Anmeldelser af Villa Elena

 
Villa Elena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Elena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Guardistallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Elena

Læs personlige anmeldelser af Villa Elena som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Elena. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastic place

Just a fantastic place with a great host. The pool is really good and the park just fantastic. There are place for a lot of activities and it is not crowded at all. Perfect appartment we had and also relatively privat. The outdoor facilities can just be used and there are many grill-areas. The city is absloutely within walking distance and has all you need. Can only recommend this highly and also to families with small children.

Guardistallo som feriedestination

Villa Elena
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Elena
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Anders og familien fra Herning boede på Villa Elena i Guardistallo fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Har I været glade for byen og området?
Byen "ja helt kanon" men ikke selve placeringen af stedet, vi bode på den anden side af vejen og de bruger selve vejen til racerbane hele natten.
Og da lejligheden ikke har aircon skal alle døre og vinduer jo stå åben. Ydermere var der lige kirkeklokkerne, de ringer for hver halve time og der er satme højt, søndag starter den kl 05.30 tror jeg det var. Men ellers var der overhovedet ingen ting og klage over.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
100%, men også kun fordi vi fik den lejlighed, de andre steder lider frygtelig af myg.

Har I tips til de næstkommende?
Nej, det er et fedt område du kan opleve næsten alt i en radius på 50 km. Der er alle de butikker du skal bruge. Så nej et kanon sted.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
SENGE, det er noget gammelt lort, og der skulle man nok gøre noget. Jo og så skriver I om at stedet har eget spisested/restaurant? Det er ikke sandt det lukket for rigtig manmge år siden, så slet det fra profilen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jens med familie fra Allerød boede på Villa Elena i Guardistallo fra d. 14. til d. 21. juni 2008.

Vi har haft en dejlig ferie, og vil helt sikker anbefale den til andre, som vil på oplevelsestur.

Guardistallo er en smukt beliggende hyggelig lille by, som ikke byder på den store ramasjang, men som har sin egen charme en ret god restaurant, en anden meget børnevenlig med legeplads og det hele, og med rimelig mad - TO barer, to købmand, en bager og en slagter. Rigeligt til daglige fornødenheder. Vi synes den lå fint i forhold til at komme omkring. Midt på vejen mellem Cecina og Siena på hvilken også Volterra ligger. Let adgang til motorvej mod såvel nord som syd.

Området som sådan vil vi betegne mest som egnet til voksenferie eller oplevelsesferie - i vores terminologi. Strandene er så som så. Cecina er der ingen grund til at beskæftige sig væsentligt med - det er bare en samling huse og en strandby som enhver anden, der er bygget op omkring "sandstrand", hvilket for en dansker med adgang til Hornbæk, Rørvig, Feddet og Vesterhavet er en yderst modificeret betegnelse. For familier er stranden på Forte de Bibona langt den bedste, men børnevenlig er den ikke, hvis man sammenligner med førnævnte. :-)

Med egne erfaringer og med beretninger fra venner som har oplevet Toscanas kyster har vi følgende at videregive: Denne del af Toscana er uegnet som badeferiemål, men havet er tilgængeligt hvis man VIL have en dukkert i bølgerne og vandet er pragtfuldt.

Villa Elena overraskede positivt. Lejlighederne er absolut pænere end de fremstår på billederne, og der er i det hele taget meget hyggeligt. Familien Sforzini er meget søde og behjælpelige, og der er en absolut privat stemning på stedet. Vi kunne godt have brugt at kunne købe os til eks. morgenmad eller en kold drink, og faciliteterne taget i betragtning undrer det os, at de ikke tilbyder det. Men det er magelighed. Der er masser af private hyggelige kroge på grunden, som man i højsæson'en nok vil have glæde af. Vi var der inden, og der var næsten lidt tomt... Ment positivt. Beliggenheden er super, når man som os, godt kan lide at kunne spadsere til og fra restaurant. Villaen ligger i byen, og ikke som vores indtryk var i udkanten af den.

Poolområdet er lidt slidt, men det kan sagtens gå an, og det kan være det retter sig når havemanden kommer i gear. Vi fik kun benyttet det en enkelt dag grundet vejret, hvilket til gengæld sendte os på ture til Pisa, Firenze, Volterra og Siena. Smukt, smukkere, smukkest - såvel byerne som køreturene. Vi fik en bonus i form af lysfesten Luminaria de San Ranieri i Pisa d. 16. juli. Det var fantastisk - lys overalt langs floden, og et fyrværkeri, som slår Tivoli med adskillige længder og Monaco med flere. Vi ville gerne have haft regattaen d. 17. med, men skulle andet.

Summa: Vi valgte efter kriterierne:
A. Tæt på strand - udfra den betragtning, at vi gerne ville dase nogle dage - og ungerne (to piger på næsten 5 år) er vilde med strandleg.
B. Tæt på by - så man kan sidde og hygge sig med autentisk god mad og vin samt købe ind - ægte lokalt - til husbehov uden brug af bil.
C. Familievenligt - legeplads, pøl trafiksvagt.

A. Med den parameter ville vi vælge Mallorca en anden gang...
B. Opfyldt!
C. Opfyldt!

Vi regnede med langt mere daseri, og endte med at have oplevet langt mere end forventet. Fantastiske indtryk fra byerne og landskaberne. Aldrig har vi sagt " Neejjjjj... Se lige dér!" så mange gange om panoramaer, når vi har kørt tur gennem lande.

Hvis Toscana igen, vil vi tage derned for at svælge os i landskabets og byernes skønhed. Vi vil bo længere inde i landet - nok tættere på en større by, der er værd at opholde sig i (Lucca, Siena, Firenze), og køre til vandet i forbindelse med en udflugt. Dernæst vil vi vente til enten ugnerne er så store de også værdsætter mad og landskaber, eller følges med nogle venner. Og vi vil helt sikkert booke gennem In-Italia igen - ærligt og redeligt! - og tålmodige... ;-) Tak for god service

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map