Agriturismo i Guardistallo i Toscana

Agriturismo il Gheppio

 
Agriturismo il Gheppio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo il Gheppio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Guardistallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rolige omgivelser

Agriturismo Il Gheppio ligger fredfyldt i de frodige bakker bag ved den toskanske kyst med omkring 16 km til sandstrandene ved Marina di Cecina og 1700 meter til Guardistallos centrum. De sidste 1000 meter til gården tilbagelægges ad en grusvej, så trafikken hører man ikke meget til dette sted.

Indhegnet pool

Gården består af fire mindre bygninger med tilsammen 11 lejligheder. De deles om poolen, som for resten er 100 % indhegnet (hvad mange børnefamilier nok vil sætte pris på), og som renses med saltfiltre. Der er god plads mellem bygningerne og lejlighederne, og i starten kan det være svært at finde rundt, for de mange oliventræer danner næsten en lille labyrint.

Læs mere om Agriturismo il Gheppio

Egen terrasse

De 11 lejligheder har alle egen terrasse foran døren med gedigne havemøbler i metal og terrazzo; til tider kan man være heldig at skimte havet, men de mange oliventræer tager som oftest det meste af udsigten. Lejlighederne er nydeligt indrettede og møblerede i den traditionelle rustikke stil. NB. Vær opmærksom på, at de eventuelle opredninger i de største lejligheder skal betales lokalt!

Læs om lejlighederne på Agriturismo il Gheppio

Skjul teksten
 
 
search map