Anmeldelser af Villa Torresassa

 
Villa Torresassa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Torresassa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Iano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Torresassa

Læs personlige anmeldelser af Villa Torresassa som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Torresassa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk ophold på Villa Torresassa!

Et super fint og charmerende hus. 4 super soveværelser med en suite badeværelse 2 oppe og 2 nede. Aircondition i alle soveværelser. En stor stue som er tilknyttet køkkenet. Vi nød at dovne ved poolen hver dag og der kom folk og rensede den hver aften, så den var altid pæn. Vi indtog alle måltider på terrassen som har en fantastisk udsigt over Toscana. Byen langt i det fjerne på en bjergtop er Volterra. NB! Der går en højspændingsmast ca. 200 meter væk fra huset, som man ser i den ene retning, men vi synes ikke at det generede os. Men det ses ikke på nogle af billederne af huset. Dem som er ansvarlige for huset er meget venlige og imødekommende. Man har alt hvad man har brug for.
Kan absolut anbefales!

Anbefaling til kommende gæster

Der er 2 charmerende restauranter i byen Iano. Der er 2-3 min. gåafstand dertil. Den ene med udsigt over Toscana, virkelig meget charmerende. Absolut at anbefale. Der er også en lille butik som har det mest nødvendige, men har man brug for et større supermarked, så ligger der en COOP i Montaione.
Vejene omkring er meget kurvede, så står der 20 km. skal man beregne 30 min. Kørslen tager længere tid end beregnet. Vi var en dag i San Gimignano som var en meget charmerende by, men jeg ville hellere tage til Volterra næste gang. Den er større og virkelig flot.

Villa Torresassa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Torresassa
Villa med 8 sovepladser (med privat pool)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Villa Torresassa

Man siger, at billeder snyder. Det gør det også her. Villa Torresassa er langt bedre i virkeligheden. Et ideelt paradis til 8 personer. Og fantastiske søde Cinzia sørgede for, at vi havde det godt og intet manglede. Derudover er Iano en hyggelig lille by med god restaurant og et lille minimarked, hvor man kan forsyne sig til alles tilfredshed. Og så den beliggenhed i hjertet at Toscana....................
Vi siger som I gør i reklamen, det er bare om at komme af sted.
Hans Brammer med venner

Villa Torresassa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Torresassa
Villa med 8 sovepladser (med privat pool)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2014
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map