Feriebolig i Guardistallo i Toscana

Villa Elena

 
Villa Elena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Elena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Guardistallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Engang var Villa Elena herskabsbolig, i dag er den restaureret og indrettet med rummelige lejligheder, uden at der er ændret på villaens oprindelige udtryk og oprindelige, elegante stil.

Midt i landsby tæt på badeland og forlystelsespark

Villaen ligger i forbindelse med landsbyen Guardistallo, hvor du let finder frem til de basale fornødenheder foruden et lille udbud af restauranter. Her kan du kombinere jagten på det autentiske, smukke Toscana med en familiær atmofære, afslapning, sport og kultur. Spørg i receptionen, og de vil kunne fortælle om mulighederne i området. For børnenes skyld skal det nævnes at der er både et badeland og en forlystelsespark i overkommelig afstand herfra.

Læs mere om Villa Elena

Gode faciliteter fuldender ferien

Til din rådighed kan vi nævne at her er reception med wi-fi-forbindelse. Der er møntvaskeri og du kan benytte dig af op til flere grill-områder, legeplads med bl.a boccia-bane og bordtennisbord, og kort herfra ligger en kommunal basket- og volleyballbane, som du frit kan benytte. Når du trænger til lidt 'nedkøling', er der en pool på 14 x 7 m med en dybde, der går fra 80 cm til 3 m og et rundt børnebassin med en diameter på 3 m og en dybde på 70 cm. Og hvis du først skal varmes op, finder du en solterrasse med parasoller og liggestole, hvorfra du lige netop kan skimte havet på en solrig dag. Desuden råder Villa Elena over parkeringsplads - og vi anbefaler, at du ankommer hertil i bil.

Simple lejligheder til ferie i det frie

Lejlighederne er alle forskellige i udtryk, og ligger enten i villaen eller i sidebygningerne, både på den ene og den anden side af vejen ind til byen. Fælles for dem alle er, at de er rummelige og behageligt indrettede i klassisk toscansk stil. De har satellit-tv, værdiboks, elkoger og hårtørrer på badeværelset.

Lejlighederne på Villa Elena

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighederne er ca. 40 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og en dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse eller sovesofa til én person og opredning til 3 i soveværelset.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne er ca. 60 m² og består af opholdsrum med køkkenhjørne, et dobbeltværelse, et værelse med to senge og et badeværelse. De to øvrige senge kan enten stilles ind i et af værelserne eller i opholdsstuen.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Borgo il Poggetto

Casale Marittimo

Le Colombelline

Montepulciano

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map