Villa i Greve in Chianti i Toscana

Casa Verdiana

 
Casa Verdiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Verdiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne fine villa ligger i rolige omgivelser i udkanten af den charmerende lille by Greve i Chianti, hvor du har gode indkøbsmuligheder.

Casa Verdiana er en moderne villa med en rustik atmosfære, hvor du finder alle tænkelige bekvemmeligheder. Her har du et fuldt udstyret køkken, godt med indendørs siddepladser, en fin have, hvor du kan slappe af, og en dejlig udendørs pool, du kan svale dig i. Indretningen er moderne med et rustik touch, og kvaliteten er i højsædet.

Villaens udformning

Ud over den plads, du har i stueetagen og udendørs, er her fem soveværelser med i alt 10 senge og fire af disse værelser har sit eget badeværelse. Det femte soveværelse ligger oppe i "tårnet" og, sover man der, kan man benytte det fælles badeværelse, som ligger i stueetagen. Til gengæld har dette soveværelse en herlig udsigt over det omgivende landskab.

Du kan gå ind til centrum

Da du bor lige i udkanten af Greve i Chianti, kan du lade bilen stå og hurtigt gå ind til byens hyggelige lille centrum og Piazza Giacomo Matteotti, ca. 450 m. Vel fremme har du alt fra madbutikker, dejlige restauranter med udendørs servering, barer og vinforretninger til små butikker lige på hånden.

Masser af udflugter

Du bor i Chianti vindistrikt, hvilket indebærer, at du har flere spændende udflugtsmål i din nærhed og et vidunderligt landskab omkring dig fyldt med vinranker og olivenlunde. Desuden bor du tæt på kulturbyen Firenze, som du kan komme til i bil på lidt under en time.

Læs mere om Casa Verdiana

Villa til den store familie

Der er i alt fire selvstændige villaer i nærheden af hinanden (forbundne via en lille arkade) hvoraf vi formidler tre af dem; en fin løsning for dig, som rejser i stort selskab. De to øvrige hedder Casa Turchesa og Casa Amaranta, og dem kan du læse om under separate beskrivelser. Dette hus: Casa Verdiana, er på tre etager, 200 kvm. og har plads til op til 10 personer. Der er muligheder for to ekstra opredninger uden beregning. I villaen har du i alt fem badeværelser. Her er wi-fi, sat-TV, mikroovn, ovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, vaskeri. Der er plads til at parkere tre biler.

Villaen på Casa Verdiana

Villa til 10+2 personer (Casa Verdiana)

Villaen er på ca. 200 kvm., og består af stueetagen med køkken samt spiseplads ud mod poolen, fin dagligstue med siddepladser, badeværelse med brus og vaskemaskine. På første sal er der tre soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse hver. En trappe fører op til tårnet, hvor der er en dobbeltseng. Der er plads til to ekstra senge.

Skjul teksten
 
 
search map