Villa i Iano i Toscana

Villa Torresassa

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I Toscana kan man noget med at forene gammel og nyt. Den måde de formår at istandsætte gamle huse på med respekt, samtidig med at de lever op til nutidens høje krav til komfort, indgyder respekt. På samme måde forstår de at bygge splinternyt på en måde, så man ved første øjekast tror, at det er gammelt. Et sådant sted er Villa Torresassa.

Din egen pool

Villa Torresassa er nemlig slet ikke gammel, men opført i dette årtusind, skønt vi nu om dage nok ikke har så meget brug for tårne med murkroner. Villaen ligger for sig selv som en del af La Vecchia Sassa, der allerede i en årrække har tilbudt lækre ferielejligheder med fælles pool. Med Villa Torresassa får kvaliteten en ekstra tand, for her får du ikke kun terrassen for dig selv, du får hele huset med privat pool beliggende neden for villaen.

Livet i det fri

Men vi skal nu heller ikke forklejne terrassen, for den er godt nok rigtig lækker. Den er stor, forsvarligt indhegnet med et godt gitterværk, og så har du en pragtfuld udsigt fra den. Den ligger i stueetagen lige ud for stuen, således at det er let at komme til den fra køkkenet. Hele huset er for resten omgivet af privat have.

Ikke en finger at sætte på komforten

Villa Torresassa er for de kræsne, som ikke ønsker at gå på kompromis under deres kostbare feriedage. Her er virkelig alt, hvad du kan ønske til en afslappet ferie. Selvfølgelig er her aircondition. Naturligvis er her Wi-Fi. Selvklart er her vaskemaskine og opvaskemaskine.

Villa med 8 sovepladser
- Villa Torresassa er ca. 270 m² stor fordelt på to plan. I stueetagen finder du rummelige opholdsrum i form af en dagligstue og en spisestue en suite med hvilken du finder et veludstyret, lyst køkken (fem gasblus, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine osv. osv.). Her er også to soveværelser, hvert med sit private badeværelse med bruser og wc. På første etage er der yderligere to soveværelser, også disse har hvert sit private badeværelse med bruser og wc.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Casa Verdiana

Greve in Chianti, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Villa Il Sole

Camaiore, Toscana

Anbefalinger til dig

Populært i Toscana

search map