Anmeldelser af Residence Il Paradiso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Il Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Residence Il Paradiso som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Il Paradiso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Niels og familie fra Højbjerg boede på Residence Il Paradiso i Guardistallo fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vi har været meget godt tilfredse og alt har levet op til vores forventninger, området er skønt men der var satans varmt (hedebølge).

TIPS:
Vores ophold var på Paradisso Residence nær Guardistallo, og mente derfor at ruten skulle gå mod Livorno, og altså ind gennem Livorno for herefter at dreje ned mod Cesina. Dette kan også gøres, men så passer jeres beskrivelse ikke og man finder aldrig stedet uden hjælp hvis man er der for første gang. Gør derfor opmærkom på at det er strengt utilrådeligt at køre gennem Livorno til vores destination, men bliv på motorvejen mod Rom/Grosetto indtil skiltning mod Cesina.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map