Anmeldelser af Il Borgo Centro Vacanze

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Borgo Centro Vacanze

Læs personlige anmeldelser af Il Borgo Centro Vacanze som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Borgo Centro Vacanze. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bianca og familien fra Højbjerg boede på Villaggio Il Borgo i Guardistallo fra d. 12. til d. 26. juli 2008.

Vi havde en pragtfuld tur til Guardistallo, nærmere betegnet Il Borgo. Vi kender området meget godt, men det var første gang vi boede på Il Borgo, som er et skønt sted. Og vi kunne helt sikkert finde på at vende tilbage !

Der er alt hvad vi behøver af faciliteter. Pool, bar, restaurant, reception, vaskeri m.v.

Vi var så heldige at få et feriehus meget tæt på poolen m.v. som vi havde ønsket. Den havde en skøn og privat terrasse, hvor vi kunne sidde i fred og nyde det dejlige område med opvoksede oliventræer, figentræer m.v. det bedste ved lejligheden/huset udover terrassen var at der var utrolig køligt om natten. Oplevede ikke en eneste gang at der var varmt derinde.

Køkkenet var en meget "skrabet" udgave og badeværelset bør rennoveres snarest. Det var bestemt ikke særlig lækkert. Men vi boede heldigvis så tæt på fællesbadene, at vi ofte gik derop. (det var umuligt at vaske hår i bruseren i lejligheden).

Herudover var vi noget plaget af en del støj fra overboen - der er meget lydt. Men ikke værre end at vi levede med det i 14 dage :-)

En fin ordning med at kunne bestille morgenbrød fra dag til dag via cafféen, som nærmest er en lille købmand med de fleste fornødenheder.

Poolområdet var som hele haveområdet meget fint og velplejet, men temmelig overrendt af gæster - måske der er lidt for mange til at bruge denne i forhold til størrelsen heraf.

Vi undrede os meget over, at der stort set ikke var andre end hollændere på pladsen. Mange af dem boede i skoven i telte, men de sagde også i receptionen, at ca. 95 % af gæsterne er hollændere, som kommer tilbage år efter år. Og det skal ikke lyde negativt - de var meget søde og hjælpsomme.

Restauranten, som laver nogle fantastiske pizzaer er et stort plus. Det er dejlig nemt og ligger tæt på.

Så alt i alt en meget meget positiv oplevelse.

P.s. Vi boede som sagt dejlig tæt på det hele, men området er kæmpe stort og der ligger næsten 100 feriehuse/lejligheder og får man én af lejlighederne ude i enden af området er der faktisk temmelig langt ind til poolen m.v. Det vil i hvert fald være et must for os, hvis vi skal bo der igen, at vi kan få en lejlighed tæt på.

Mange hilsner fra Bianca

p.s. og det har været en fornøjelse at rejse med In-italia igen - der er styr på det og altid meget hjælpsomme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Vibeke og familie fra Esbjerg V. boede på Villaggio Il Borgo i Guardistallo fra d. 14. til d. 23. september 2007.

Vi havde en pragtfuld ferie. Ferieområdet er som skabt for børnefamilien. Det var bare rigtig dejligt. Vi fik en super service og overvejer om vi skal holde ferie der igen til næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Gunnar og familie fra Hasselager boede på Villaggio Il Borgo i Guardistallo fra d. 16. til d. 23. september 2007.

Vores ophold på Villagio Borgo gik over al forventning. Vi har sjældent mødt så megen imødekommenhed og venlighed på et feriested. Ejeren kom bl.a. ned en aften med en flaske vin fra egen vingård. Vi var også meget tilfredse med de tre huse vi havde lejet, de var i rigtig god stand og pænt rengjorte. (Det er vist ikke alle huse der er i så god stand). Det flotte pool område mv. var rigtig flot og rent. Så vi kan kun anbefale Villagio Borgo. Og så ligger det meget centralt i Toacana. Kun få km. fra kysten og tæt på de mange seværdige Toscanske bjergbyer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn
Pia og familie fra Odense M boede på Villaggio Il Borgo i Guardistallo fra d. 14. til d. 28. juli 2007.

Vi har været rigtig glade for at være i Guardistallo. Området var perfekt og Guadistallo og de øvrige småbyer rigtig hyggelige. In Borgos lejligheder var fine og området var utrolig smukt og velholdt. Personalet var imødekommende og alt var velfungerende. Mine teenage døtre kunne dog godt have tænkt sig en internet forbindelse i baren.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Martin, Marie, Oskar og Aske fra Rønde boede på Villaggio Il Borgo i Guardistallo fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Det var et rigtigt dejlig sted - især Guardistallo var fortræffelig med det idylliske torv og en perfekt espresso og tilhørende cornetto (croissant)

Hytterne var ok - ikke noget luxus men dejligt kølige om natten. Stedet var velholdt og ejeren meget venlig. Poolen altid velholdt. Ret godt sted til en børnefamilie ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 
search map