Feriebolig i Greve in Chianti i Toscana

Castello di Montegonzi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Castello di Montegonzi er et historisk hus fra Middelalderen. En skøn, autentisk atmosfære råder, og her er du indbudt til total afslapning, et godt stykke vej fra hverdagens travle puls.

Du er omgivet af historie

Rundt om i Chiantiområdet findes der mange små hyggelige byer fyldt med historie, og Montegonzi er ingen undtagelse. Byen har aner tilbage til Middelalderen, og Castello di Montegonzi blev næsten ødelagt i 1629 i en twist mellem familierne Ghibellini og Guelfi. Så her kan du ikke undgå at mærke historiens vingeslag. Den nye ejer har med forsigtig hånd restaureret de smukke stenhuse og genanvendt de gamle sten fra de oprindelige huse. Alt for at bevare den skønne og smukke atmosfære, som råder heroppe på højen.

Strategisk smart placering på ferien

Eftersom du bor mellem Siena og Firenze, kan du besøge mange interessante steder og byer, såsom San Gimignano, Certaldo og Monteriggioni, for bare at nævne nogle stykker. Charmerende Greve i Chianti ligger for dine fødder, ca. 10 km. væk, og har du lyst til en tur i skoven, så begiver du dig bare ud på de små stier og veje omkring din bolig. Skoven ligger kun ca. 1 km. væk. Butikker, barer og restauranter har du kun 6 km. væk, i den lille by Panzano. I hele området er der masser af mulighed for aktiviteter, f.eks. cykling, vandring, vinsmagning og madlavning. Hvis du har lyst til at tage på en guidet tur, kan du henvende dig i receptionen. Montegonzi har egne vinmarker og olivenlunde.

Afslappende dage ved poolen

Du er omgivet af grønt så langt, øjet rækker, og bare det at sætte sig i en af solstolene i den fælles have, kan være balsam for sjælen. Her er også parasoller til dig, der vil køle dig lidt i skyggen, og borde til når det er tid til en kold drik. Den udendørs pool lokker indbydende med sin panoramiske beliggenhed, og er det perfekte sted at starte og afslutte dagen. I haven har du også adgang til en grill, som især er populær om aftenen, når sulten begynder at melde sig. For dig som vil vaske lidt rejseklæder, findes der praktisk nok et vaskeri på Castello di Montegonzi.

Du bor med selvstændig husholdning

På Castello di Montegonzi bor du blandt andet i komfortable lejligheder i rustik, toskansk stil og med køkkenniche, hvilket er meget praktisk, når man tænker på beliggenheden. Lejlighederne ligger i forskellige, mindre huse, og alle har privat udendørs plads, så du kan nyde dine måltider under åben himmel. Der er satellit-tv og ventilator i lejlighederne. Wi-Fi har du adgang til i de fælles lokaler, uden ekstra omkostninger. For dig som vil bo i eget hus, tag et kig på La Chiesetta, som vi præsenterer separat. Dette hus var oprindeligt Castello di Montegonzis kirke.

Vi vil råde dig til at stoppe i et par butikker og handle nogle basisvarer, inden du ankommer til Castello di Montegonzi. På den måde kan du rigtigt slappe af, når du først har parkeret bilen ved din feriebolig. Sportsvogne anbefales ikke på grund af vejene i området og frem til huset. Der bor en opsynsmand på stedet, som taler engelsk

Læs mere om Castello di Montegonzi

Lejlighederne på Castello di Montegonzi

Toværelses lejlighed til 2/3 personer

Stue med køkkenniche og sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser. Egen indgang og privat udendørs område.

Toværelseslejlighed til 2/4 personer

Stue med køkkenniche og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Egen indgang og privat udendørs område.

Treværelseslejlighed til 4 personer

Stue med køkkenniche, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med twin-senge, to badeværelser med bruser. Egen indgang og privat udendørs område.

Treværelseslejlighed til 4/7 personer

En stue med køkkenniche og sovesofa til to personer; en stue med tekøkken og sovesofa til en person, to soveværelser med hver to sovepladser, to badeværelser med bruser. Egen indgang og privat udendørs område.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Antico Pastificio

Greve in Chianti, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map