Villa i Iano i Toscana

Villa Torresassa

 
Villa Torresassa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Torresassa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Iano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Toscana kan man noget med at forene gammel og nyt. Den måde de formår at istandsætte gamle huse på med respekt, samtidig med at de lever op til nutidens høje krav til komfort, indgyder respekt. På samme måde forstår de at bygge splinternyt på en måde, så man ved første øjekast tror, at det er gammelt. Et sådant sted er Villa Torresassa.

Din egen pool

Villa Torresassa er nemlig slet ikke gammel, men opført i dette årtusind, skønt vi nu om dage nok ikke har så meget brug for tårne med murkroner. Villaen ligger for sig selv som en del af La Vecchia Sassa, der allerede i en årrække har tilbudt lækre ferielejligheder med fælles pool. Med Villa Torresassa får kvaliteten en ekstra tand, for her får du ikke kun terrassen for dig selv, du får hele huset med privat pool beliggende neden for villaen.

Læs mere om Villa Torresassa

Livet i det fri

Men vi skal nu heller ikke forklejne terrassen, for den er godt nok rigtig lækker. Den er stor, forsvarligt indhegnet med et godt gitterværk, og så har du en pragtfuld udsigt fra den. Den ligger i stueetagen lige ud for stuen, således at det er let at komme til den fra køkkenet. Hele huset er for resten omgivet af privat have.

Ikke en finger at sætte på komforten

Villa Torresassa er for de kræsne, som ikke ønsker at gå på kompromis under deres kostbare feriedage. Her er virkelig alt, hvad du kan ønske til en afslappet ferie. Selvfølgelig er her aircondition. Naturligvis er her Wi-Fi. Selvklart er her vaskemaskine og opvaskemaskine.

Villaerne på Villa Torresassa

Villa med 12 sovepladser (med privat pool)

Villa Torresassa er ca. 270 m² stor fordelt på to plan. I stueetagen finder du rummelige opholdsrum i form af en dagligstue og en spisestue en suite med hvilken du finder et veludstyret, lyst køkken (fem gasblus, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine osv. osv.). Her er også to soveværelser, hvert med sit private badeværelse med bruser og wc. På første etage er der yderligere to soveværelser, også disse har hvert sit private badeværelse med bruser og wc. I tilfælde at jeres rejsefælle består af mere end 8 mennesker er der yderligere to værelser med privat bad i underetagen. Der er adgang via en trappe fra opholdstuen. Da huset ligger på en stejl skråning har begge værelser i underetagen direkte udgang til terrasse med liggestole, hvorfra du har udsigt over landskabet og La Vecchia Sassas pool (villaens pool ligger på den anden side af huset). Bemærk at værelserne i underetagen kun er tilgængelige, når huset udlejes til 9-12 personer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Torresassa

Læs personlige anmeldelser af Villa Torresassa som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Torresassa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Torresassa

Fantastisk ophold på Villa Torresassa!

Et super fint og charmerende hus. 4 super soveværelser med en suite badeværelse 2 oppe og 2 nede. Aircondition i alle soveværelser. En stor stue som er tilknyttet køkkenet. Vi nød at dovne ved poolen hver dag og der kom folk og rensede den hver aften, så den var altid pæn. Vi indtog alle måltider på terrassen som har en fantastisk udsigt over Toscana. Byen langt i det fjerne på en bjergtop er Volterra. NB! Der går en højspændingsmast ca. 200 meter væk fra huset, som man ser i den ene retning, men vi synes ikke at det generede os. Men det ses ikke på nogle af billederne af huset. Dem som er ansvarlige for huset er meget venlige og imødekommende. Man har alt hvad man har brug for.
Kan absolut anbefales!

Læs mere

Bedømmelse af Villa Torresassa

Man siger, at billeder snyder. Det gør det også her. Villa Torresassa er langt bedre i virkeligheden. Et ideelt paradis til 8 personer. Og fantastiske søde Cinzia sørgede for, at vi havde det godt og intet manglede. Derudover er Iano en hyggelig lille by med god restaurant og et lille minimarked, hvor man kan forsyne sig til alles tilfredshed. Og så den beliggenhed i hjertet at Toscana....................
Vi siger som I gør i reklamen, det er bare om at komme af sted.
Hans Brammer med venner

Læs mere
 
search map