Villa i Iano i Toscana

Villa Torresassa

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I Toscana kan man noget med at forene gammel og nyt. Den måde de formår at istandsætte gamle huse på med respekt, samtidig med at de lever op til nutidens høje krav til komfort, indgyder respekt. På samme måde forstår de at bygge splinternyt på en måde, så man ved første øjekast tror, at det er gammelt. Et sådant sted er Villa Torresassa.

Din egen pool

Villa Torresassa er nemlig slet ikke gammel, men opført i dette årtusind, skønt vi nu om dage nok ikke har så meget brug for tårne med murkroner. Villaen ligger for sig selv som en del af La Vecchia Sassa, der allerede i en årrække har tilbudt lækre ferielejligheder med fælles pool. Med Villa Torresassa får kvaliteten en ekstra tand, for her får du ikke kun terrassen for dig selv, du får hele huset med privat pool beliggende neden for villaen.

Læs mere om Villa Torresassa

Livet i det fri

Men vi skal nu heller ikke forklejne terrassen, for den er godt nok rigtig lækker. Den er stor, forsvarligt indhegnet med et godt gitterværk, og så har du en pragtfuld udsigt fra den. Den ligger i stueetagen lige ud for stuen, således at det er let at komme til den fra køkkenet. Hele huset er for resten omgivet af privat have.

Ikke en finger at sætte på komforten

Villa Torresassa er for de kræsne, som ikke ønsker at gå på kompromis under deres kostbare feriedage. Her er virkelig alt, hvad du kan ønske til en afslappet ferie. Selvfølgelig er her aircondition. Naturligvis er her Wi-Fi. Selvklart er her vaskemaskine og opvaskemaskine.

Villa med privat pool - 8/12 sovepladser
- Villa Torresassa er ca. 270 m² stor fordelt på to plan. I stueetagen finder du rummelige opholdsrum i form af en dagligstue og en spisestue en suite med hvilken du finder et veludstyret, lyst køkken (fem gasblus, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine osv. osv.). Her er også to soveværelser, hvert med sit private badeværelse med bruser og wc. På første etage er der yderligere to soveværelser, også disse har hvert sit private badeværelse med bruser og wc.
I tilfælde at jeres rejsefælle består af mere end 8 mennesker er der yderligere to værelser med privat bad i underetagen. Der er adgang via en trappe fra opholdstuen. Da huset ligger på en stejl skråning har begge værelser i underetagen direkte udgang til terrasse med liggestole, hvorfra du har udsigt over landskabet og La Vecchia Sassas pool (villaens pool ligger på den anden side af huset). Bemærk at værelserne i underetagen kun er tilgængelige, når huset udlejes til 9-12 personer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Casa Verdiana

Greve in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map