Anmeldelser af Casa Turchesa

 
Casa Turchesa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Turchesa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Greve in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Turchesa

Læs personlige anmeldelser af Casa Turchesa som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Turchesa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt hos i en lille fantastisk by

Huset lå perfekt i gåafstand fra lille hyggelig by/torv. Huset var veludstyret og med en dejlig indretning. Altid nemt at få hjælp fra ejeren, som boede lige ved siden af. Det var perfekt med både supermarked, slagter og andre gode butikker i den lille by, som vi kunne gå til på meget kort tid - lå blot 500-600 m fra huset, via en lille smutvej.

Greve in Chianti som feriedestination

Hyggelig lille by/torv med mange dejlige restauranter, cafeer, slagter og supermarked. Den havde alt hvad du skulle bruge på din ferie.

Casa Turchesa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Turchesa
Villa til 6+1 personer (Casa Turchesa)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

Der kom hurtig skygge på poolsiden.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map