Agriturismo i Greve in Chianti i Toscana

Fattoria Santo Stefano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Man får virkelig meget stemning og et smukt landskab for pengene på Fattoria Santo Stefano, som ligger idyllisk i bakkerne uden for den nok så berømte vinby, Greve in Chianti.

Vaskeægte vingård

De sympatiske ejere producerer flere typer vin, grappa og olivenolie på deres 140 hektarer land. Kun 50 af disse er dog opdyrkede, og resten er dækket af skove, hvor man kan gå lange ture. Efter aftale er der mulighed for en rundvisning på gårdens produktionsafdeling, som afsluttes med smagsprøver af resultatet.

Læs mere om Fattoria Santo Stefano

Rummelige lejligheder med udeplads - og pool

Da familien ikke mere havde brug for al den megen plads til landarbejdere, besluttede den for få år tilbage at indrette otte lejligheder til gæster. De rummelige lejligheder er pænt møblerede, i stor udstrækning med antikke møbler, og de er dejligt fri for den lidt kedelige, "romantiske" stil, man finder så mange andre steder i Toscana. Alle lejligheder har bord og stole placeret rundt omkring på området ved bygningerne, og naturligvis findes her også et dejligt svømmebassin samt mulighed for at grille.

Pragtfuld ro og udsigt

Den pragtfulde udsigt fra gården over vinmarkerne, olivenlundene, skovene og bakkerne er et kapitel for sig, og man er helt sikker på en ferie i ro og fred her, da landevejen ligger ca. 2 km fra gården. Den charmerende lille vinby, Greve in Chianti, ligger ca. 4 km meter herfra.

Læs om lejlighederne på Fattoria Santo Stefano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattoria La Sala

Greve in Chianti, Toscana

Le Fonti a San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map