Anmeldelser af La Chiesetta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Chiesetta

Læs personlige anmeldelser af La Chiesetta som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Chiesetta. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Meget tilfredsstillende.

Vi havde et rigtig dejligt ophold i den lille Kirke med egen pool.
Det eneste vi blev lidt ked af var at vi ikke havde fået koden til bommen så vi kunne komme op den vej fra, men i stedet måtte køre den lange vej rundt og op af en noget mere usikker vej. Men heldigvis fik vi koden dagen efter af den flinke mand der passer stedet, så alt i alt et fantastisk ophold som vi gerne gentager.

Greve in Chianti som feriedestination

In-Italia's kommentar

Hej René. Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på La Chiesetta. Jeg er glad for at høre, at I havde en god ferie i Toscana og nød opholdet på La Chiesetta - jeg giver dig helt ret i, at det er et dejligt sted : ) Angående kode til bommen så kan jeg se, at min kollega Cathleen sendte en mail til dig den 30. juli med information om ankomst til La Chiesetta, også med information om kode til bommen. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis I ikke har set denne mail, for jeg giver dig ret i, at det er bedst at undgå omvejen. Når det er sagt, så er jeg glad for at høre, at I fik udleveret koden dagen efter, så dette ikke var en udfordring under rejsen af opholdet. Endnu en gang tak for din tilbagemelding. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden god gang : ) Mange hilsner, Amalie

La Chiesetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Chiesetta
Hus til 4/5 personer
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af La Chiesetta

Greve in Chianti som feriedestination

La Chiesetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Chiesetta
Hus til 4/5 personer
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map