Agriturismo i Lajatico i Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lejlighed Girasole Lejlighed Margherita Lejlighed Mimosa Lejlighed Rosa Lejlighed Violetta
 
Azienda Agricola Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Azienda Agricola Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lajatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor her i gåafstand fra Lajatico, Andrea Bocellis hjemby. Han synger dog kun her i byen én gang om året blandt bakkerne, der danner Teatro del Silenzio (stilhedens teater). Byens miljø er ret stille, og livet foregår med en hyggelige provinciel stemning med små stærke kopper espresso og et glas vin i ny og næ, mens de gamle mænd spiller kort på den lokale bar.

Glæd dig over de dejlige svalende pools

Det fleste gårde i Toscana har forstået, at de skal have en pool - her får du også en børnepool til rådighed, så de små kan lege og hygge sig i sikre forhold. Poolområdet ligger med udsigt til landskabet og en trappe fører fra restauranten og ferielejlighederne ned til den terrasse, hvor det er installeret.

Mere end pool til ferien

Ud over pool for voksne samt børnebassin har du adgang til en stor have med oliventræer og grillområde. På gården kan du spise i den lille restaurant, som er åben fredag og lørdag (og nogle aftener til nu og da) - her serveres traditionelle retter. Du finder desuden en fælles vaskemaskine, som du kan benytte mod betaling.

Læs mere om Azienda Agricola Bellavista

Gode ferielejligheder med flot udsigt

Gårdens to huse er blevet opdelt i fem rummelige og komfortable lejligheder, alle udstyrede med satellitfjernsyn, køkken og terrasse (i visse tilfælde overdækket). Vælger du lejligheden Girasole, får du et lille hus med egen terrasse med havemøbler lige uden for døren. Vælger du en af de fire andre lejligheder, der ligger i hovedbygningen, har du adgang til et privat område i den fælles have med bord og stole samt udsigt over dalen. De to lejligheder, der ligger på første og anden sal har desuden en flot loggia-område (overdækket terrasse) med udsigt over dalen, som er adskilt fra stuen af en glasdør.

Unik kombination på Azienda Agricola Bellavista
Vælger du at holde ferie på denne vingård, får du den store fordel at bo i gåafstand fra byen og samtidig nyde det toskanske landskab, da huset befinder sig på en skråning med flot udsigt over bakkerne mod den skønne Volterra. Det er en flot og velholdt gård, som vi især anbefaler til familier, der her får alt lige ved hånden.

Lejlighederne på Azienda Agricola Bellavista

Toværelseslejlighed Rosa med 2/4 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetagen og er ca. 50 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Violetta med 2/4 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetagen og er ca. 50 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Mimosa med 4/6 sovepladser (2. sal)

ligger på anden sal og er ca. 70 m². Den består af opholdsstue med sovesofa til to personer og loggia med glasdør, køkken, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Margherita med 4/6 sovepladser (1. sal)

ligger på første sal og er ca. 70 m². Den består af opholdsstue med sovesofa til to personer og loggia med glasdør, køkken, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Girasole med 4/7 sovepladser (hus i to plan)

er et lille hus fordelt på to etager og er ca. 80 m². Det ligger på terrasserne over svømmebassinet og består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer samt udtræksseng, to soveværelser med dobbeltseng samt to badeværelser med toilet og bruser. Huset råder desuden over to terrasser lige uden for døren.

Skjul teksten
 
 
search map