Book et håndplukket Hotel i Toscana

Antica Taverna Casagrande, Figline Valdarno
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1
Henter indhold

Heldigvis kan du vende tilbage til Toscana igen og igen, og hos In-Italia hjælper vi dig med at finde de helt rigtige hoteller, uanset hvilken del af området, du ønsker at udforske. Vi anbefaler at du finder et centralt hotel i Toscana, som både giver dig ro til refleksion, og placerer dig ideelt for at tage på udflugter - enten på egen hånd eller sammen med en gruppe.

Indtag Toscana langsomt! Sæt tid af til fordybelse og lad dig blive overvældet af historiens vingesus. Nogle af fortidens største kunstnere og tænkere har haft deres gang her, og romerrigets aftryk på de Toscanske landskaber er en hel fortælling for sig. Og så er der vinen og maden, som sætter det perfekte prik over i’et, når dagen er omme. Alt det, vi danskere elsker ved Italien, finder man i Toscana.

Det er naturligvis muligt at overnatte på vinhoteller i Toscana, hvor men enten kan nyde det hårde arbejde på afstand, eller deltage i produktionen, alt efter årstid. Forskellige vingårde åbner portene for overnattende gæster, som en del af virksomheden, og der serveres naturligvis retter, som passer perfekt til den lokale produktion.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Den Toscanske geografi

Udover den smukke og lange kystlinje, er Toscana domineret af bakker og bjerge. Under 10% af regionen kan betragtes som værende bare nogenlunde flad, og der har givet grobund for nogle helt fantastiske byggerier i både fortid og nutid.

En fjerdedel af Toscana er direkte bjerge, og her oplever man den mindste befolkningstæthed, og de smukkeste udsigter. Mest fladt er der omkring floden Arno, som bl.a. løber gennem Firenze og under den berømte Ponte Vecchio på vej mod udløbet i Det Tyrrhenske Hav.

Provinser og byer i Toscana

Toscana er opdelt i 10 provinser, hvoraf den sydlige Grossetto-provins er den største, mens Firenze-provinsen er den folkerigeste, med knap 1 mio indbyggere, ud af regionens samlede indbyggertal på ca. 3,9 mio.

Firenze er - udover at være den største by i Toscana - også regionens hovedby og naturlige kraftcenter. Firenze SKAL simpelthen opleves, men snyd ikke dig selv for at kigge på andre interessante byer som Arezzo, Lucca, Montalcino, Pisa, Siena og mange flere.

Lejer man selv bil i Toscana kan man indtage byerne - og ikke mindst området imellem dem - i sit helt eget tempo. Måske gøre holdt ved en landsby og købe friske råvarer, eller lade sig betjene med lækker kogekunst på områdets restauranter.

Strandhoteller i Toscana

For mange er det oplagt at kombinere de kulturelle oplevelser i Toscana, med nogle dage ved stranden. Toscana har en lang og fantastisk kystlinje fra Massa i nord til Orbetello i syd - omkring 250km primært sandstrand ud til det lune Middelhav, i den del der hedder Det Tyrrhenske Hav.

Vi har udvalgt flere end 100 hoteller i Toscana, som ligger indenfor 1.500 meter fra stranden. Vælg fx. området omkring Livorno og Pisa, hvor der er kort afstand til oplevelser i byerne, samtidig med at du kan prikke dage ud i kalenderen, som bare foregår i liggestolen med sand mellem tæerne.

Sådan kommer du til Toscana

Fra den danske grænse til Pisa er der ca. 1.600km, så det kan sagtens køres i en god bil og med et par gode chauffører. Men ofte er det lige så nemt - og samlet set billigere - at booke en flyvning fra København eller Billund til Galileo Galilei-lufthavnen i Pisa. Her kan man leje en billig bil og udforske området med friske øjne uden at have mange timers Autobahn i bagagen. Der er ca. en times kørsel fra Pisa til Firenze.

Udvalgte hoteller i Toscana

Hos In-Italia er alle hoteller i Toscana nøje udvalgt, og lever op til en række standarder, som gør dem passende til den danske feriegæst. Vores fintmaskede net af over 200 hoteller giver dig de rigtige valgmuligheder i forhold til geografi, kvalitet og service - også i højsæsonen.

Vi er ægte specialister i Italien, og er førende i Skandinavien, når det gælder overnatninger. Flere af os har spenderet flere år af vores liv i støvlelandet, og vi har direkte kontakt til alle vore hoteller i Toscana.

 
search map