Anmeldelser af Il Podere del Madonnino

 
Il Podere del Madonnino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Podere del Madonnino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Iano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Podere del Madonnino

Læs personlige anmeldelser af Il Podere del Madonnino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Podere del Madonnino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Morten og familie fra Helsinge boede på Il Podere del Madonnino i Iano fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi har været meget tilfredse med vores rejse og med stedet Il Podere del Madonnino. Stedet er super dejligt, ligger med udsigter over marker og bakker, og ligger i 1 minuts afstand fra den lokale købmand.
Vi spiste bl.a. på ejeren Fabios restaurant 20 minutters kørsel fra Iano, og det kan klart anbefalesI Eneste minus er, at swimmingpoolen er meget lav, og der er meget lydt mellem lejlighederne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jesper og familie fra Odense boede på Il Podere del Madonnino i Iano fra d. 12. til d. 26. juli 2008.

Huset er fint og levede på alle måder optil vores forventninger. Service og hjælp er i top. Vi synes dog, at jeres beskrivelse er misvisende idet der
står: "I udkanten af Iano ligger Il Podere del Madonnino omgivet af olivenlunde." Det virker fredeligt og ugeneret (det står der godt nok ikke, men alligevel er det signalet...). Og lige overfor er der mange ferielejligheder i et stort kompleks. Det er sådan set også til at abstrahere fra på nær, at der afholdes udendørs diskotek søndag og onsdag nat med meget larm til følge - det var faktisk generende for nattesøvnen, og det ødelagde en del af oplevelsen. Det er derfor ikke et sted vi vil besøge igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
John og familie fra Odense M boede på Il Podere del Madonnino i Montaione fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Turen gik helt efter planen og opholdet i lejligheden var meget tilfredsstillende. Lejlighedens var helt ovenud hvor alt var i orden. Omgivelser var ligeledes meget tilfredsstillende. Modtagelsen ved vores ankomst var fra Fabio side meget tlfredsstillende og man mærkede deres engagement i at vi måtte få en god oplevelse under opholdet. Alt i Alt en meget tilfredsstillende ophold. Tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Vilhelm og rejsefæller fra Auning boede på Il Podere del Madonnino i Montaione fra d. 13. til d. 21. september 2006.

Stedet var perfekt, meget rummeligt, rent, veludstyret, smukke omgivelser, over forventning. Men vi manglede en rutebeskrivelse, der tog højde for sydfra-kommende gæster.
Af jeres beskrivelse af beliggenheden synes jeg ikke, det fremgår, at vi befinder os l-a-n-g-t ude på landet. Det lyder som om Montaione ligger lige om hjørnet, og det er bestemt ikke tilfældet, især med de små, smalle, snoede bjergveje, der er fremheskende i området.
Vi havde dog en dejlig ferie og rejser gerne med jer igen. Men vi ser gerne større "geografisk" gennemskuelighed og nøjagtighed!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map