Agriturismo i Greve in Chianti i Toscana

Fattoria Santo Stefano

 
Fattoria Santo Stefano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Santo Stefano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man får virkelig meget stemning og et smukt landskab for pengene på Fattoria Santo Stefano, som ligger idyllisk i bakkerne uden for den nok så berømte vinby, Greve in Chianti.

Vaskeægte vingård

De sympatiske ejere producerer flere typer vin, grappa og olivenolie på deres 140 hektarer land. Kun 50 af disse er dog opdyrkede, og resten er dækket af skove, hvor man kan gå lange ture. Efter aftale er der mulighed for en rundvisning på gårdens produktionsafdeling, som afsluttes med smagsprøver af resultatet.

Læs mere om Fattoria Santo Stefano

Rummelige lejligheder med udeplads - og pool

Da familien ikke mere havde brug for al den megen plads til landarbejdere, besluttede den for få år tilbage at indrette otte lejligheder til gæster. De rummelige lejligheder er pænt møblerede, i stor udstrækning med antikke møbler, og de er dejligt fri for den lidt kedelige, "romantiske" stil, man finder så mange andre steder i Toscana. Alle lejligheder har bord og stole placeret rundt omkring på området ved bygningerne, og naturligvis findes her også et dejligt svømmebassin samt mulighed for at grille.

Pragtfuld ro og udsigt

Den pragtfulde udsigt fra gården over vinmarkerne, olivenlundene, skovene og bakkerne er et kapitel for sig, og man er helt sikker på en ferie i ro og fred her, da landevejen ligger ca. 2 km fra gården. Den charmerende lille vinby, Greve in Chianti, ligger ca. 4 km meter herfra.

Læs om lejlighederne på Fattoria Santo Stefano

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Fattoria Santo Stefano

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Santo Stefano som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Santo Stefano. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Fattoria Santo Stefano

Value for money

Dejlig vingård 4-5km fra Greve in Chianti. Super søde ejere som gør meget for deres gæster. Fin lejlighed med hvad der skal være. Gode fælles områder.

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria Santo Stefano

Læs mere

Oplev det ægte Toscana midt i Chianti - utroligt smukt!

Et naturskønt sted med bjergtagende udsigter og meget ægte i oprindelige charmerende vinfarm bygninger. Vi boede i en 3 værelses lejlighed med stort skønt køkken. Der er ikke air condition, men en ventilator var sat i hvert værelse og gav fin brise om natten. Dejligt pool område med rigelige med sol- senge. Mange fine steder rundt omkring i haverne, hvor man kan sidde for sig selv med en god bog eller nyde et måltid (som man selv har frembragt). Byen Greve (og en fin Coop butik) ligger 10 min kørsel fra stedet. Stedet kan anbefale nogle skønne restauranter og booker gerne for dig. Husk myggespray.

Læs mere

Fred og harmoni

En dejlig, rolig vingård med fantastisk udsigt og venligt personale. De producerer god vin og har hyggelige lejligheder.

Læs mere

Fantatisk vingård

Dette sted kan vi kun anbefale til andre. Gode lejligheder.

Ligger fantastisk med udsigt og en lækker pool.

Utrolige hjælpsomme værter.

Lækker morgenmad.

Læs mere

Autentisk italiensk landlig vingård

Dejlige værtsfolk der viser vinproduktionen frem og servere middag for gæsterne. Ro og fred.

Læs mere
 
search map