Anmeldelser af Il Borgo Centro Vacanze

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Borgo Centro Vacanze

Læs personlige anmeldelser af Il Borgo Centro Vacanze som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Borgo Centro Vacanze. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Corinna og familie fra Wiesbaden i Tyskland har holdt ferie på Villaggio Il Borgo i Guardistallo fra 08-22 september 2012.

Det var anden gang, at vi var i Villaggio Il Borgo i Guardistallo! Det har igen været passet os rigtig godt. Jeg kan kun anbefale det lille kompleks. Det er bestemt ikke sidste gange vi har været der.

hilsen

Corinna

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Claudia og familie fra Memmingen i Tyskland har holdt ferie på Villaggio Il Borgo i Guardistallo fra 16-23. juni 2012.

Det var igen en meget dejlig afslappende ferie for os. Rejsetiden mellem påske og sommerferien er ideel, fordi der på dette tidspunkt ikke er mange besøgende i IL Borgo. Så kunne vi igen i år nyde den store swimmingpool helt alene. Anlægget er meget rar og naturligt, du lever som det var i midten af engen mellem oliventræer og neriebuske. Vi har rigtig nydt roen og det gode sammenhold i feriebyen. Personalet er meget venlig og hjælpsomt og der herkser en venlig åben familie atmosfære. Man føler sig bare godt tilpas, så folk kommer her gerne igen og igen. I den lille bar på stedet kan fås en ekstremt billigt cappuccino og forskellige billige Cocktails. I Osteria er der gode pizzaer .... og det har en meget venlig, munter atmosfære. Børn er også meget velkomne, så forældrene med små børn ikke så får stress, mens man spiser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
John og familien boede på Villaggio Il Borgo i Guardistallo fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi er landet i god behold efter en dejlig ferie i Toscana.
Vi har kun gode minder fra Villaggio Il Borgo. Specielt overrasket blev vi over pool områdets størrelse, hvilket synes større end billederne faktisk antyder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Gregers og familien fra Vanløse boede på Villaggio Il Borgo i Guardistallo fra d. 9. til d. 16. juli 2011 og på Villa Agostoli i Siena fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

I Borgo ved Guardistallo er meget behagelig og hyggelig selvom den som ferieby i sagens natur er fyldt med andre feriegæster. Stemningen er rigtig god og meget afslappet, lejlighederne fine, værtsfolkene er virkeligt søde og servicemindede med gode råd om alt muligt i omegnen hvis man spørger efter det. De andre gæster er typisk familier med børn og unge i alle aldre og de fleste fra Holland. Det lyder som et sted mange kommer tilbage til år efter år. Der er to pool-områder, så der var plads nok til at lege og spille lidt bold i poolen. De er dog ved at bygge flere lejligheder. Beliggenheden tæt på kyst-motorvejen gjorde det let for os at tage udflugter til Lucca, Pisa og Cinque Terre. Rom er heller ikke mere end et par timer væk, men den vej tog vi nu ikke. Der er gratis trådløst internet i området omkring receptionen og fælles TV ved siden af den gode og populære restaurant.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Bianca og familien fra Højbjerg boede på Villaggio Il Borgo i Guardistallo fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi havde en dejlig tur til Guardistallo, og kender efterhånden området ret godt.

Il Borgo var lige så skønt som sidst – personerne bag stedet er de sødeste mennesker som gør alt for, at man føler sig godt tilpas og er altid klar til at hjælpe. Og de elsker børn.

Der er kommet et helt nyt poolområde til siden sidst, hvilket er super lækkert med en bl.a. sækkestole og solstole i massevis. Men der bor mange mennesker på stedet og der var tit og ofte optaget både ved den nye og ved den ”gamle” pool.

Vi oplevede en del ”uro og larm” fra teenagere, som er kommet gennem de sidste mange år på stedet. Der blev løbet og spillet bold og hoppet i vandet til trods for, at reglerne egentlig forbyder dette. Der skal være plads til alle - også de glade og ellers søde teenagere - men til tider var det generende.

Restauranten, som går under kategorien Osteria synes vi i år var meget skuffende. Der var larm og en hektisk aktivitet hele tiden og ingen service. Men ideelt at kunne hente maden hjem til lejligheden derfra.

Stedets bar er meget velassorteret og man kan komme langt med indkøb herfra, idet den har mange af de mest nødvendige ting.

Med hensyn til lejligheden havde vi valgt den samme som sidst af hensyn til beliggenheden (nr. 5) og den stod som den gjorde for 2 år siden. Dejlig terrasse, et lidt sparsomt køkken, dejligt køligt soveværelse og et lille badeværelse, hvor bruseren stadig ikke er ok. Der kommer stort set ingen vand ud af bruseren, hvilket betød at vi måtte bade i de fælles bade, som heldigvis lå meget tæt på.

Området omkring Il Borgo er skønt og man finder dejlige restauranter i både Guardistallo og Montescudaio. Og receptionen er altid meget hjælpsomme med at bestille bord og komme med gode forslag og idéer. Vi valgte i år at køre en vinrute til Bolgheri, hvor vi havde en lille vin smagning og var i selve Bolgheri og spise en antipastone. Meget lækkert og en rigtig hyggelig by.

Alt i alt en super go ferie igen igen :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map