Agriturismo i Impruneta i Toscana

Villa Torre Rossa

 
Villa Torre Rossa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Torre Rossa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Impruneta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Torre Rossa betyder rødt tårn på italiensk, og når du nærmer dig det store gårdkompleks tæt på Impruneta lidt uden for Firenze, er du da heller ikke i tvivl, om hvor du skal hen, for det store røde tårn kan ses videnom. Omkring tårnet (som går tilbage til tolvhundredetallet) blev der i sekstenhundredetallet bygget en stor villa med mange tilhørende avlsbygninger, bondehuse og så videre.

I dag er der ikke meget tilbage af den oprindelige store landbrugsproduktion, men olivenolie produceres her stadig i stort omfang på basis af egne oliven fra små 20 hektar land. Kort fra villaen og gårdsbygningerne finder vi en statelig bygning fra begyndelsen af nittenhundredetallet, og her er der indrettet fem gode lejligheder, der deles om et svømmebassin på 10 x 5 meter og ikke mindst en imponerende udsigt over dalen til Firenze.

Læs mere om Villa Torre Rossa

Ved huset er der privat parkeringsplads for gæsterne, og da bussen holder få hundrede meter herfra, er det muligt at komme til Firenze uden bil. Alle lejligheder har egen plads med bord og stole i haven, hvor der også er grill, og to af lejlighederne har endda en helt egen have med direkte udgang fra stuen.

Lejlighederne på Villa Torre Rossa

Toværelseslejlighed Donatello med 2 sovepladser

er 46 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærmsfjernsyn, strygejern (og -bræt), hårtørrer, mikrobølgeovn og har adgang til bord og stole i haven. Der er myggenet for vinduerne. NB. Lejligheden kan forbindes med Botticelli, således at du får en fireværelseslejlighed med seks sovepladser og to badeværelser.

Toværelseslejlighed Leonardo med 2 + 2 sovepladser

er 50 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne og hems med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng (og udsigt til Firenze) samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærmsfjernsyn, strygejern (og -bræt), hårtørrer, mikrobølgeovn og har adgang til bord og stole i haven. Der er myggenet for vinduerne.

Treværelseslejlighed Botticelli med 4 sovepladser

er 52 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til én person, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærmsfjernsyn, strygejern (og -bræt), mikrobølgeovn og hårtørrer. Fra stuen har du adgang til privat have med bord og stole. Der er myggenet for vinduerne. NB. Lejligheden kan forbindes med Donatello, således at du får en fireværelseslejlighed med seks sovepladser og to badeværelser.

Treværelseslejlighed Brunelleschi med 4 sovepladser

er 52 m² og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng (og udsigt til Firenze) samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærmsfjernsyn, strygejern (og -bræt), hårtørrer, mikrobølgeovn og har adgang til bord og stole i haven. Der er myggenet for vinduerne.

Treværelseslejlighed Michelangelo med 4 + 2 sovepladser

er 84 m² og ligger i stueetagen. Den har privat have med bord og stole, hvortil der er udgang fra stuen. Lejligheden består af spisekøkken, stor opholdsstue med to sovesofaer til én person hver, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærmsfjernsyn, strygejern (og -bræt), mikrobølgeovn og hårtørrer. Der er myggenet for vinduerne.

Skjul teksten
 
 
search map