Feriebolig i Guardistallo i Toscana

Il Borgo Centro Vacanze

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Il Borgo ligger i bakkerne mellem Guardistallo (ca. 4,5 km) og de gode sandstrande ved Cecina Mare, som ligger små 10 km væk. I Cecina by finder du indkøbsmuligheder, bl.a. et stort COOP-supermarked.

Tag turen over bakkerne

I dette område, hvor der produceres Toscanas bedste - i al fald dyreste - vine, er det værd at køre over bakkerne bagved kysten, så du kommer igennem de stemningsfulde middelalderbyer som Montescudaio, Bibbona, Castagneto Carducci, Bolgheri, Riparbella, m.fl. med udsigt over vinmarkerne og skove, og samtidig i horisonten ane havet og den toskanske øgruppe.

Læs mere om Il Borgo Centro Vacanze

Mulighed for fysisk udfoldelse

På Villaggio Il Borgo er der reception, møntvaskeri, bar og restaurant-pizzeria med udendørs servering, når vejret tillader det. Husene ligger i grønne omgivelser på den modsatte side af receptionen, hvor der er et pool-område med børnepool på 5 x 5 meter og almindelig pool på 20 x 10 meter samt solterrasse med borde og stole. Et andet poolområde, bestående af en oval pool med indbygget børnepool ligger nogle meter længere nede ad bakken ift. receptionen. Nogle huse ligger således tæt på bassinerne, andre længere derfra og dermed i roligere omgivelser. Gæsterne kan desuden benytte volleyboldbane, boccia, bordtennis samt en lille legeplads.

Øko-turisme i harmoni med naturen

Grundlægger og ejer Amorese Mauro, som er født i Milano og senere flyttede til Guardistallo, er en livsnyder, for hvem landskab, mennesker og livskvalitet står i fokus. Hans drømme og længsler resulterede i Il Borgo Centro Vacanze, hvor han med øko-venlige løsninger selv producerer elektriciteten, renser vandet og lader den toskanske sol stå for opvarmningen! Her vil du opleve, at bygningerne sameksisterer harmonisk med naturen, og du er omgivet af oliventræer, pinjer, blomster og planter. Lejlighederne har ikke tv, men du har adgang til Wi-Fi på et fastsat sted, når længslen efter sociale medier bliver mærkbar.

Du bor tæt på aktiviteter, børnene vil elske

Skulle børnene have behov for at lege endnu mere, kan du tage dem med til vandparken Cecina Mare, akvariet i Livorno (45 km.), forlystelsesparken Cavallino Matto (25 km.), eventyrparken The Suspended Garden i Riparbella (12 km.), bare for at nævne nogle af de sjove ting, I kan finde på i nærheden af Villaggio Il Borgo. Hør med receptionen, så hjælper de jer med gode tips og råd.

Egen terrasse

Villaggio Il Borgo består af en række ferieboliger samt et campingområde og råder over et areal på 15 hektar land. In-Italia formidler udelukkende ferieboligerne, som alle har egen terrasse med udsigt enten over bakkerne og dalen eller over havet. Hvert hus består af 2-4 lejligheder, som alle ligger i stueplan. Alle kan benytte et fælles grillområde med bord og stole nede i skoven. Der er parkeringspladser rundt omkring i nærheden af lejlighederne. De lejligheder der ligger længst fra reception, svømmebassin etc. har ca. 800 meter til disse faciliteter. Niveauforskelle på området gør det ikke så egnet til gangbesværede.

Enkelt indrettede lejligheder

Husene er bygget med tufsten og er derfor meget friske, skønt der ikke er aircondition. Lejlighederne er enkelt indrettede og lidt slidte. Der er hverken telefon eller fjernsyn i dem. Skal du følge med i sportsbegivenheder eller nyheder, så er der et fjernsyn ved baren.

Læs om lejlighederne på Il Borgo Centro Vacanze

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Il Borgo Centro Vacanze

Læs personlige anmeldelser af Il Borgo Centro Vacanze som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Borgo Centro Vacanze. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Il Borgo Centro Vacanze

Dejligt ophold

Vi endte med at være rigtig glade for vores ophold her. Da vi ankom blev vi præsenteret for vores lejlighed, som desværre ikke levede op til vores forventninger. Lejligheden var ret mørk og ucharmerende, med to opredninger i spisestuen/køkkenet. De var heldigvis imødekommende i receptionen og tilbød os en anden, noget større og mere indbydende lejlighed for 100 EUR ekstra, hvilket vi skyndte os at tage imod. Havde vi ikke kunne “opgradere” til en bedre lejlighed, havde den samlede oplevelse formentlig været en anden.

Dejligt poolområde, også til børn.
God restaurant.
Venligt personale på stedet.

Læs mere

Familie og hyggeligt

Super hyggeligt sted. Roligt og børnevenligt med imødekommende personale, som hele tiden var opmærksomme på, at havde det godt.Området og omgivelserne var grønne og hyggelige. Stedet er praktisk og hyggeligt, dog var det meget varmt (omkring 35 grader) i den periode, vi var der og uden A/C eller ventilator blev det et par svedige nætter.
Maden og servicen var fantastisk. Med egen husholdning laver man enkelt mad og det gør vi gerne, men hotellets restaurant lokkede, da de lavede virkelig god mad. Vi havde bil og fra hotellet var det nemt og hurtigt at komme til fantastiske strande og byer (10-20 minutter). Hver anden dag kørte vi til havet og hver anden var vi ved poolen. Der var god plads ved hotellets to pools og det føltes aldrig trangt. Blev man træt af være ved poolen, var der boule og bordtennis eller man kunne gå en tur i områdets park.

Vi var super tilfredse med vores uge der.

Læs mere

Bedømmelse af Il Borgo Centro Vacanze

Læs mere

Fantastisk sted

Et bedre alternativ til feriebyerne langs kysten: fine huse, gode pools, god stemning og ikke alt for mange andre gæster. Meget venlige og hjælpsomme medarbejdere. Skønt område.

Læs mere

Fantastisk autentisk..

Vi havde en fantastisk uge på Il Borgo. 2 dejlige poolområder, skøn lejlighed og en utrolig god restaurant(Osteria) hvor italienerne kom udefra hver aften.

Læs mere

Ferie for hele familien

Dejligt, roligt resort med fantastiske pools. Afslappende ferie for voksne og børn. Især restauranten var fremragende !

Læs mere
 
search map