Agriturismo i Greve in Chianti i Toscana

Fattoria La Sala

Lejlighed Fienile Lejlighed Loggetta Lejlighed Terrazza
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i den smukkeste og mest uberørte natur i Chianti ligger Fattoria La Sala. Beliggenheden er på mange måder ideel, for skønt man befinder sig ude på landet med langt til nærmeste nabo og trafikerede veje, så er der kun 800 meter ad grusvej til nærmeste restaurant i den lille flække La Panca, 8 km til Greve in Chianti og sølle 25 km til Firenze. 2 km her fra finder man en lille købmand og for større indkøb skal man til Greve in Chianti.

Romantik og ro for to

Den gamle gård tjener i dag som sommerhus for ejerne, der normalt bor i Firenze, men da den er en kende stor til to personer, har de også indrettet tre yderst smagfulde lejligheder til gæster. Der er bestemt ikke tale om et sted for børnefamilier, da alle lejlighederne er udstyret til to personer (selvom en tredje seng kan opstilles i to af dem), men snarere om et fredfyldt og romantisk sted for par.

Læs mere om Fattoria La Sala

God plads og ditto udsigt

Lejlighederne er rustikt møblerede, og pladsen uden om dem er rigelig, ja mange steder har 40-50 personer faktisk væsentlig mindre plads at boltre sig på, end de maksimalt 10 beboere har her. Udsigten fra både lejlighederne og fra svømmebassinet (6 x 12 m) er intet mindre end bjergtagende! På stedet er der grill, mulighed for at leje cykler samt mulighed for at anvende internettet.

Lejlighederne på Fattoria La Sala

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map