Agriturismo i Greve in Chianti i Toscana

Fattoria Santo Stefano

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er faktisk stemning og smukt landskab for alle pengene på Fattoria Santo Stefano, som ligger idyllisk i bakkerne uden for den nok så berømte Greve in Chianti.

Vaskeægte vingård

De sympatiske ejere producerer flere typer vin, grappa og olivenolie på deres 140 hektarer land. Kun 50 af disse er dog opdyrkede og resten er dækkede af skove, hvori man kan gå lange ture. Efter aftale er der mulighed for en rundvisning på gårdens produktionsafdeling, som afsluttes med smagsprøver af resultatet.

Rummelige lejligheder med udeplads - og pool

Da familien ikke mere havde brug for al den megen plads til landarbejdere, besluttede den for få år tilbage at indrette otte lejligheder til gæster. De rummelige lejligheder er sobert møblerede, i stor udstrækning med antikke møbler, og de er dejlig fri for den lidt slikkede og "romantiske" stil, man finder så mange steder i Toscana. Alle lejligheder har bord og ditto stole placeret rundt omkring på området ved bygningerne, og naturligvis findes her også et dejligt svømmebassin samt mulighed for at grille.

Pragtfuld ro og udsigt

Den pragtfulde udsigt fra gården over vinmarkerne, olivenlundene, skovene og bakkerne er et kapitel for sig, og man er helt sikker på en ferie i ro og fred her, da landevejen ligger 1900 meter væk fra gården. Den charmerende lille by Greve in Chianti ligger ca. 4100 meter herfra.

Læs om lejlighederne på Fattoria Santo Stefano

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Agriturismo Ca' Lucano

Arezzo, Toscana

Fattoria La Sala

Greve in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map