Villa i Greve in Chianti i Toscana

Villa Santo Stefano

Villa Santo Stefano er en del af Agriturismo Santo Stefano, der er omgivet af vinmarker og et smukt landskab.
 
Villa Santo Stefano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Santo Stefano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Santo Stefano er et stort, smukt landsted omgivet af natur. Bygningen er fra tidligt i 1900-tallet og ligger med en meget smuk udsigt over det omkringliggende landskab. Slap af med din familie og/eller dine venner og tilbring en uforglemmelig ferie her sammen.

Mange faciliteter, som giver dig en afslappende ferie

Du er ca. 2 km. fra Greve in Chianti. Agriturismo Fattoria Santo Stefano er en integrereret del af Villa Santo Stefano. Du skal bare krydse en grusvej med lidt trafik, og du kan nyde en pool mere. Den private have har en privat pool på 8 X 4 meter, som er ca. 1,30 meter dyb. Selvfølgelig kan du parkere bilen på privat grund. Der er internet (Wi-Fi) tilgængeligt i fællesområderne ved Fattoria Santo Stefano, for eksempel ved poolen og i receptionen. Ejendommen er hverken prægtig eller specielt luksuriøs, men behagelig, varm og hyggelig. Du kommer til at føle dig hjemme.

Læs mere om Villa Santo Stefano

Produkter af høj kvalitet fra Fattoria Santo Stefano

Hovedhuset Villa Santo Stefano er en integreret del af Fattoria Santo Stefano. Placeringen og mikroklimaet muliggør produktion af både vin og olivenolie af høj kvalitet. Fra 20 hektar med vinmarker og 40 hektar med olivenlunde kommer vinen Chianti Classico og Ekstra Jomfru Olivenolie. På denne ejendom ligger både hus med lejligheder, hovedhuset, vingård og gårdens egen butik, hvor de forskellige produkter sælges. Derudover findes et forråd og en kælder.

De vigtigste vine og mere til

Den praktiske beliggenhed giver udmærkede forhold for druerne, hvilket kommer fint til udtryk i den traditionelle vin Chianti Classico. De vigtigste vine er faktisk vinene fra Santo Stefano DOCG, Chianti Classico Riserva DOCG, Riserva DOCG og Drugo Riserva DOCG. Santo Stefano er også kendt for produktion af Ekstra Jomfru Olivenolie DOP, hvidvin, Vino Santo og Grappa.

Villa Santo Stefano tilbyder madlavningskurser

Elena guider dig gennem vingården på en times gåtur, og forklarer dig om klimaet, landet og druerne.

Under madlavningskurserne får gæsterne mulighed for at forberede maden selv, det er en allround-oplevelse, beriget med hemmeligheder fra kokken.

En typisk, toskansk menu: Hjemmelavet pasta, Gnocchi eller Ravioli, en hovedret af kød, tilbehør og dessert.

Efter en tur gennem vingårdene kan du deltage i en prøvesmagning. Der tilbydes også regionalt kød, ost og forskellige typer bruschetta.

Dette sted stikker ud i mængden, ikke bare på grund af den spektakulære natur og villaens identitet. Men også den kulinariske oplevelse vil altid blive hos dig i dine gode ferieminder.

Ture i Greve in Chianti og området rundt omkring

En kort biltur til Greve in Chianti, og du kan besøge restauranter og gøre indkøb i store supermarkeder. Desuden er det et godt udgangspunkt for interessante udflugter i området - vi anbefaler dig at have en bil under ferien her, da der er godt med parkeringspladser på stedet, og en bil gør det lettere at tage spontant ud på udflugter. I Greve in Chianti findes en række interessante seværdigheder, som du kan udforske på en rolig gåtur, for eksempel hovedtorvet Piazza Matteotti, som er fyldt med arkader, paladser og markeder. Et interessant museum, som kun ligger fem minutters gåtur fra Piazza Matteotti, er Museo San Francesco, hvor du kan se mange værdifulde værker og hellig kunst. Med bil fra Greve in Chianti rejser du sydover, ca. 20 km., og du når Castellina in Chianti. Her kan du besøge slottet Comunale Castellina, en fæstning fra 1400-tallet.

Se en overflod af kulturbyer på din ferie

Nord for Greve in Chianti ligger Firenze (ca. 30 km.). Kulturelskere kommer til at føle sig hjemme i denne historiske stad - her findes fantastiske pladser, smukke bygninger og interessante museer. Et besøg i verdensberømte Uffizierna er næsten obligatorisk. San Gimignano, 40 km. fra Greve in Chianti, er også interessant at tage på en dagsudflugt til. Her kan du slentre rundt i middelalderkvartererne og beundre de gamle gader og alle de historiske tårne, hvoraf 15 er helt intakte. På et af tårnene, det ved Palazzo del Popolo, kan du klatre 54 meter til vejrs for at nyde udsigten over byen og regionen. Besøg også Siena, cirka 40 km. syd for Greve in Chianti, som er en af de smukkeste byer i Italien. I Siena sker der også meget på den kulturelle front, specielt om sommeren.

Villaen på Villa Santo Stefano

Villa med privat pool (12 sovepladser)

Villa til 12 personer med privat pool

Hovedhuset er fra det tidlige 1900-tal. Den rummelige villa har to separate indgange og kan huse op til 12 personer. I stueetagen finder du et stort køkken med åben pejs, tv-rum, og et større opholdsrum på ca. 100 kvm. Det fuldt udstyrede køkken byder på pejs, stegeovn, mikroovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Her findes også et fuldt udstyret badeværelse med bruser. Disse værelser har udsigt over den private have med hække og træer. I haven finder du et bord, stole og sofaer til at læse og slappe af i. På første sal findes der et soveværelse og et badeværelse. Der findes tre dobbeltværelser og to fuldt udstyrede badeværelser, et med badekar og et med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map