Agriturismo i Greve in Chianti i Toscana

Fattoria La Sala

Lejlighed Fienile Lejlighed Loggetta Lejlighed Terrazza
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i den smukkeste og mest uberørte natur i Chianti ligger Fattoria La Sala. Beliggenheden er på mange måder ideel, for skønt man befinder sig ude på landet med langt til nærmeste nabo og trafikerede veje, så er der kun 800 meter ad grusvej til nærmeste restaurant i den lille flække La Panca, 8 km til Greve in Chianti og sølle 25 km til Firenze. 2 km her fra finder man en lille købmand og for større indkøb skal man til Greve in Chianti.

Romantik og ro for to

Den gamle gård tjener i dag som sommerhus for ejerne, der normalt bor i Firenze, men da den er en kende stor til to personer, har de også indrettet tre yderst smagfulde lejligheder til gæster. Der er bestemt ikke tale om et sted for børnefamilier, da alle lejlighederne er udstyret til to personer (selvom en tredje seng kan opstilles i to af dem), men snarere om et fredfyldt og romantisk sted for par.

Læs mere om Fattoria La Sala

God plads og ditto udsigt

Lejlighederne er rustikt møblerede, og pladsen uden om dem er rigelig, ja mange steder har 40-50 personer faktisk væsentlig mindre plads at boltre sig på, end de maksimalt 10 beboere har her. Udsigten fra både lejlighederne og fra svømmebassinet (6 x 12 m) er intet mindre end bjergtagende! På stedet er der grill, mulighed for at leje cykler samt mulighed for at anvende internettet.

Lejlighederne på Fattoria La Sala

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Fattoria La Sala

Læs personlige anmeldelser af Fattoria La Sala som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria La Sala. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Fattoria La Sala

Himmelsk fred og ro

Det var nu fjerde gang vi tilbragte en uge på La Sala. Et fantastisk sted med fred og ro, dejlige søde og venlige mennesker og en skøn udsigt. Et sted til den ultimative afslapning, og det fik vi også i år. Vi vender helt sikkert tilbage igen.

Læs mere

super skønt sted

Vi har været på 2 ugers ferie i Toscana og vi kan kun give vingården La Sala vores allerbedste anbefaling. Stedet ligger i den smukkeste natur i bjergene og ånder af atmosfære, og der er en fred og ro som trænger dybt ind i sjælen. Vingården ejes af et ældre frisk ægtepar, hvor konen taler rimelig engelsk. De har det sammen med deres søn og svigerdatter (engelsk talende)og som er så søde og hjælpsomme med alt. Lejligheden fungerede fint, var meget ren og gode senge. Alt i alt et perfekt sted, hvis man er til naturoplevelser og ro. Nærmeste by Strada in Chianti ligger 7 km væk.

Læs mere

total stilhed

Vi havde vort fjerde ophold på La Sala og nød specielt den totale stilhed, der hersker på stedet.
Der er gode restauranter i området, men man skal være indstillet på at køre 12-14 km for at foretage indkøb. Konklusionen er, at det er helt igennem en positiv oplevelse - ikke mindst fordi værtsparret er utrolig venlige og hjælpsomme.

Læs mere

Ophold i lejligheden "Terrazza" på Fattoria La Sala

Vi har været to voksne på en dejlig ferie i lejligheden Terrazza på Fattoria La Sala. Vi blev budt velkommen af familien bestående af Carla og Sandro, deres datter og barnebarn. Vi blev vist rundt på den dejlige grund med swimmingpool og fantastisk udsigt.
Terrazza er en hyggelig lille lejlighed til to med køkken/spiseplads, stort soveværelse samt badeværelse med brusekabine. Alt var meget rent og i orden.
Udenfor var der en stor fælles terrasse med borde og stole til de enkelte lejligheder ( 4 i alt). Da lejlighederne er beregnet til 2-3 personer, er det ikke et sted, hvor børnefamilier søger hen, så derfor var der meget fredeligt, hvilket passede os fint.
Hvis jeg skal nævne en mindre god ting ved stedet, er det tilkørselsvejen fra den lille by La Panca til La Sala. Den er meget stejl, ujævn, hullet og støvet, bestemt ikke velegnet til lave biler.

Læs mere

Ro, ro,ro....

En helt igennem fantastisk oplevelse at tilbringe en uge på La Sala. Lille men meget hyggelig lejlighed og rigtig gode senge. Men det der overskyggede alt var roen - det helt rigtige sted hvis ro og afslapning er det der søges. Og så var der en fantastisk udsigt. Det eneste lille minus var at der ikke vare havehynder til plasticliggestolene - og bare en lille ovn i køkkenet. Havde dette været der havde La Sala fået 5 stjerner.

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria La Sala

Perfekt

Læs mere
 
search map