Anmeldelser af Agriturismo il Gheppio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo il Gheppio

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo il Gheppio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo il Gheppio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skøn ferie

Lejligheden Cappuccino er en af to i det samme hus ved foden af en bjergryg. Derfor kan du se havet og i godt vejr Korsika. Terrassen har med en parasol og solskærm sol og skygge efter eget valg. På grund af dets design er dette hus stadig køligt selv på varme dage. Terrassen er støder op til lejligheden Gelsomino. Således er man lydmæssigt forholdsvis tæt ved hinanden, men ikke noget særligt forstyrrende, hvis naboerne er venlige.
Indretningen af lejligheden er tilstrækkelig omend lidt enkel. At der ingen opvaskemaskine og ingen ovn er, kunne vi ikke se ved reservationen, men var i sidste ende ikke et problem. En kedel, en tepotte eller nogle skåle kunne bruges i køkkenet.
Den lokale service var meget venlig. Der er en mobil bager, der kommer hverdage, et rabatkort til restauranter + butikker på stedet, og du kan ved spørgsmål nemt ringe til Matteo eller Hannah.
Indkørslen er sandsynligvis på grund af indtil nu meget regnfulde sommer i Toscana en temmelig udvasket grusvej, ikke egnet til sporty tempo.
Men det bedste er poolen: stor, ren, perfekt!
Så en anbefalet lejlighed, dog ikke centralt beliggende mellem det klassiske Toscana - byer, men ligger tæt på stranden og godt for nye opdagelser.

Anbefaling til kommende gæster

Undgå Bolgheri, Castagneto Carducci er meget mere turen værd, selv om tilkørselsvejen ikke kan holde trit med den maleriske cypres allé til førstnævnte.

Agriturismo il Gheppio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo il Gheppio
Treværelseslejligheden Capannino med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Knapt så godt

Der er desværre sket meget siden billederne blev taget. Hverken udsigt eller sol på terrassen. Udendørsområder var golde og indbød ikke til ophold. Poolen var OK, om end overraskende kølig.

Ingen hynder til liggestole.

Problemer med TV blev først (delvist) løst efter mere end en uge.

Indeklimaet i lejligheden haltede noget (dårlig lugt).

Udlejer havde på ingen måde samme interesse eller opmærksomhed på faciliteter (indendørs og udendørs) som udlejeren vi besøgte sidste år.

Agriturismo il Gheppio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo il Gheppio
Treværelseslejligheden Pergola med 4 + 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villaggio Il Borgo

Guardistallo, Toscana

Borgo il Poggetto

Casale Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Il Casale Etrusco

Bolgheri, Toscana

Agriturismo San Giorgio

Santa Luce, Toscana

Populært i Toscana

search map