Villa i Greve in Chianti i Toscana

Casa Verdiana

 
Casa Verdiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Verdiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne fine villa ligger i rolige omgivelser i udkanten af den charmerende lille by Greve i Chianti, hvor du har gode indkøbsmuligheder.

Casa Verdiana er en moderne villa med en rustik atmosfære, hvor du finder alle tænkelige bekvemmeligheder. Her har du et fuldt udstyret køkken, godt med indendørs siddepladser, en fin have, hvor du kan slappe af, og en dejlig udendørs pool, du kan svale dig i. Indretningen er moderne med et rustik touch, og kvaliteten er i højsædet.

Villaens udformning

Ud over den plads, du har i stueetagen og udendørs, er her fem soveværelser med i alt 10 senge og fire af disse værelser har sit eget badeværelse. Det femte soveværelse ligger oppe i "tårnet" og, sover man der, kan man benytte det fælles badeværelse, som ligger i stueetagen. Til gengæld har dette soveværelse en herlig udsigt over det omgivende landskab.

Du kan gå ind til centrum

Da du bor lige i udkanten af Greve i Chianti, kan du lade bilen stå og hurtigt gå ind til byens hyggelige lille centrum og Piazza Giacomo Matteotti, ca. 450 m. Vel fremme har du alt fra madbutikker, dejlige restauranter med udendørs servering, barer og vinforretninger til små butikker lige på hånden.

Masser af udflugter

Du bor i Chianti vindistrikt, hvilket indebærer, at du har flere spændende udflugtsmål i din nærhed og et vidunderligt landskab omkring dig fyldt med vinranker og olivenlunde. Desuden bor du tæt på kulturbyen Firenze, som du kan komme til i bil på lidt under en time.

Læs mere om Casa Verdiana

Villa til den store familie

Der er i alt fire selvstændige villaer i nærheden af hinanden (forbundne via en lille arkade) hvoraf vi formidler tre af dem; en fin løsning for dig, som rejser i stort selskab. De to øvrige hedder Casa Turchesa og Casa Amaranta, og dem kan du læse om under separate beskrivelser. Dette hus: Casa Verdiana, er på tre etager, 200 kvm. og har plads til op til 10 personer. Der er muligheder for to ekstra opredninger uden beregning. I villaen har du i alt fem badeværelser. Her er wi-fi, sat-TV, mikroovn, ovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, vaskeri. Der er plads til at parkere tre biler.

Villaen på Casa Verdiana

Villa til 10+2 personer (Casa Verdiana)

Villaen er på ca. 200 kvm., og består af stueetagen med køkken samt spiseplads ud mod poolen, fin dagligstue med siddepladser, badeværelse med brus og vaskemaskine. På første sal er der tre soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse hver. En trappe fører op til tårnet, hvor der er en dobbeltseng. Der er plads til to ekstra senge.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Verdiana

Læs personlige anmeldelser af Casa Verdiana som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Verdiana. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Casa Verdiana

Villa til den store familie nær torvet i Greve in Chianti

Fantastisk fin villa i gåafstand fra centrum. Rigtigt godt med plads til den store familie med alle de bekvemmeligheder du har brug for (opvaskemaskine, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine, parkering til biler m.m.) Kan varmt anbefale den kok som man kan leje via Monica og Fabrizio der ejer villaen. Vi fik en helt fantastisk toscansk middag hvor kokken tilberedte alt i villaens køkken - den bedste middag i hele ugen. En aften bestilte vi også levering af mad, der også var meget god. Vi var 10 personer, 6 voksne og 4 børn. Stor have med pool (som vi dog ikke brugte for vi var der i november). Rolige omgivelser med fantastiske udsigter fra husets øverste etage. Monica og Fabrizio var altid tilgængelige og var meget gæstfrie og imødekommende.

Læs mere

Perfekt oplevelse

I uge 31 var vi 3 familier - 6 voksne og 2 børn - på dette dejlige sted. Allerede ved ankomsten følte vi os hjemme. 4 skønne værelser og en hems på toppen - perfekt til den store familie eller som os flere familier. Lidt problemer med airconen men det blev hurtigt fikset og herefter virkede det fint og uundværlig når det er 33 grader! Skøn pool og dejlig have med spisebord og liggestole! 10 minutters gang til det skønne torv i Greve in Chianti! Kan varmt anbefales!

Læs mere

Bedømmelse af Casa Verdiana

Læs mere

Når kun det bedste er godt nok

Kan absolut kun anbefale Casa Verdiana. Gedigen og gennemført bolig, med alt hvad man behøver. Fantastisk beliggenhed, skøn udsigt, gå-afstand (5 min) til super hyggelig by med restauranter, special butikker (is, vin, slagter, bager, tøj, sko - ALT), markedsplads osv. Alt hvad man kan ønske. Dertil et godt udgangspunkt for at besøge andre seværdigheder i Toscana. Et kæmpe plus at ejer af villa bor på samme gade og er mere end almindelig service minded og tjentvillig. Vi kommer helt sikkert igen - kan næsten ikke vente.
Hilsen familien Larsen DK og Pantell Family USA

Læs mere

Til panoramaudsigt!

Helt fantastisk. Udsigten var fantastisk, huset var meget rart og poolen var mest underholdende. Vi havde børn i alderen 0-8 år, og alle nød det virkelig. Ideel til familier med børn i nærheden af centrum med butikker og restauranter og en stor legeplads. Vi har lavet vidunderlige dagture til Siena, San Gimignano og Firenze, men turen blev toppet med en toscansk middag i det fine hus i Italien arrangeret for min mors fødselsdag.

Læs mere

Dejlig uge i Greve in Chianti

Vi havde en fantastisk uge i Greve. Huset var velholdt, rumligt og passer rigtig godt til hvis man er mange afsted. Huset er tæt på centrum med bageri (åben alle dage) restauranter og supermarked indenfor rimelig gå afstand.
Der er en stejl bakke op til huset, som kunne være nyttigt at vide, når man ankommer med tvillinger og barnevogn.
Ejerne bor selv et par huse derfra og er super søde og imødekommende. Greve er en 'must-see' i Chianti og det er virkelig skønt! De lokale er nysgerrige, søde og venlige. Her spiser man også godt! Vi anbefaler helt sikkert Casa Verdiana!!

Læs mere
 
search map