Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På en bakketop

Lajatico ligger 205 meter over havet på en bakketop midt i det frodige og velkendte toscanske landskab, der er kendetegnet ved sin bølgende overflade, der løber over bakker og dale.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Mellem kulturbyer og stranden

Landsbyen ligger i umiddelbar nærhed af Volterra og San Gimignano, med ca. 50 km. til Pisa og en overkommelig afstand til kysten og regionens kendte sandstrande, så som Rosignano Solvay. Den blev først grundlagt som egentlig stad i tolvhundredtallet rundt om en borg, der tilhørte familien Pannocchieschi. Byen havde skiftende magthavere op gennem tiderne, indtil den i attenhundredtallet opnåede kommunal status.

Sangeren Andrea Bocellis fødeby

I dag er byen kendt som Andrea Bocellis fødeby, hvorfor man også kan smage Bocelli-familiens vin i byen. Her er mulighed for at drikke en kop kaffe på en af de to kaffebarer, handle det mest basale og besøge den lokale slagter og bager samt spise på den lille familierestaurant på torvet. Det er efterhånden blevet en tradition, at Andrea hvert år i juli eller august afholder en altid helt udsolgt koncert på den udendørsscene Teatro del Silenzio lidt uden for byen.

Steder man skal se i byen: Chiesa di San Leonardo, Palazzo Pretorio, Palazzo Comunale og Torre Civica.

Læs mere om Lajatico

Skjul teksten
 
 
search map