Agriturismo i Iano i Toscana

La Vecchia Sassa

 
La Vecchia Sassa er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Vecchia Sassa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Iano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er virkelig lagt op til alle tiders ferie her på denne gamle og yderst stemningsfulde gård, hvor du finder bekvemme lejligheder og en indretning, som er meget typisk for regionen. Her har du det meste, du har behov for, for at din ferie i Toscana skal blive til en uforglemmelig oplevelse. Et ekstra plus er, at du hurtigt kan spadsere hen til byens restaurant og bar.

Herlige udsigter, skøn pool og god restaurant lige om hjørnet

Iano er en pittoresk, lille by oppe på et af de højdedrag, der er så typiske for Toscana. Og det er her, eller rettere sagt lige udenfor, vi finder den velansete La Vecchia Sassa. Gården er lille, med kun otte lejligheder, og passer til dig, som vil have fred og ro under ferien. Lejlighederne ligger spredt ud i forskellige bygninger, og en af dem ligger faktisk indenfor Ianos bygrænse, til trods for, at der ikke er længere end 80 meter til gårdens hovedbygning.

Lad mad selv eller gå på eventyr i de lokale specialiteter på restauranterne

La Vecchia Sassas placering gør, at du bor i gåafstand til byens restaurant/pizzeria Antico Borgo, bar og minimarked. Både praktisk og bekvemt, hvis du selv vil kokkerere eller slå dig ned og blive serveret for. På restauranten kan du se frem til at smage den ene lokale specialitet efter den anden, med en god flaske vin fra egnen. Hvis du ønsker at prøve flere forskellige restauranter, kan du begive dig til Montaione, som ligger kun 10 km. væk, og søger du større madbutikker, har du Castelfiorentino ca. 18 km. væk.

Læs mere om La Vecchia Sassa

Bliv hjemme på La Vecchia Sassa eller udforsk omgivelserne

Udsigten, ja, den kan man ikke slå, og hvad kan være dejligere end at blive "hjemme" og slappe af under solens stråler ved den skønne, udendørs pool (havvands-system)? Her kan du lægge dig på ryggen i en af de solstole, som står placeret udendørs, eller slå dig til ro under en parasol med en god bog i hånden og noget godt at drikke. Samtidig kan du nyde den herlige udsigt over det landskab, der ligger lige for dine fødder.

Når det bliver tid til udflugter, kan du næppe bo mere strategisk. Du har lige langt til tre af Toscanas mest skattede byer, nemlig Pisa, Firenze og Siena, som du når, alle tre, på ca. en time med bil (afhængigt af trafikken, forstås). Dette indebærer, at du får din lyst stillet, både hvad angår kultur og shopping. Har du ikke fået nok af skønhed og kulturelle oplevelser, bør du naturligvis også køre en tur til San Gimignano og Volterra, som ligger ca. 30 min. væk med bil.

Dyrk golf og ridning i nærheden af La Vecchia Sassa

Endnu tættere bor du på oplevelser som for eksempel golf. Ca. 5 km. væk ligger der en golfbane med 18 huller. Du kan også vælge at se nærmere på de pragtfulde omgivelser fra hesteryg, da La Vecchia Sassa har en aftale med den nærliggende rideskole Il Fregione.

Fine lejligheder med eget udendørs område

Lejlighedernes kvalitet er god, og de er rummelige og møbleret med stilfulde møbler. De har alle opvaskemaskine, satellit-tv, kaffemaskine og meget mere, og det bedste af alt: De har alle en privat terrasse med bord, stole og parasol.

Læs om lejlighederne på La Vecchia Sassa

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Vecchia Sassa

Læs personlige anmeldelser af La Vecchia Sassa som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Vecchia Sassa. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 53 anmeldelser fra La Vecchia Sassa

fantastisk

Stedet ligger smukt. Der er en storslået udsigt. På grunden omkring lejlighederne er der forskellige flotte beplantninger og en pool med gode muligheder for at slappe af og sole sig.
Lejligheden er godt indrettet med køkken, spisestue, stue og 2 badeværelser. Alt i fin stand.

Personalet, som vi mødte er så søde og hjælpsomme.

Læs mere

Fantastisk dejligt og roligt sted

Super ferie, dejlig stor lejlighed, søde værter, fin service og alt var som det var lovet på forhånd.

Dejligt med 100 meter til restauranter, og at man selv kan lave maden hjemme, og at der er et minimarked samme sted, hvor man kan få alt til en ferie som denne.

Læs mere

Fantastisk !

En skøn uge med den skønneste udsigt man kan forestille sig. Rent og pænt i både lejligheden, pool mm. Super sødt personale. Alt perfekt.

Læs mere

Smukt!

Vi var på stedet i begyndelsen af Maj.
Da vi ankom blev vi opgraderet til en lidt større lejlighed, primært fordi lyset var bedre i den, på det tidspunkt af året, fik vi at vide af værten som var ekstremt venlig og imødekommende. La Vecchia Sassa var virkeligt smukt og udsigten fra terrassen er helt vidunderlig.
Byen er lille og hyggelig med to virkeligt gode restauranter med godt personale som vi skiftede mellem for at spise aftensmad.

Læs mere

Bedømmelse af La Vecchia Sassa

Læs mere

Bedømmelse af La Vecchia Sassa

Læs mere
 
search map