Villa i Greve in Chianti i Toscana

La Chiesetta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du befinder dig i et historisk område, og det bliver ganske tydeligt allerede første gang, du sætter dine fødder ved La Chiesetta. Husene, som tilhører Castello di Montegonzi, ligger samlet, næsten som en lille by. Som nævnt ovenfor, fungerede La Chiesetta som kirke i Middelalden, og man fornemmer stadig en særlig stemning på stedet. Du bor afsides og kan virkelig nyde godt af private omgivelser.

Ejeren har ved renoveringen af denne søde, lille kirke, både hvad angår interiøret og selve bygningen,forsøgt at bevare så meget som muligt af det oprindelige udseende.¬†Og da kirken til sidst blev et hus, var det med så meget originalt materiale, som det var muligt at bevare. Lige netop derfor er huset så charmerende og specielt. Hvis du er ude efter autencitet, er du kommet til rette sted.

Fyld dine dage med kultur og historie

Rundt om i Chianti-området findes der mange hyggelige byer og interessante, historiske steder. Montegonzi er ingen undtagelse i den sammenhæng. Byen stammer tilbage fra Middelalderen, og store dele af Castello di Montegonzi blev ødelagt i en strid mellem familierne Ghibellini fra Siena og Guelfi fra Firenze i 1629. Her mærker du med andre ord virkelig historiens vingesus. Som nævnt ovenfor, er bygningerne restaureret med yderste forsigtighed, så den smukke, gamle atmosfære heroppe på højen er den samme som for århundreder siden.

Seværdigheder i alle retninger

Da du bor lige mellem Siena og Firenze, har du et utal af gode udflugtsmuligheder i nærheden. For eksempel kan du besøge San Gimignano, byen med de mange spidser og tårne, Certaldo og Monteriggioni, bare for at nævne nogle få. Charmerende Greve i Chianti ligger kun 10 km. væk, og vil du gå tur i skoven, ligger den blot ca. en km. fra din bopæl. Desuden er den lille by Panzano i Chianti kun 6 km. væk, og der kan du finde en del forretninger, barer og restauranter. Vandre, cykle eller spille golf - det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan foretage dig i dette dejlige område. Og er du interesseret i shopping, vinsmagning, madlavning eller guidede ture kan du blot henvende dig til receptionen, som hellere end gerne er dig behjælpelig. Montegonzi har sine egne vinmarker og olivenlunde.

Bad i egen pool

Til Castello di Montegonzi hører en udendørs pool, som du naturligvis har adgang til. Men vælger du at bo her på La Chiesetta, har du endda din egen, private pool, hvor du kan bade, svømme og køle dig af på de varme dage. Du har desuden din egen have, hvor du kan slappe af, og i fælleshaven findes såvel siddepladser som en grill. Hvis du vil vaske tøj, er der vaskeri på stedet.

Nyd maden på terrassen

Le Chiesetta er indrettet i en enkel, rustik, toskansk stil og har en køkkenniche, hvilket er praktisk med tanke på den landlige beliggenhed. Inde i huset har du store stenvægge, synlige tagbjælker og terracottagulv - alt sammen er med til at skabe den ægte, toskanske stemning, der hersker her på stedet. Udenfor huset har du et par forskellige siddepladser at vælge imellem, og en privat have med pool. Indenfor er der satellit-tv og mulighed for aircondition. Wi-Fi har du adgang til i fælleslokalerne, uden ekstra omkostninger.

Vi vil gerne råde dig til at have købt lidt basisvarer ind, inden du ankommer til huset. På den måde kan du slappe af, når du har parkeret bilen. Sportsvogne anbefales ikke, på grund af vejene i området og op til huset.

Læs mere om La Chiesetta

Villaen på La Chiesetta

Hus til 4/5 personer

Huset, på ca. 60 kvm., står for sig selv og har indgang på stueplan, stue med køkkenniche og sovesofa til en person, badeværelse med bruser, stejl og smal trætrappe op til loftet, hvor der findes to soveværelser med hver to sovepladser (begge værelser har mulighed for aircondition).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Chiesetta

Læs personlige anmeldelser af La Chiesetta som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Chiesetta. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra La Chiesetta

Meget tilfredsstillende.

Vi havde et rigtig dejligt ophold i den lille Kirke med egen pool.
Det eneste vi blev lidt ked af var at vi ikke havde fået koden til bommen så vi kunne komme op den vej fra, men i stedet måtte køre den lange vej rundt og op af en noget mere usikker vej. Men heldigvis fik vi koden dagen efter af den flinke mand der passer stedet, så alt i alt et fantastisk ophold som vi gerne gentager.

Læs mere

Bedømmelse af La Chiesetta

Læs mere
 
search map