Agriturismo i Gromignana i Toscana

Casa Norma

 
Casa Norma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Norma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gromignana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lidt oven for den lille by Gromignana ligger Casa Norma i en lille klynge huse (naboen er ejerens mor). Her er god udsigt til bjergenes tinder og forfriskende få andre turister heroppe i 580 meters højde over havets overflade.

I haven, der ligger ca. 20 meter fra lejligheden, finder du bord, stole, liggestole, havepavillon samt et lille fritstående svømmebassin med en diameter på 4 meter (85 cm dybt), som vist i grunden er bedst til mindre børn. Indkøbsmuligheder findes i landsbyen, 600 meter væk, men for et lidt større udvalg og spisesteder skal du til Coreglia Antelminelli, som er 3½ km væk.

Læs mere om Casa Norma

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser
- Lejligheden er 100 m² stor og ligger i to plan ud til en lille gårdsplads med indgang i en høj stueetage. Her finder vi stue med pejs og satellitfjernsyn, godt køkken med fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine, en vaskemaskine og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et soveværelse med enkeltseng. Til venstre for døren er her desuden en terrasse med grill, bord, stole, pizzaovn og en pragtfuld bjergudsigt. Til højre for indgangen bor ejeren af huset.

Skjul teksten
 
 
search map