Feriebolig i Greve in Chianti i Toscana

Vinsmagning på Fattoria Santo Stefano

 
Vinsmagning på Fattoria Santo Stefano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vinsmagning på Fattoria Santo Stefano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vingården Fattoria Santo Stefano ligger omgivet af vinmarker på alle sider få kilometer uden for Greve in Chianti, der er kendt som et af de vigtigste centre for produktionen af Chianti Classico.

Dette er ikke en af de mange hypermoderne gårde, som er blevet overtaget af hovedrige udlændinge og fuldkommen ændret over de sidste årtier, men derimod en af de efterhånden sjældne ejendomme, der er blevet på samme families hænder i generationer. Fattoria Santo Stefano råder over 20 hektar vinmarker og 40 hektar olivenlunde, der danner grundlaget for to rødvine, en hvidvin, vinsanto, grappa og olivenolie af høj kvalitet.

Læs mere om Vinsmagning på Fattoria Santo Stefano

- Bacco: Denne vinsmagning består af besøg i gårdens to vinkældre (i den ene produceres vinen, i den anden lagres den), en forklaring af produktionen og smagning af gårdens to rødvine (begge Chianti Classico), olivenolie, vinsanto og grappa. Og for at det hele ikke skal være flydende, så serveres der også lidt crostini, charcuteri og bruschetta til.
- Dioniso: Her starter du med et lille foredrag om Chianti Classicos historie efterfulgt af besøg i de to vinkældre med forklaring af vinproduktionen. Dernæst går du videre til smagningen af gårdens to Chianti Classico ledsaget af crostini, charcuteri, toscansk skinke, forskellige lokale fåremælksoste, bruschetta samt en portion pasta. Derpå serveres vinsanto med cantuccini (mandelkager), grappa og kaffe.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Villa Panzalla

San Polo in Chianti

search map