er tvunget til at tage tilbage. Så på gensyn Bellavista Toscana, Vi ses...

PS! Perfekt Cykel terræn, både op og ned, så tag bare cyklen med!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map