Agriturismo i Lajatico i Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lejlighed Girasole Lejlighed Margherita Lejlighed Mimosa Lejlighed Rosa Lejlighed Violetta
 
Azienda Agricola Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Azienda Agricola Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lajatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor her i gåafstand fra Lajatico, Andrea Bocellis hjemby. Han synger dog kun her i byen én gang om året blandt bakkerne, der danner Teatro del Silenzio (stilhedens teater). Byens miljø er ret stille, og livet foregår med en hyggelige provinciel stemning med små stærke kopper espresso og et glas vin i ny og næ, mens de gamle mænd spiller kort på den lokale bar.

Glæd dig over de dejlige svalende pools

Det fleste gårde i Toscana har forstået, at de skal have en pool - her får du også en børnepool til rådighed, så de små kan lege og hygge sig i sikre forhold. Poolområdet ligger med udsigt til landskabet og en trappe fører fra restauranten og ferielejlighederne ned til den terrasse, hvor det er installeret.

Mere end pool til ferien

Ud over pool for voksne samt børnebassin har du adgang til en stor have med oliventræer og grillområde. På gården kan du spise i den lille restaurant, som er åben fredag og lørdag (og nogle aftener til nu og da) - her serveres traditionelle retter. Du finder desuden en fælles vaskemaskine, som du kan benytte mod betaling.

Læs mere om Azienda Agricola Bellavista

Gode ferielejligheder med flot udsigt

Gårdens to huse er blevet opdelt i fem rummelige og komfortable lejligheder, alle udstyrede med satellitfjernsyn, køkken og terrasse (i visse tilfælde overdækket). Vælger du lejligheden Girasole, får du et lille hus med egen terrasse med havemøbler lige uden for døren. Vælger du en af de fire andre lejligheder, der ligger i hovedbygningen, har du adgang til et privat område i den fælles have med bord og stole samt udsigt over dalen. De to lejligheder, der ligger på første og anden sal har desuden en flot loggia-område (overdækket terrasse) med udsigt over dalen, som er adskilt fra stuen af en glasdør.

Unik kombination på Azienda Agricola Bellavista
Vælger du at holde ferie på denne vingård, får du den store fordel at bo i gåafstand fra byen og samtidig nyde det toskanske landskab, da huset befinder sig på en skråning med flot udsigt over bakkerne mod den skønne Volterra. Det er en flot og velholdt gård, som vi især anbefaler til familier, der her får alt lige ved hånden.

Lejlighederne på Azienda Agricola Bellavista

Toværelseslejlighed Rosa med 2/4 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetagen og er ca. 50 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Violetta med 2/4 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetagen og er ca. 50 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Mimosa med 4/6 sovepladser (2. sal)

ligger på anden sal og er ca. 70 m². Den består af opholdsstue med sovesofa til to personer og loggia med glasdør, køkken, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Margherita med 4/6 sovepladser (1. sal)

ligger på første sal og er ca. 70 m². Den består af opholdsstue med sovesofa til to personer og loggia med glasdør, køkken, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Girasole med 4/7 sovepladser (hus i to plan)

er et lille hus fordelt på to etager og er ca. 80 m². Det ligger på terrasserne over svømmebassinet og består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer samt udtræksseng, to soveværelser med dobbeltseng samt to badeværelser med toilet og bruser. Huset råder desuden over to terrasser lige uden for døren.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Azienda Agricola Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Azienda Agricola Bellavista som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Azienda Agricola Bellavista. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 26 anmeldelser fra Azienda Agricola Bellavista

Bedømmelse af Azienda Agricola Bellavista

En ufattelig bolig! Udsigten tager pusten fra dig.
Lejlighederne er rene. Det haltede dog lidt med udrustningen i lejligheden.
Dårlig kontakt med ejerne, som kun kom forbi af og til.
Udendørs møbler var dårligt rengjort. Poolen var dog udemærket, vinsmagningen ligeledes.

Læs mere

Fantastisk

Vi havde en aldeles fantastisk uge i Lajatico! Fantastisk by og geografisk godt placeret, da der er mange seværdigheder inde for rækkevidde. Vi besøgte mange byer og havet. Børnene elsker Lajatico og poolen på opholdsstedet. Værtsparret var aldeles fantastiske, god mad, god vinsmagning og aldeles fantastisk smukt overnatningssted og område. Naturskønt og romantisk!

Læs mere

Dejligt sted

Hyggeligt lille familie sted, hvor man er tæt på familien - der også har servering nogle gange om ugen.
De er søde og der er den smukkeste udsigt / man føler sig godt tilpas og kan slappe af.
Lille by i gåafstand med god restaurant og lille købmand :)

Læs mere

Gedigen feriebolig

Vi er meget tilfredse med vores indkvartering. Godt værelse, fantastisk udsigt og vældig fin service.

Læs mere

Skønt sted, men lidt for koldt og afsides, når temperaturerne ikke er over 20 gr.

Lejligheden og udsigten er skøn, det er Bella Vista, - vi havde stor glæde af lejligheden Margarita, men der var altså for koldt, når temperaturene kommer under 20 gr. Det var koldt om natten og det var koldt om aftenen i lejligheden og når man kun har en lagen og et tyndt tæppe, som dyne, hjælper det ikke meget med et uldtæppe ekstra. Det var også rigtig svært at få varmt vand, Vi frøs og det tog noget af glæden over den skønne lejlighed og omgivelserne. Stefania som er værtinde, var utrolig sød, men de havde også meget travlt med høsten og derfor blev der fx. ikke holdt vin og oliesmagning.
Jeg tror, at det er et lille paradis, når solen skinner, for poolområdet og de små haver/terasser, der hører til er superskønne og udsigten, som sagt ubetalelig.

Læs mere

Et superdejligt sted

Vi var to familier afsted sammen og alt gik rigtig godt. Søde ejere
der havde styr på tingene og altid var parat til at
hjælpe. Dejligt sted og skøn restaurant. Smuk
natur og udsigt - og dejligt med en lille privat
have fx til morgenmad og en god pool med god plads. Lejlighederne
var fine og kølige i det varme klima.Alt i alt et dejligt sted
som vi gerne vil tilbage til.

Læs mere
 
search map