Feriebolig i Greve in Chianti i Toscana

Casprini Da Omero

 
Casprini Da Omero er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casprini Da Omero er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ristorante da Omero hører ikke til blandt de sidst tilkomne i Toscana. Restauranten har faktisk været åben siden 1913.

Størstedelen af året kommer her stadig flere lokale end turister, hvilket snart må kaldes et særsyn i Toscana. Hvis man kaster et blik på spisekortets priser, forstår man det godt, for når de fleste pastaretter koster 4 €, og størsteparten af hovedretterne ligger på 7½ €, så kan alle være med.

Læs mere om Casprini Da Omero

Vinene er naturligvis vaskeægte Chianti, og restauranten ser det næsten som en hellig mission at forsvare den gamle opskrift på denne vin mod nymodens pjat som små franske egetræstønder og 100 % sangiovese. Derfor bydes der også på vinsmagning med fokus på traditionen og det originale. Men der er nu ellers også plads til de noget mere moderne vine med 500 forskellige slags Chianti Classico på hylderne!

Den lille flække Passo dei Pecorai, som man altid kører igennem, når man kommer fra Firenze til Greve in Chianti (eller omvendt), er i sig selv ikke noget særligt. Her bor kun 250 personer, og landevejens tilstedeværelse gør let det hele lidt støvet og larmende. Men restauranten er en sand oase, og her ligger man glimrende for udflugter såvel ind i Chianti som op til Firenze med kun 7 km til Greve in Chianti og 20 km til Firenze.

Skjul teksten
 
 
search map