Agriturismo i Guardistallo i Toscana

Agriturismo il Gheppio

 
Agriturismo il Gheppio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo il Gheppio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Guardistallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rolige omgivelser

Agriturismo Il Gheppio ligger fredfyldt i de frodige bakker bag ved den toskanske kyst med omkring 16 km til sandstrandene ved Marina di Cecina og 1700 meter til Guardistallos centrum. De sidste 1000 meter til gården tilbagelægges ad en grusvej, så trafikken hører man ikke meget til dette sted.

Indhegnet pool

Gården består af fire mindre bygninger med tilsammen 11 lejligheder. De deles om poolen, som for resten er 100 % indhegnet (hvad mange børnefamilier nok vil sætte pris på), og som renses med saltfiltre. Der er god plads mellem bygningerne og lejlighederne, og i starten kan det være svært at finde rundt, for de mange oliventræer danner næsten en lille labyrint.

Læs mere om Agriturismo il Gheppio

Egen terrasse

De 11 lejligheder har alle egen terrasse foran døren med gedigne havemøbler i metal og terrazzo; til tider kan man være heldig at skimte havet, men de mange oliventræer tager som oftest det meste af udsigten. Lejlighederne er nydeligt indrettede og møblerede i den traditionelle rustikke stil. NB. Vær opmærksom på, at de eventuelle opredninger i de største lejligheder skal betales lokalt!

Læs om lejlighederne på Agriturismo il Gheppio

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo il Gheppio

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo il Gheppio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo il Gheppio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Agriturismo il Gheppio

Skøn ferie

Lejligheden Cappuccino er en af to i det samme hus ved foden af en bjergryg. Derfor kan du se havet og i godt vejr Korsika. Terrassen har med en parasol og solskærm sol og skygge efter eget valg. På grund af dets design er dette hus stadig køligt selv på varme dage. Terrassen er støder op til lejligheden Gelsomino. Således er man lydmæssigt forholdsvis tæt ved hinanden, men ikke noget særligt forstyrrende, hvis naboerne er venlige.
Indretningen af lejligheden er tilstrækkelig omend lidt enkel. At der ingen opvaskemaskine og ingen ovn er, kunne vi ikke se ved reservationen, men var i sidste ende ikke et problem. En kedel, en tepotte eller nogle skåle kunne bruges i køkkenet.
Den lokale service var meget venlig. Der er en mobil bager, der kommer hverdage, et rabatkort til restauranter + butikker på stedet, og du kan ved spørgsmål nemt ringe til Matteo eller Hannah.
Indkørslen er sandsynligvis på grund af indtil nu meget regnfulde sommer i Toscana en temmelig udvasket grusvej, ikke egnet til sporty tempo.
Men det bedste er poolen: stor, ren, perfekt!
Så en anbefalet lejlighed, dog ikke centralt beliggende mellem det klassiske Toscana - byer, men ligger tæt på stranden og godt for nye opdagelser.

Læs mere

Knapt så godt

Der er desværre sket meget siden billederne blev taget. Hverken udsigt eller sol på terrassen. Udendørsområder var golde og indbød ikke til ophold. Poolen var OK, om end overraskende kølig.

Ingen hynder til liggestole.

Problemer med TV blev først (delvist) løst efter mere end en uge.

Indeklimaet i lejligheden haltede noget (dårlig lugt).

Udlejer havde på ingen måde samme interesse eller opmærksomhed på faciliteter (indendørs og udendørs) som udlejeren vi besøgte sidste år.

Læs mere
 
search map