Anmeldelser af La Ghiandaia

 
La Ghiandaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Ghiandaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Ghiandaia

Læs personlige anmeldelser af La Ghiandaia som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Ghiandaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jacob og hans bedre halvdel fra København S boede på La Ghiandaia i Greve in Chianti fra d. 2. til d. 10. september 2005.

Vi havde et meget godt ophold og vi var meget tilfredse med lejligheden. Vi har dog lige to små kommentarer:
1) Lejligheden (Rosa) er angivet som 2-værelses, hvilket den ikke er. Det er en pænt stor studielejlighed.
2) den ca 2 km lange grusvej op til ´huset er mildest talt elendig. Vi havde lejet en bil, men havde jeg haft min egen bil med ville jeg have været noget knotten.

Men ellers var alt perfekt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christian og hans bedre halvdel fra København Ø boede på La Ghiandaia i Greve in Chianti fra d. 27. august til d. 3. september 2005.

Det har været en fremragende uge. La Ghiandaia ligger perfekt, lige midt i hjertet af Toscana. Smuk beliggenhed i bjergene og værtsfolkene er super venlige og gæstfrie. Det er ikke sidste gang vi tager dertil. Jeg kan varmt anbefale La Ghiandaia og området i det hele taget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map