Feriebolig i Grosseto i Toscana

Residence Cernaia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Cernaia ligger i fredelige omgivelser midt i trekanten mellem Castiglione della Pescaia, Grosseto og Marina di Grosseto. Området er yderst roligt og fri for belastende trafik. Der er ca. 17 km til sandstrandene i Castiglione della Pescaia og ca. 8 km til Grosseto, hvor der findes supermarkeder. Der er 3 km til nærmeste restaurant og 5 km til nærmeste pizzeria. Endelig er der indrettet en lille butik på stedet hvorfra der sælges de mest basale fornødenheder.

Plads til 2 biler pr. lejlighed

Residence Cernaia er et feriekompleks, der åbnede i 2006. Det består af rækkehuse, som er placeret rundt om og med udsyn til en stor pool (12 x 7 m) med tilhørende børnepool (7 x 5 m) samt terrasse med liggestole. Man finder også diverse spil, så som bordtennis og man kan leje cykler på stedet. Ved husene er der også en parkeringsplads med plads til to biler for hvert hus samt fælles grill-område og reception.

Læs mere om Residence Cernaia

Rummelige lejligheder med overdækket terrasse

Husene er rummelige og indrettet med moderne møbler. Hvert hus har egen overdækket terrasse med bord og stole og privat have med græs foran og bagved husene. De råder alle over aircondition (kan også anvendes til opvarmning) samt fjernsyn.

Læs om lejlighederne på Residence Cernaia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Cernaia

Læs personlige anmeldelser af Residence Cernaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Cernaia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Cernaia

Bedømmelse af Residence Cernaia

Læs mere

Godt feriested

Residence Cernaia er et rigtigt fint sted, med en god service. Problemerne blev af personalet klaret med det samme.
Dog synes vi, at stedets legeplads dels var fejlplaceret på en parkeringsplads dels var for ringe. Der ville være rigeligt plads til at placere en ordentlig legeplads på den store græsplæne ved poolen.

Læs mere

Idyllisk sted

Residence Cernaia er et rigtig fint og afslappende sted. Korte køreture ned til de nærliggende byer og mange badestrande. Selve stedet er pænt og vedligeholdt med rene og pæne lejligheder. Lidt spartansk køkken, som er det eneste der trækker ned. Vi kunne bedre lide Cast. Di Pascaia end Grosseto, men begge byer er meget charmerende og hyggelige. Alt i alt havde vi det SUPER!

Læs mere

Familievenligt feriekompleks

Smukt anlæg med palmetræer. Ideelt for familier. Havde en bolig med vaskemaskine og opvaskemaskine. Den private have og terrasse er meget praktisk. Man er også hurtig ved havet (Marina di Grosseto). Vores børn (7, 4, 2) legede til sent på aftenen med andre børn. De daglige overflyvninger af kampfly var ikke et problem for os, det var dog dårlig internet og irriterende myg. Vi anbefaler et myggenet. Super fælles grillsted. Landligt område.

Læs mere

Ferie på Residence Cernaia

Vi har haft en dejlig ferie. Det er et dejligt område og det er nogle rene og meget fine ferieboliger med en dejlig lækker og stor terrasse. Til hver bolig er en forholdsvis stor for og baghave der er hegnet ind så alle lejlighederne er hunde venlige. Dejlig poolområde og en carport til hver bolig. Der er nogle fine og velplejede grønne arealer som børnene kan boltre sig på. Værtsparret er utrolige søde og hjælpsomme.
Grosseto er en hyggelig mindre gammel by med nogle gode butikker for tøser der kan lide at shoppe.
Stranden i Grosseto er god og det er nemt at parkere der, så der er ingen grund til at køre længere væk for at få en dukkert i Middelhavet.

Vi kan varmt anbefale stedet.

Læs mere

Dejligt rækkehus på landet

Perfekt hus til familieferie, med huse af forskellig størrelse, og mange børnefamilier. Dejligt poolområde og stort grønt område at spille bold på og boltre sig. Husene er dejligt rene, nye og velholdte. Alle huse har terrasse, have og air-con. Management-teamet Michele og Erika er flinke og hjælpsomme.
Vi var to voksne og en baby på 8 mdr. af sted og den stille og rolige beliggenhed på landet passede os perfekt.

Læs mere
 
search map