Feriebolig i Greve in Chianti i Toscana

Castello di Montegonzi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Castello di Montegonzi er et historisk hus fra Middelalderen. En skøn, autentisk atmosfære råder, og her er du indbudt til total afslapning, et godt stykke vej fra hverdagens travle puls.

Du er omgivet af historie

Rundt om i Chiantiområdet findes der mange små hyggelige byer fyldt med historie, og Montegonzi er ingen undtagelse. Byen har aner tilbage til Middelalderen, og Castello di Montegonzi blev næsten ødelagt i 1629 i en twist mellem familierne Ghibellini og Guelfi. Så her kan du ikke undgå at mærke historiens vingeslag. Den nye ejer har med forsigtig hånd restaureret de smukke stenhuse og genanvendt de gamle sten fra de oprindelige huse. Alt for at bevare den skønne og smukke atmosfære, som råder heroppe på højen.

Strategisk smart placering på ferien

Eftersom du bor mellem Siena og Firenze, kan du besøge mange interessante steder og byer, såsom San Gimignano, Certaldo og Monteriggioni, for bare at nævne nogle stykker. Charmerende Greve i Chianti ligger for dine fødder, ca. 10 km. væk, og har du lyst til en tur i skoven, så begiver du dig bare ud på de små stier og veje omkring din bolig. Skoven ligger kun ca. 1 km. væk. Butikker, barer og restauranter har du kun 6 km. væk, i den lille by Panzano. I hele området er der masser af mulighed for aktiviteter, f.eks. cykling, vandring, vinsmagning og madlavning. Hvis du har lyst til at tage på en guidet tur, kan du henvende dig i receptionen. Montegonzi har egne vinmarker og olivenlunde.

Afslappende dage ved poolen

Du er omgivet af grønt så langt, øjet rækker, og bare det at sætte sig i en af solstolene i den fælles have, kan være balsam for sjælen. Her er også parasoller til dig, der vil køle dig lidt i skyggen, og borde til når det er tid til en kold drik. Den udendørs pool lokker indbydende med sin panoramiske beliggenhed, og er det perfekte sted at starte og afslutte dagen. I haven har du også adgang til en grill, som især er populær om aftenen, når sulten begynder at melde sig. For dig som vil vaske lidt rejseklæder, findes der praktisk nok et vaskeri på Castello di Montegonzi.

Du bor med selvstændig husholdning

På Castello di Montegonzi bor du blandt andet i komfortable lejligheder i rustik, toskansk stil og med køkkenniche, hvilket er meget praktisk, når man tænker på beliggenheden. Lejlighederne ligger i forskellige, mindre huse, og alle har privat udendørs plads, så du kan nyde dine måltider under åben himmel. Der er satellit-tv og ventilator i lejlighederne. Wi-Fi har du adgang til i de fælles lokaler, uden ekstra omkostninger. For dig som vil bo i eget hus, tag et kig på La Chiesetta, som vi præsenterer separat. Dette hus var oprindeligt Castello di Montegonzis kirke.

Vi vil råde dig til at stoppe i et par butikker og handle nogle basisvarer, inden du ankommer til Castello di Montegonzi. På den måde kan du rigtigt slappe af, når du først har parkeret bilen ved din feriebolig. Sportsvogne anbefales ikke på grund af vejene i området og frem til huset. Der bor en opsynsmand på stedet, som taler engelsk

Læs mere om Castello di Montegonzi

Læs om lejlighederne på Castello di Montegonzi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Castello di Montegonzi

Læs personlige anmeldelser af Castello di Montegonzi som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castello di Montegonzi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Castello di Montegonzi

Super dejligt sted.

Udsigt flottere end det kan ses på billederne.
Stille og fredeligt, men alligevel indenfor køreafstand til mange interessante seværdigheder.

Læs mere

Fantastisk udsigt til alle sider

Vi havde to skønne uger i en dejlig bolig. Fantastisk udsigt både fra spiseplads og pool. Dejlig pool. Vi havde både myggenet og ventilator i loftet og var meget tilfredse med lejligheden. Stedet virkede lidt slidt. Andre gæster fortalte at de manglede myggenet og/eller havde mange myg i lejligheden. Der manglede skygge både ved lejlighed og ved pool. Ingen parasoller og overdækningerne ved poolen gav kun begrænset skygge. Fin barbecue. Vejen op stedet steg 170 højdemeter på 1400 meter og tog seks minutter at køre op i første gear. Stedet kan ikke anbefales til sænkede eller tungt lastede biler. Vejen er marginalt bredere end en stor familiebil. Stedet kan anbefales hvis man ikke kræver den store luksus, men blot en almindelig italiensk feriebolig og ønsker fred og ro og en fantastisk udsigt.

Læs mere

Autentiske Italy

Dejlig roligt sted, rigtig godt område til mounting bike og vandring.

Læs mere

Bedømmelse af Castello di Montegonzi

Læs mere
 
search map